Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » pát lis 27, 2009 12:16 pm

Beccy: *vypleští oči* Ježišimarjá, nestraš! *pousměje se* Hlavně bych chtěla poprosit J-C, aby k němu nepouštěl Aubreyho *zauvažuje* Bo to je... *přimhouří oči* Raději nic, protože bych musela být sprostá *našpulí pusu*

Nef: *věř mi, chtěla...díky upíří magii se ti naprosto tají dech:))* Jinak Philip je takový...prostě nevinné zlatíčko, kterému bys dala pětikorunu *zasměje se* Je prostě člověk, no *pokrčí rameny* I když, jen tak mezi náma, Jason je taky skvělej *uculí se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 27, 2009 12:36 pm

Meg: jo, to by možná neuškodilo. Já tady budu víceméně pořád, tak něj kdyžtak nenápadně dohlídnu. Ale pokud by si Aubrey příliš dovoloval... Odmlčí se a v očích se jí objeví něco velmi ledového. Nemusela bych být tak profesionální, jak bych měla. A mohla bych mu tu jeho pěknou tvářičku trošku pocuchat...

No jo, ale Jason taky není člověk. V určitém smyslu je vlastně míň člověk než my, jako upíři. A já v už potkala pár vlkodlaků, a vlastně nejen jich, ale i jiných "dlaků", kteří byly velmi mocní. Vysvětlí a napije se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 1:17 pm

Meg: +no asi bude hodně záležet na tom, jaký to zrovna bude upír :) + Takže takovej roztomilej velkej klučina. +usměje se+
Rebecca: Myslim, že záleží z jakého úhlu se na to podíváš. +pokrčí rameny+ Někdo by mohl tvrdit, že jste na tom s vlkodlakama stejně. +napije se+ Samozřejmě to závisí na tom jaký druh zrovna porovnáváš. +dodá+ Jiných "dlaků"? +zeptá se trochu překvapeně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát lis 27, 2009 3:07 pm

Nef: Jistě, Phillip je moc hezkej, ale to ostatně všichni, co jsou tady. Je to past pro ženské oči. Jeden je ale stejně převyšuje +uculí se+ Ale každé vystoupení má něco do sebe, ta atmosféra dokáže člověka naprosto uchvátit
Becca: Zajímalo by mne, jestli na tato pánská striptérská vystoupení chodí taky muži. Vždycky je tady taková tma, že nevidím k nejbližšímu stolku +zasměje se+
Meg: Kdo je Aubrey? Toho jsem tady ještě neviděla. To z něj jde takový strach? +vycítí obavu o Phillipa v jejím hlase+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 27, 2009 3:28 pm

Nef: to máš pravdu, na nás se taky někteří dívají skrz prsty, jako na něco podřadného. Pokrčí rameny, páč je jí vcelku fuk, co si o ní kdo myslí. No, lykantropie se nevztahuje jen na vlky, i když slovo "lykan" je vlk. Je to tím shrnuté, protože vlkodlaci jsou nejčastější a nejprofláknutější. Ale setkala jsem se leopardodlakem, tygrodlakem, krysodlakem. V podstatě každé zvíře může člověka nakazit lykantropií, samozřejmě za předpokladu, že je nositelem. A taky je důležité, jestli člověk napadení tím zvířetem přežije. Což třeba u leoparda nebo tygra, není až tak zaručený. Ušklíbne se.

Styx, chodí, ale ne tolik. Ale od toho je tu zase Theresa, že? Usměje se. No, Aubrey je... Zarazí se a přemýšlí, jak ho slušně vystihnout. Je to parchant, kterej své moci zneužívá, je krutý, namyšlený a arogantní. A navíc je z těch, které jsem obvykle likvidovala, protože se prostě přestali ovládat, měli takříkajíc, malinko o kolečko víc. Až ho poznáš, pochopíš... Trošku truchlivě se odmlčí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » pát lis 27, 2009 4:38 pm

No, krásně se tu pije a povídá, ale kdy bude nějakej ten striptýz? rozhlíží se dokola, kde jsou jací chlapi
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát lis 27, 2009 5:04 pm

Becca: Takže Aubrey je asi poslední, kterého jsem ještě neviděla na pódiu svlečeného, že? +ptá se+ Doufám, že nejbližší představení bude patřit jemu. Jsem docela zvědavá, co je to za ďábla a co předvede
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 5:10 pm

Rebecca: +poslouchá co jí říká+ Tak to jsem zase o něco chytřejší. +usměje se a když mluví o muži jménem Aubrey trochu se zamračí a pak pokývá hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 27, 2009 5:51 pm

golux: doufám, že co nevidět. Mrkne na ni.

Styx: no jo, vlastně máš pravdu, je jedinej. Myslím, že by měl v nejbližší době vystupovat. Teď za něj zaskakoval Jason, protože Aubrey měl, abych tak řekla, "domácí vězení". Docela dost škodolibě se ušklíbne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » pát lis 27, 2009 6:40 pm

Mně je úplně jedno, kdo se tady bude svlíkat. Jak jsem mohla vidět vaše striptéry, tak stojí za to všichni... upije
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti