Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 04, 2012 9:13 pm

Jrah: +spokojeně zabručí a jeho mužství je tvrdé jako ocelová tyč, blíží se orgasmu a najednou u něj propukne v plné síle+

Wenai: Pro tebe. +usměje se na ni+ Ale měli by jsme rozdělat oheň a uložit se ke spánku. Než tu zmrznem. +přejede jí po kousku kůže, kde se už začne dělat husina+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 04, 2012 9:29 pm

Syriana: +Nechá si naplnit ústa produktem Jorahova chtíče a pak to spolkne. Vyndá si ho z pusy a utře si koutky. Pohladí ho po břiše a jemně ho kousne do třísla+ Tak co dělá ten drak?

Brienne: Postarám se o to +přehodí přes Wenai plášt´ a během chvilky rozdělá ohen.+ Nezmrzneme +lehne si za ni a přetáhne přes ně deky a zahřívá ji svým tělem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 04, 2012 9:32 pm

Jorah: +koukne se na ni dolů+ Nooo... +vydechne dlouze+ Pokud já vím, tak se používá na chránění krále. Ale nijak často ani dobře cyvasse nehraju.

Wenai: To doufám. +usměje se na ni, stulí se jí v náručí a zavře oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 04, 2012 9:41 pm

Syriana: +roztomile se usměje+ to nevadí, jsem rozhodnutá to pochopit a naučit se to přímo mistrně +nalije jim oběma víno ze džbánu+ Jací jsou draci tvé královny za bouře zrozené?

Brienne: Dobrou noc +broukne ještě než se pomalu propluje do spánku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 04, 2012 9:43 pm

Jorah: Jsou divocí a snesou už jen málo lidí. +otře se a posadí se na postel, kde si natáhne tuniku+ Každý den vylétávají dál a dál a rostou. Ale na létání na jejich hřbetech jsou ještě moc malí.

Wenai: +spokojeně spí, dokud jí první ranní paprsky neproberou, tak otevře oči a jemně políbí Brienne na rameno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 04, 2012 9:52 pm

Syriana: Bojíš se jich? +zeptá se ho najednou a vjede mu rukou do vlasů+ Co máš rád Jorahu, co děláš, čteš nějaké knihy? jaké se ti líbí ženy? +sedne si na postel a přehodí si lýtka přes jeho stehna+ pověz mi o sobě prosím

Brienne: +s trhnutím se probere a zděsí se, že celou noc prospala jak kus špalku+ Dobré ráno +sevře její dlan ve své+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 04, 2012 9:55 pm

Jorah: Nebojím. I když bych možná měl, ale věřím, že Dany jim nedovolí mi ublížit. +přitáhne si ji k sobě+ Čtu knihy o historii. O dávných bitvách a panovnících. Ale stejně... +trochu omluvně se usměje+ Se z jejich chyb ani já sám nepoučím.

Wenai: +sevře její ruku ve své+ Brienne. +řekne potichu+ Dneska budu muset vyrazit do Přístaviště. Naše cesty se rozdělí. +podívá se jí do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 04, 2012 10:04 pm

Syriana: +jen se jí sevře žaludek při slově historie, protože si přitom vzpomene na jiného muže, který je v tomto oboru mnohem víc zainteresovaný, ale v obličeji se jí nepohne ani sval, ani nemrkne+ a jaké chyby máš na mysli? +protáhne se jak kočka a stáhne ho k sobě a vdechuje jeho mužnou vůni+

Brienne: To bude nějaká mýlka +zabroukne ještě z posledním záchvěvem spánku, pak se ale posadí, protře si oči a dlouze se na ni podívá. V tom pohledu je možno vidět jak se všechny vzdušné zámky, které během pár dní vyrostly do obřích rozměrů spadly a nechaly po sobě jen trosky+ jistě, máš svou cestu +chabě se usměje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 04, 2012 10:10 pm

Jorah: Například se bláznivě zamilovat do ženy a kvůli ní riskovat úplně všechno. +pohlédne na ni+ Už jednou jsem to udělal a teď bych to udělal klidně znovu. +řekne vážně+

Wenai: Brienne. +podívá se na ni trochu nešťastně+ Nebuď smutná a vzpomínej na to hezký. Mám tě moc ráda. Opravdu. A pořád si myslím, že jsi neuvěřitelné krásná. +dá jí pusu+ Ale každá máme před sebou svou cestu. Doufám, že na ní pojedeš s očima otevřenýma a s hrdostí, že víš, kdo jsi a že jsi krásná.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv říj 04, 2012 10:22 pm

Syriana: +zbystří+ chceš mi o ní něco povědět? +nenutí ho, ale to že ji to vážně zajímá je zjevný, holt ženská zvědavost+ udělal znovu... +dojde jí význam jeho slov a Syr na něj bázlivě pohlédne+ Chceš říct že... že... +zkousne se do rtu najednou celá nesvá z budoucí odpovědi+

Brienne: +zavrtí hlavou+ nejsem smutná +řekne dutě a začne se oblékat+ Vím, kdo jsem, a Vím, co mám za poslání. +koukne na ni a přece jenom se pousměje+ budu o tobě snít, když budu usínat
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions