Jorah: Kdysi jsem se zamiloval do ženy v Západozemí. Kvůli ní jsem utratil celé rodinné jmění a obchodoval s otroky. +odmlčí se+ Celou naši rodinu jsem zhanobil A...+koukne na ni+ Jsem tu v exilu, nemohu se vrátit domů.
Wenai: +zvedne se a přijde k ní, pořád ještě nahá a obejme ji, ať chce, nebo nechce+ Budu ti posílat ty nejhezčí sny, co dokážu vymyslet. +pošeptá jí+ Mrzí mě to.
Syriana: +při jeho povídání ho hladí po paži+ my lidé jsem vůbec schopní udělat šílené věci pro lásku. +povzbudivě ho políbí+ a s tím návratem domů... jsem ti to ještě nepověděla ten vzkaz od pavouka? To není možné že bych zapomněla
Brienne: +Krátce ji obejme a naposledy spojí své rty s jejími+ Necht´ se ti ve špinavém přístavišti podaří vše co si přeješ. +popřeje jí. Přejde ke klisně, zkontroluje nohu a pak na ni naloží své věci+ Dávej na sebe pozor, Snílku +Věnuje jí poslední úsměv a pohled očí modrých jako safíry a kopne koně do slabin+
Jorah: +trochu zametně se na ni podívá+ Co? Jaký vzkaz? +řekne vzrušeně a netrpělivě+
Wenai: +usměje se na ni+ Ty taky. A měj se krásně, Brienne. +vyprovodí ji pohledem a ještě jí zamává na cestu, když Brienne zmizí, tak se přece jen obleče a vezme svého koně a přemístí se s ním ke královu přístavišti a vjede do něj obhlídnout situaci a možnosti+
Syriana: +celá zrudne+ Já se ti moc omlouvám +kníkne+ měla jsem za to, že jsem ti to... +zavrtí hlavou v zoufalém gestu+Pavouk říkal tohle.... +vzpomíná chvíli+: Jak se zdá ser Jorah si vysloužil mnoho, Západozemí ho s radostí zpět uvítá. Jorahu, mě to opravdu moc mrzí +vypád fakt zrkoušeně+
Královo přístaviště: +Zlaté pláště vyhání z pověření Králova pobočníka chudinu z barabizen před hradbami. Ulicemi se hemží chudí i bohatí, stejně jako krysy a havět´. Stmívá se a putyky a bordely rozsvěcují lapmy nade dveřmi. Cersei Lannister ve svém soláru večeří s Macem Tyrellem, Tyrion Lannister se krade tajnou chodbou z Rudé bašty do ulic města, navštívit jeden oblíbený podnik+
Jorah: Co tě mrzí? +trochu ji nechápe+ To je přece dobře! Můžu se vrátit domů! +sevře její ruku ve své+ Pojedeš se mnou? +pak nadšení opadne+ Asi ne, že? Ale v západozemí snad také můžou znád odpověďi na tvé otázky, když zde se ti jich nedostalo.
Wenai: +kouká na ten bordel, když zajede do jednoho domu pochybné pověsti, kde ji už znají+ Dobrého večera. +kývne na dívky, když vstoupí dovnitř+ Je tu lord Petyr Baeliš?
Syriana: No přece, že jsem ti to neřekla dřív! +ale když ho vidí tak nadšeného a štastného je to jako pohlazení+ Přece bys mě tu nenechal +políbí ho do dlaně+ Jorahu... kdy přesně chceš odejít? A... +zeptá se naprosto vážně+ co chceš říct Daenerys za bouře zrozené? +pátrá mu ve tváři+
Malíček: +zrovna ve svém soláru dává jedné ze svých zaměstnankyn lekci co je vhodné pro chování kurvy a co už nikolivěk, když jej vyruší. Nechá ji být a hladce upravený jako vždy vyjde ven. Čekal snad i samotného Tywina Lannistera, ale ji opravdu ne. Takže ho vskutku překvapila.+ Ty! +sjede ji pohledem, tak jak to má ve zvyku+ pojd´ do mého soláru. +otočí se na patě a vykročí tím směrem, za zvědavých pohledů nových holek, které Wenai ještě neviděli a klevety se rozběhnout veřejným dome jako dřevomorka v trámoví+
Jorah: +zasměje se a sevře ji v náručí a nebýt toho, že sedí, byl by se s ní i zatočil+ To nevadí, vůbec nevadí. A královna... +pokrčí rameny+ Snad mě propustí, už dlouho a dobře jsem jí sloužil. Domov čeká.
Wenai: Já. +udělá gesto, jako že je to fakt ona a zazubí se na něj+ Přišla jsem splatit dluhy. +spěchá za ním+ Mám pro vás návrh. Je to dokonalé. Přímo božské, epesní a neotřelé. Obsahuje to masky a sex. +spiklenecky na něj mrká+
Syriana: +někde vzadu v hlavě se jí rozbliká varovné červené světýlko ohledně královny, ale pro tuhle chvíi mu nebude kazit radost+ Dobře, takže se vydáme na cestu... ukážeš mi svůj medvědí ostrov? +podloží si hlavu polštáři+ Jorahu, mám za tebe radost
Malíček: +Ještě se nestihne ani posadit, natož si nalít víno, když to na něj začne Wenai chrlit, jen překvapeně zvedne obočí+ Ale to jsou mi novinky. +nalije si Stromovinské zlaté a pak ne moc ochotně naleje i Wenai+ a měl bych předpokládat, že kvůli těm maskám a sexu jdeš za mnou? +Sedne si bokem na stůl a přejede si dlaní po bradce+ Tak spust´, jsem nedočkav tvé geniality +řekne poněkud ironicky a moc od toho neočekává, protože podobné věci slýchá až příliš často+
Jorah: Medvědí ostrov je nádherný. Je na severu, takže je tam poněkud chladno, ale doufám +usměje se na ni+ že ti to nevadí. Není nijak rozlehlý, ale jsou na něm nádherné lesy, vodopády a bystřiny. +usměje se+ A medvědi. Náš hrad bude nachystán nás přijnmout, má matka a i sestry. A já získám našemu rodu opět čest.
Wenai: +pořád se na něj zubí+ Ten ironický tón, jež používáš, pane, je zcela zbytečný, jak zanedlouho sám zjistíš. +rozšafně se napije vína a utře si pusu, než pokračuje+ Nejčastěji, tedy, jsou při sexu dva - muž a žena a každý ví, kdo je ten druhý. Ale +zvedne ukazovák+ Co když to neví. Co když mají masky a těla pokryta zlatem. +uculí se na něj+ Žena, s mléčně bílou kůží, jako mramorová socha, s bílou maskou bohyně, spoře oděná, zakrytá jen tak, aby vzbuzovala touhu a žádostivost a vzrušení - muž, zlatý, vznešený, urostlé postavy, s maskou ze zlata. A k čemu oděv, když je oděv ve zlaté nádheře. +na chviličku se odmlčí+ Ani jeden z nich neví, kdo je ten druhý. Můžou se domýšlet, dohadovat, ale nezjistí to nikdy. Sundat masky je zakázáno. Žena vyčkává na lehátku, kolem jsou závěsy, popíjí dobré víno a čeká na svého poloboha, ten se objeví na druhém konci místnosti. Dokonalý a neschopný ubránit se vzrušení. Možná... by sis to dovedl líp představit, pane, s jistou pomocí. +luskne prsty a zjeví se mu vize toho, co Wenai povídala+
Syriana: Nevadí +zavrtí hlavou s úsměvem a podívá se ven, kde je přímo pařák+ Mám chladno ráda, ne zimu, ale chladno. Těším se, až tvůj ostrov poznám, musí být krásný. +Kreslí mu prsty ornamenty na hrudi mezi chloupky+ Co řekne tvá matka a sestry na to, že si domů přivedeš cizinku? +tohle ji opravdu zajímá+ Kdyby sis to přál, můžu tě domů dostat během +spočí to na prstech+ během asi pěti minut
Malíček: +Dělá, že ho to zajímá jen tak okrajově, ale pak už jen zvedá obočí a snaží se udržet neutrální výraz, protože se mu ten nápad libí, ta představa je tak dokonalá, že se mu o malinko zrychlí dech.+ Zajímavé +upraví si drozda pod krkem, vstane a přejde k ní, opře se o zadní opěrky a sklání se nad ní+ Takže jsi za mnou přišla... protože potřebuješ někoho nalákat... na tohle divadlo? Kdo pak to bude? +zajímá se+ Jak přesně se hodíš do Králova přístaviště, intrikánko +mroukne a sedne si zpět na stůl+ Za jistých podmínek bych s tím mohl souhlasit +promne si bradku v dlani+ když mi řekneš, co z toho budu mít +tázavě se na ni dívá+