Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 10:18 pm

Obrázek

Syriana: +Tohle a ještě stará očouzená kamna uprostřed místnosti spatří, jakmile otevřou s vrzáním dveře. Vše pokrývá hustá vrstva prachu jejich kročeje v něm zůstávají jako ostatky vetřelců.+ Ne drahý, bude tu nádherně. +stoupne si na špičky a políbí ho.+ Nelituješ?

Malíček: Možná... +ušklíbne se+ když budeš hodně přesvědčivá, tak nějaký způsob jak tě dostat ke královské tabuli vymyslím +mrkne na ni a usměje se tím svým chlapeckým úculem a hustou bradkou ji poškrábe na odhalené bradavce, než ji vezme do úst a začne ji cumlat a okusovat. Jeho mužství je v pozoru tak na půl, ale stále se zvedá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 10:23 pm

Jorah: +oplatí jí polibek+ Nikdy nebudu litovat. Za tohle a tebe bych vyměnil každý královský palác. +vejde dovnitř a zavře za nimi dveře+ Ale asi bych měl sehnat něco k jídlu. +usměje se na ni+ Abychom tu neumřeli hlady.

Wenai: +rozepne mu poslední knoflík kabátce a stáhne ho na zem a pak vklouzne rukou pod košili+ Petyre... +zašeptá dlouze+ Vzpomínala jsem na tebe. +konečky prstů mu projede prošedivělé vlasy na skráních a přitáhne si ho k hlubokému polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 10:31 pm

Syriana: +Podívá se po sednici a pak zpět na Joraha+ To mě těší, slyšet to z tvých rtů. Ano ano, jen jdi jdi, +ne že by ho vyhazovala, ale chtěla by tam zrychleně uklidit a nechce ho moc děsit.+ Já tu zatím rozdělám oheň a zkusím to... zútulnit. +Proplete své prsty s jeho+

Malíček: +Zvedne k ní obličej a jen koutkem úst se pousměje. Takhle dívka, ač tomu tak ze začátku nebylo, se mu líbí, svou vnitřní protřelostí a skrytou manipulací+ opravdu? +Zmocní se jejích úst v dlouhém polibku a mezitím ji vysvobodí z vršku šatů a tvrdě ji k sobě přitiskne, kůží na kůži+ A na co nejvíc? +vklouzne dlaní mezi jejich těla a pohladí chloupky na ohanbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 10:38 pm

Jorah: Skvěle. +stiskne jí ruku a políbí ji a pak zmizí v šeru venku, kde se potuluje dobrou hodinu, než se mu podaří zabít vypaseného tetřeva, tak se s úlovkem pyšně vrací domů+

Wenai: +pousměje se na něj nazpátek, taky jenom koutkem úst+ Ano. +přisvědčí+ Přesně na tenhle úšklebek. Na tvá gesta. A na tohle. +vklouzne mu rukou do kalhot a sevře v dlaji - pevně a jistě - jeho mužství a několikrát po něm přejede+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 09, 2012 12:02 pm

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 11, 2012 7:47 pm

Syriana: +Jakmile za Jorahem zapadnou dveře, protřepe rukama a dá se do práce. Smýčí prach a pavučiny, sem tam si vypomůže kouzlem, vydrhne stůl a na postel celou použije své schopnosti, takže se jim bude spát dobře. Když se Jorah vrátí domů, tak je zatopeno v peci a ten starý dům je najednou o hodně útulnější a přívětivější. Syr se rozhlíží kolem a potutelně se usmívá+ Téda! můj lovče! +zářně se uculí a pochválí mu jeho chloubu :) +

Malíček: Och, nevím jestli bych se neměl červenat +zamumlá do kůže na jejím dekoltu, jazykem se sune k bradavce a jen se tomu pousměje.+ To tvé představení... +vklouzne rukou ještě hlouběji k jejímu klínu a zatlačí na pahorek rozkoše+ to mě uplně uchvátilo
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 11, 2012 7:57 pm

Jorah: +vejde dovnitř a zarazí se a jenom kouká+ U všech sedmi! To vypadá jako útulný domov. +položí na stůl toho tetřeva a přijde k ní a obejme ji+ Je radost být tu s tebou. +políbí ji+ Doufám, že jsi i dobrá kuchařka. +uculí se na ni uličnicky+ Kdyby ne, tak já jsem.

Wenai: +pousměje se a prohrabuje se mu vlasy a nechá ho obdivovat její dekolt+ Vážně? +pomalu mu dlaní přejíždí po penisu a pak sklozne až k varlatům a jemně je promne+ To mě nesmírně těší. Chtěla jsem aby jsi to viděl. Aby jsi mě viděl. A pak... +zvedne k sobě jeho obličej a políbí ho+ Tě mít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 11, 2012 8:11 pm

Syriana:ty umíš vařit? +překvapeně na něj pohledné a zatím odstaví hrnec s horkou vodou z plotny a ponoří do něj tetřeva+ ach mohu být šťastnější? Takže se ti to tady +rozhodi rukama+ líbí můj pane?

Malíček: ach ano, vážně +sevře zuby kolem bradavky a pohraje si s ní jazykem+ jaká jsi prohnaná +stiskne čelist protože jeho úd je tvrdý a citlivý+ o to víc jsi musela být mokrá, nadaná dívko +zašeptá jí do ucha+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 11, 2012 8:17 pm

Jorah: No, musel jsem se to naučit, když jsem žil sám. Nějakou dobu. +usměje se na ni a pomůže jí s hrncem, aby se nespálila a začne toho ptáka škubat+ Líbí se mi tu, s tebou.

Wenai: +trochu se nadzvihne a stáhne mu kalhoty+ O to víc jsem mokrá teď. +zašeptá mu do ucha, chytne jeho ruku a navede ji přesně na to vlhké místo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 11, 2012 8:52 pm

Syriana: +dere peří a někde to vezme i s kůži.+ uděláme si ho nadívaného nebo pečeného? +dotkne se jeho prstů a nakloní se k drobnému polibku+ už to tady vidím kolem zasypane sněhem +trochu se zasni+

Malíček: +spokojeně se zakření jak to mlaskne+ U všech bohu starých i nových tohle je jako jeden z divu Valyrie! +zarejdí v ní a nedočkavě pohne pánvi proti její dlani+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions