Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 12:40 pm

Syriana: Můj drahý rytíři... +vydechne do jeho krku a políbí ho tam horkými rty až vyhledá jeho a dlouze ho líbá+ ďas vem svitky, tomuhle se nic nevyrovná +Upocenou dlaní ho pohladí po holé kůži boku+

Malíček: +Potěžkává si v dlani měšec a je skoro spokojený+ Tvá odměna +odsype značnou část dragonů na stůl a zbytek dá Wenai do ručky+ a co máš v plánu dál? Proč jen tuším že na lorda Pobočníka něco chystáš? +Malíček malíčkem přejede po celé délce jejího obličeje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 12:58 pm

Jorah: Pochopitelně bych tě nechtěl zdržovat ve tvém poslání, ale máš pradu. +Opatrně ji spustí na zem a upraví si oděv+ ale s tebou bych byl schopen smilnit i na takovém místě jako je citadela.

Wenai: To nejspíš proto, že na něj něco chystám +usměje se a položí zatím měšec s penězi na stůl.+ řekni mi o něm něco. Schází se s někým? Mluví o někom?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 1:02 pm

Syriana: Ach ta představa je tak lákává až mám chuť... +skasá si sukně a zastrčí si za ucho pramen vlasů, co jí vyklouznul z copu+ pořád máme v plánu útěk? +přivine se k němu+

Malíček: Lord pobočník aby o někom mluvil? +musí se tomu nahlas zasmát+ nemluví, ale pár vyvolených a já patřím mezi ně ví, že si v jednom domě ve měste vydržuje jednu táborovou štětku, Šae se tuším jmenuje. A tak mě napadá, že je ti vlastně docela podobná. +zěmří si ji znovu od hlavy k patě pohledem+ pověz mi, ty se s Tyrionem znáš?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 7:01 pm

Jorah: +přikývne+ To tedy máme, alespoň já jsem u toho plánu zůstal. +chytne ji do náruče+ Ty jsi říkala, že nás můžeš dostat na ostrov během pěti minut. Můžeš nás dostat kamkoliv?

Wenai: +zvedne jedno obočí+ Já vypadám jako táborová štetka. Tak to musím uznat, že tu máte nadmíru pěkné táborové děvky. +potřese hlavou+ Znám... jednou jsme se potkali, nic významného. +pokrčí rameny+ Nejspíš si mě už nepamatuje. Jen jsem chtěla... něco provést. +uličnicky se na něj usměje a přijde až k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 9:06 pm

Syriana: +Teatrálně si protřepe ruce a líbne ho na spánek+ v tom případě máme plán. +uculí se+ noooo tuším že kamkoliv pokud mi to místo dobře popíšeš. Třeba když jsem tě hledala, tak jsem na tebe usilovně myslela, protože jsem nevěděla kde jsi, a vyhodilo mě to zde na trhu, jak víš. Takže... +zvedne obočí+ Kam si přeješ přenést můj pane?

Malíček: +poněkud se ošije, když si vyloží význam jeho slov uplně jinak+ Ale ne... +bříškem prstu přejde přes hřbet ručky+ špatně jsi mě pochopila. Jste si podobné v tváři... nebo se mi to jen zdálo, viděl jsem ji jen jednou a to ještě v přítmí. +nakrčí čelo+ Myslíš? například já si tě pamatoval... a pokud +odmlčí se+ ne tuším, že tvá společnost ještě připraví našemu malému pobočníkovi ještě mnohé... horké chvilky. +upraví si lemy svých rukávů+ prozraď mi ten smělý plán... zbožňuju tajemství +nakloní se blízko k ní a Wenai může z jeho dechu cítit mátu a taky sladké stromovinské víno+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 9:16 pm

Jorah: Můžeme kamkoliv, co třeba Letní ostrovy, nebo pokud chceš do lesa, tak třeba Západozemské pobřeží, nebo Medvědí ostrov... +chytne ji za ruku+ Zkus myslet na nějaké místo pro nás.

Wenai: Pamatoval +usměje se na něj a když se k ní nakloní, tak ho chytne za ruku+ Můj plán... nemůžu prozrazovat všude kolem. Ale.. +nakloní se k němu a zašeptá mu do rtů+ Můžeme si udělat svoje vlastní tajemství. +políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 9:30 pm

Syriana: Dobrá +chvíli se zamyslí+ Drž se mne pevně, ani na chvíli neváhej, nebo to dopadne moc špatně. +Otře své rty o jeho+ A omlouvám se. +V ten moment je přenese na tohle místo:

Obrázek

Na dohled jsou lesy a za humny teče horská bystřina s průzračnou vodou. Pole kolem jsou plná těžkých zlatých klasů, sklánějících se k zemi. Syriana celou svou silou podpírá Joraha a snaží se aby jejich přistání bylo co nejjemnější+

Malíček: +Jede prsty podél její paže nahoru, jako had plazící se ke své kořisti, a když se tak hezky sklání sevře dlaň kolem toho útlého krčku+ a jaké tajemství by to mělo být? +Jemně stiskne bradu a podrží si ji, když své rty přitiskne k jejím+ Několik návrhů bych měl. Dokonce bych měl i úžasnou příležitost jak způsobit Tyrionu Lannisterovi takovou malou smrt +šeptá jí do rtů a sem tam se ty jeho dotknou jejích měkkých, ale jen letmo, jako křídla můry+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 9:39 pm

Jorah: +drží se jí jako klíště a když přitanou, tak velmi viditelně zezelená v obličeji+ Co to sakra bylo. +zasýpá, ale na nohou se drží i když nejistě+ To bylo příšerné. +konečně přestane koukat do země, aby se mu přestala motat hlava a rozhlédne se kolem+ Přijde mi to povědomé. +přikývne+ Myslím, že támhleto +ukáže na les+ Je les nedaleko šíje, takže tím směrem, +ukáže zas jinam+ jsou útesy a bažiny jsou až za lesem. My jsme na západním pobřeží.

Wenai: Tajemství plné vzdechů a touhy. +řekne potichu a poněkud se k němu přitiskne+ Velmi ráda bych Tyrionu Lannisterovi způsobila malou smrt. Zasvěť mě do toho, prosím. +jemně mu skousne spodní ret+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon říj 08, 2012 9:56 pm

Syriana: Omlouvám se +Moc ji nepřekvapuje že to rozhodilo i takové chlapisko jakým je Jorah Mormont+ tohle bylo přemístění, Quarth je tisíce líg daleko a s ním i Daenerys a všechno. +taktéže se rozhlédne kolem+ totiž abych řekla pravdu... +trochu zrudne+ nemám nejmenší tušení, kde se nacházíme. +Pohled jí ulpí na viditelně opuštěném domě+ Pojď, +protože slunce už umírá v krvavých cárech mraků+ jestli chceš opři se, udržím tě. +podepře ho, kdyby náhodou+

Malíček: +Sevře v dlaních útlý pas a posadí ji na svůj klín, hlavu skloní k živůtku a špičkou jazykem okmitne nevelké kopečky skrytých ňader. Rukama mu zmizí pod šustivou látkou sukně a Wenai ji zacítí vysoko na stehně, bedlivě se vyhýbající úžině mezi stehny+ S takovým tajemstvím souhlasím. +zabroukne+ Ta blonďatá děvka Cersei bude pořádat hostinu na počest korunovace krále Jofreyho... chtěla bys tam?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 08, 2012 10:05 pm

Jorah: To je skvělé. +usměje se+ A starosti jsou taky tak daleko. +vezme ji za pas+ Já to zvládnu, děkuji ti. +vydá se s ní k chatrči+ Je tu nádherně.

Wenai: +pohladí ho po hrudi a pak mu začne pomalu rozepínat knoflíky kabátce+ To víš, že bych tam chtěla. +nakloní se k němu a olízne mu ucho a přejede po něm zuby+ A ty mě tam vezmeš...? +sedne si na něj obkročmo a druhou rukou mu sjede mezi nohy, aby zjistila, jak je na tom+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions