Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 4:39 pm

Syriana: kdepak můj drahý +Zavrtí rezolutně hlavou+ zde nejde o mě, já jsem jen... Epizoda, ale tvuj život je zde, s Daenerys nebo v západozemí na medvědim ostrově. Ať se rozhodneš jakkoliv, zůstanu s tebou

Malíček: +k večeru se s Tyrionem odebere do bordelu tajnou chodbou. Nedalo mu moc práce toho skřeta přesvědčit. Ten je taky pro každou zvrácenost. Předá ho do péče dívkám a ty jej okoupou, natřou vonnými oleji a pak na něj nanesou vrstvu zlata.

Tyrion: +na tváří mu pohrává úsměv a jeho bystré oči poněkud hájí závoj z vypíteho džbánu silného dornského. Je celý nedočkavý a už když mu lord Petyr o této male hře pověděl byl vyrušeny. Neváhal zaplatit tu nehoráznou sumu, o jakou si Malíček řekl+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 4:52 pm

Jorah: Chci byt s tebou ať už je to kdekoliv. Tedy - mužů teď jít s tebou? +zeptá se ji tazave+ rád bych s tebou trávil všechen možný čas než... Odejdeš.

Wenai: +když dostane signál že Tyriona už je tady tak se nechá natřít bílou barvou a vezme si svou masku. Kupoxivu má i vlasy dlouhý a černý a svoje. Vejde do místnosti, dá povel skrytemu harfistovi a lehne si na lehátko a čeká na skreta+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 5:03 pm

Syriana: prosím můj pane +odpoví mu a způsobně se ukloní+ kdo by chránil mou cest před zvrhlíky z ulice +a když se do něj zavěsí dosahuje mu sotva po ramena+pššt nemluv o tom, bude to za dlouho a do te doby se toho může stát spoustu. Třeba ani neodejdu

Tyrion +na tvář mu připevni masku a zavedou k pokoji. Když vstoupí dovnitř hlava se mu zatočí z opojneho aroma vzduchu a podmanivé hudbě. Udělá krok do místnosti a shlédne jeho protějšek na pohovce, skrytý pod baldachýny pavučin záclon. Krev mu v těle vzbouři jako při přívalovych deštích a začne se o překot hrnout do spodních partií+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 5:12 pm

Jorah: +zasmeje se+ ne prosím neuklanej se ještě nejsi moje služebna. Jen prosím... +zavaha a Odmlci se na okamžik+ neslibuje že neodjedes když oba víme že se musis a chceš vrátit domů. Nemám ti to za zle jen mě nech se s tím smířit a užít si každý okamžik s tebou.

Wenai: +když ho spatří na druhé straně místnosti tak se s veškerou léta nepouzivanou elegancí zvedne a pomalu se k němu blíží. Divá se na jeho tělo a jeho masku. Dýchá jen lehce vzrušené když se k němu skloni a dotkne se jeho kůže+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 5:22 pm

Syriana: jak si přeješ můj pane +kráčí s ním chodbou hradu+ nezlob se prosím +uvnitř ji to strašně moc trápí, spaluje ji to jako oheň, a čím dál tím více uvažuje nad tím že zde zůstane se svým serem+ už o tom mluvit nebudu. Zvu tě na korbel sladkého černého piva +usměje se+ a kdo ví kam nás naše kroky zavedou

Tyrion +projde jim mravenceni z doteku a sám se neubrání aby nepohladil mléčné bílou kůži v okolí bradavky. Horký dech za maskou ukrývá jeho vzrušení, stiskne to bělostné ňadro v dlaní a palcem podráždi bradavku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 5:29 pm

Jorah: Já se nezlobim krasko. +chytne ji za ruku+ a i když to není vůbec rytirske tak se od tebe nechám pozvat na to pivo.

Wenai+ položí se i s ním na lůžko a podívá se mu zblízka do oči. Přitiskne se k němu kůži dlani po ni přejede až mezi jeho nohy a sevřel v dlani jeho úd a pohladi ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 5:38 pm

Syriana: rytířske to možná není ale mě to udělá radost +pomalým krokem prochází večerní ulici a majitelé tavern pomalu rozsvěcují s přicházejícím večerem lampy+ víš moc vám závidím tuhle dobu, ten klid a žádný spěch, vaše bohy... U nás se jen všichni honí za mamonem a zlatým pozlátkem slávy a bohatství a přitom já osobně bych možná jako obyčejná služebna byla šťastnější...

Tyrion +pomalým krokem ji tlačí k lehátku a když se žena položí divá se průzory své masky do jejich ztemnělých oči. Svými Dlaněmi přejde přes vrcholy hladkých stehen a rozevře je před sebou, prstem nadzvedne bederní roušku a přejede po celé délce ženství+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 5:51 pm

Jorah: +vybírá nějakou slušnou hospodu+ to není dobou jen lidmi.tady se taky honí za penězi. A dělají pro to i neuvěřitelné věci. +vejde s ni do jednoho lokálu a posadí se ke stolu+

Wenai : +vydechne a sevřel znovu jeho úd. Když roztahne nohy a nabídne se mu vystrčí pánev proti jeho ruce zakloni hlavu a zastena. Itlym lytkem přejede po jeho stehne, a pohoni jeho velké muzstvi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 6:09 pm

Syriana: máš pravdu, všechno je to o lidech, což mne vede k otázce +sedne si ke stolu a obědná jim dvě piva+ co udělá tvá malá královna až ji poviš že se vracís domů. +spíš než jako otázka to zní jako by nad tím přemýšlela+ bojím se o tebe Jorahu. Bojím se že khaleesi to pochopí jako zradu

Tyrion: +na svých krátkých nohou se přitiskne k jejímu tělu svým velkým přirozením, celý dychtivy a nedočkavý uchopí v dlaních kulatý bílý zádecek a prudce do ní vnikne, a pánvi ještě přirazí do lůna bílé bohyně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 6:16 pm

Jorah: +pokrčí rameny+ Svět se netočí jenom kolem malé královny i když to tak nejspíš vypadá. Pokusím se jí to vysvětlit. Vždyť by to měla pochopit. I ona jistě byla zamiilovaná. +dá hostinskému pár grošů za pivo+

Wenai: Ah! +neubrání se zasténání se zakloněnou hlavou a vystrčenými prsy, vyrazí pánví proti jeho mužství a pak ho chytne jednou rukou za ramena, hlavu obrátí zase k němu a vzpíná se v rytmu stejném, jako je jeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions