Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 7:54 pm

Jorah: Dobře. +kývne+ Budu tě čekat buď tu, nebo budu u Královny, nech mě zavolat. Přijdu hned. +usměje se na ni a ještě ji políbí+

Wenai: +vykulí na ni oči+ Já?! To jako, že by o mě někdo stál? To snad ne. +zasměje se+ Jedu tam a chci někoho najít. +odmlčí se+ Z osobních důvodů.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 8:11 pm

Syriana: +proplétá se ulicemi města, které jí připadalo malé, ale nakonec je dost velké na to, aby se v něm ztratila, což se nestane. Zamíří po chvilce pátrání k velké rozsáhlé stavbě z cihel a kamenů, bez oken a s jedněmi dveřmi, když však chce vstoupit nepodaří se jí to a před ní se zjeví muž s modrými rty+

Brienne: +Já bych o tebe stála.... už to málem vyklopí nahlas, ale jen stiskne rty+ nevím zda ti to už někdo pravil, ale měla bys o sobě smýšlet lépe +a zmlkne, protože má pocit, že mluví víc než je vhodné. Dívá se na krajinu kolem, klouže od stromu ke kopci, a k dalšímu stromu, když se podívá zpět na ten kopec+ Vidíš tu šibenici? +kývne hlavou tím směrem+ pojedme se tam podívat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 8:14 pm

Muž s modrými rty: Co tu hledáš? +zeptá se jí a zkoumavě si ji prohlíží, stojí klidně, ruce spojené před sebou+

Wenai: +usměje se na ni+ Ale to ty taky Brienne. To ty taky. +kývne na ni povzbudivě+ K šibenici? +zamračí se přemýšlivě+ A proč?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 8:20 pm

Syriana: Odpovědi +odvětí mu klidně+ potřebuji odpovědi a radu, jak otevřít zapečetěný portál +bez mrknutí mu opětuje jeho pohled a chce se zeptat na ty modré rty, ale otázku v sobě umlčí+

Brienne: +Popožene koně do trysku a ukrajuje poslední délky od šibečního vrchu, na jehož vršku se houpe několik mrtvých lidí oděných jak v lanisterském purpuru, tak ve starkovské stříbrné. Brienne objíždí kolem dokola a zkoumá přehršle stop v blátě+ Zvláštní... ani ti, ani ti... kdo teda +mumlá si pro sebe a ruka jí bezděky sklouzne na jílec svého Přísežníku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 8:23 pm

Muž: +pokývá hlavou+ Jistě, mám tu několik odpovědí. Možná to budou ty pravé k tvým otázkám. +napřáhne jednu ruku ke zdi, kde jsou dveře, jako by tam byly odjakživa+ Prosím. +pozve ji dovnitř+

Wenai: Co? +koukne na mrtvoli a pak na Brienne+ Co je? +zklidní koně, který neklidně tančí, když ty mrtvoli cítí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 8:29 pm

Syriana: +zkousne si ret a najednou neví proč se jí tam nechce, ale ví, že musí, Udělá krok, pak ještě jeden a najednou ji obklopí přítmí+ Kdo jsi? +nakrčí čelo+ jak vím, že mi dáš správné odpovědi? Jsi mág?

Brienne: Vidíš +přitáhne uzdu aby zklidnila svou kobylu+ fialový jsou Lannisterští lvi, ti stříbrní jsou Vlci ze Zimohradu, válčí proti sobě a stejně visí bok po boku na stejné šibenici. +tvář má staženou ve šklebu+ takže se ptám, kdo je pověsil? nelíbí se mi to tu, radši pojed´me
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 8:33 pm

Muž: Jak já poznám, zda tvé úmysly jsou dobré nebo špatné? Nic nevíme jistě. +vejde za ní+ Jsem mág, ano. +přikývne+

Wenai: Stejně už visí. +popožene koně směrem od šibenice, tam, kam jedou+ Čekáš nějaký nepříjemnosti?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 8:39 pm

Syriana: +přikývne souhlasně+ Mé úmysly jsou čisté jako průzračná voda. Pověz mi, jak zprůchodním porátl který... +neví co může a nemůže říct+ který byl zapečetěn magií mocnou a starou?

Brienne: Proslýchá se, že sedmi královstvími jezdí Psanci... tuším že jsme se ocitli na jejich území +ostražitě se rozhlíží po okolí a cítí jak je její kobyla nesvá. Na mrtvoly se slítnou vrány a začnou klovat do mrtvého masa+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 02, 2012 8:42 pm

Muž: A moje odpovědi jsou pravdivé. +ve tváři se mu nepohne jediný sval a když se jí zeptá, tak přece jen zvedne obočí+ Použiješ magii ještě starší a ještě mocnější.

Wenai: A co by si na nás jako vzali?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte říj 02, 2012 8:47 pm

Brienne: To raději nechci ani vědět, oni si totiž většinou ani nic neberou, jen trestají +stiskne čelist a když z křoví vyskočí zajíc docela sebou škubne a sevře ruku na meči+ Berrik Dondarion už prý sedmkrát zemřel, ale přesto je stále zde, jsou to snad kouzla, nebo jen řeči? +otočí se k ní, jako by jí mohla odpovědět+

Syriana: +nad jeho odpovědí se musí uchechtnout+ a kde ji mám vzít mi taky povíš? +z kamenů kolem jí tělem prosakuje chlad a tak si Syr nevědomky přejede dlaněmi po pažích+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions