Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 1:58 pm

Jorah: +pokrčí rameny+ Nevím, to je jedna z věcí, které opravdu netuším, ale hádám, že bych se měl chovat slušně a pokorně, alespoň tedy před nimi a před lidmi. Ale nechci tě zapírat. +podívá se na ni s upřímností v očích+

Wenai: +zasměje se+ Není to snad jasné. Zamysli se: tohle není pro chudáky, budou to chtít bohatí lidé. A zaplatí za to. A navíc nemusíš používat ani svoje dívky, protože tohle není jenom pro muže. Budou to chtít i ženy. Myslím +usměje se+ že těm se to bude obzvlášť líbit. Takže nakonec, tu máme i intriky. Kdo se s kým vyspí... A kdo to ví. Ty to víš! +nakloní se k němu se spikleneckým výrazem+ Chápeš? +mrkne na něj a zase se opře, s hraným nezájmem koukne na svoje nehty+ No, jen jednoho muže. Není ani moc velký.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 2:16 pm

Syriana: nechci aby jsi měl potíže sotva se vratis domů +broukne+ mohu být třeba tvá služebna pro začátek nebo panoška +zasmeje se te představě+ a po nocích se krást k tobě do lože abych tě zahrála +začíná být tou cestou nadšená i když si uvědomuje že to nejspís nebude jednoduché jen tak odcestovat+

Malíček: +poklepava prsty o dřevěnou obložku křesla+ ty Hubena protřela pleticharko, +usměje se nakonec a přejde k ní+ tenhle obchod se mi začíná zamlouvat +prstem ji přejede po klíční kosti+ nevelký muž? Snad ne ten nevelký muž kterého myslím... Ale na druhou stranu... +upře na ní pohled+ vlastně se nedivím. Mé dívky si na něj nestěžuji, poskytnu ti zázemí a vše potřebné, když budu mít to privilegium podívat se na tvé první představení
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 2:22 pm

Jorah: +udiveně se na ni podívá+ Služebná? Ale dáma tvého postavení... ne, že bych byl proti, asi by to bylo nejjednoduší, ale... +podívá se na ni+ Vážně by ti to nevadilo?

Wenai: +vzhlédne k němu a usměje se+ Myslím, že to bude přesně ten nevelký muž. Bude mi ctí, když to shlédneš, ovšem... pokud tedy nebudeš stát hned vedle a sledovat nás. Ale hádám, že tu máte kukátka a podobně. +vstane+ Máš se na co těšit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 2:30 pm

Syriana: ty můj medvědi blázinku jistě že mi to nebude vadit +natáhne si na sebe košili+ ne vždy jsem byla dáma, jednu dobu jsem byla dost chudá a živila jsem se jakoukoliv práci která se vyskytla. Být ti služebnou nemůže být zas tak těžký

Malíček: výborně, vskutku, v tom případě jsme domluveni. Můžeš zůstat zde, pokud nemáš kam hlavu složit a před naším přítelem se zmíním o speciálním programu který se zde chystá. Nechám to v tvé režii a náklady mi Dej ke shlédnutí nebo to mám zařídit?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 2:37 pm

Jorah: +udiveně se na ni podívá+ A to ti žádný rytíř nepřispěchal na pomoc? +usměje se na ni+ Mít tebe za služebnou bude nádherné.

Wenai: Skvěle. +usměje se na něj+ Skvěle. Já to zařídím, nechci ti přidělávat práci navíc. Radši začnu hned.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 2:50 pm

Syriana: ano přispěchal ale to až později +pohladi ho po tváři+ Jorahu pojď vyrazíme hned. Neztrácejme ani minutu z času který máme +vybídne ho+ řekneme to královně spolu pokud budes chtít nemusíš za ní jít sám

Malíček +usadí se do křesla a dolije si pohár+ dobře v tom případě tě nebudu zdržovat jdi a zařizuj vše co potřebuješ a pošli mi Sem prosím Alalayu mám tady pro ní práci +to už sklani oči nad pergamenem pak je ale zvedne+ nebo mi Chceš pomoct ty?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 2:58 pm

Jorah: +trochu zaraženě se na ni podívá+ Hned... +odmlčí se a vypadá velmmi nerozhodně+ Já... totiž... tady... Nevím, jestli ji můžu opustit. Možná si to jen namlouvám, ale možná mě královna potřebuje.

Wenai: +usměje se na něj+ Řeknu jí, aby za tebou přišla. +vyjde ze dveří a začne si shánět všechno, co potřebuje a nutí obchodníky aby jí psali účtenky a ty si schovává, aby jí je Malíček proplatil, pak s těmi věcmi přijde zpátky, nechá je ve svém pokoji a jde upravit nějaký jiný pokoj pro velkou večerní akci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 3:08 pm

Syriana: Jorahu... +je z něj hrozně zmatená v tuhle chvíli, před vteřinou chtěl ihned odejít, a v tuhle chvíli už zase nechce+ Jorahu Mormonte... +vstane z postele a stoupne si u okna+ Nevíš +přikývne+ dobře, +otočí se a usměje se na něj+ rozhodni si to sám, půjdu se podívat do citadeli po nějakých svitcích +obleče si své nejlepší šaty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned říj 07, 2012 4:22 pm

Malíček: +i když má jisté partie v ústech dívky, přináší mu to pramalé potěšení. Stále má před očima onu vizi. Ano, líbí se mu to, sám si představuje jak by se mu líbilo být maskovaným polobohem, jak snadné by pak bylo představit si že si užívá s tou po které tolik touží. mávnutim odežene holku a když se náležitě upraví vydá se na zasedání male rady, kde bude mít příležitost sdělit Tyrionu Lannisterovi pozvani na večerní dění+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 07, 2012 4:28 pm

Jorah: To nevím. +přijde k ní+ Ale vím, že jsi mě okoouzlila a že pro tebe udělám všechno. +usměje se, pohladí ji po tváři a pak si povzdechne+ Doufám, že jsem tě moc nezklamal. +zadívá se jí do očí+

Wenai: +zabydlí se v bordelu, popíjí víno a připravuje sebe a všechno na večer, vykoupe se, i když s jistou nechutí, pak nechá namíchat barvy a dokončí onen pokoj, zapálí tam vonné svíce a nachystá masky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions