*si to kolem baru prošustí, obhlídne, kdo všechno tam je, uculí a zamíří k východu, cestou něco řekne bodyguardovi u dveří, ten kývne a pošle info dál.*
Phillip je zdejší striptér. Myslím, že zrovna vystupoval, když jsi tu byla poprvé. Mimo to, že je fakt "k nakousnutí", že to tak musím říct, Zatváří se trochu rozpačitě. tak je závislý na upířím kousnutí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Margarit Black píše: A co ty a Lucius? v pohodě? Jak to, že tě sem pustil samotnou? *zvědavě překvapeně*
On je teď pořád na Ministerstvu u právníků, chce se dostat zase do správní rady Bradavic. Takže mám trochu volno... usměje se A jinak jsme v pohodě. Tím chci říct, že ho pořád miluju. A on mě doufám taky... nebo mu aspoň zatím moc nelezu na nervy...
Rebecca: +zamyslí se+ Hmn, myslím, že na prvním vystoupení co jsem tady byla, tak zrovna vystupoval Robert. Phillipa jsem neviděla.+řekne s mírným úsměvem+ Takže závislost na upířím kousnutím? +podiví se+ O tom jsem ještě neslyšela. Styx: Ty jsi viděla vystupovat Phillipa? +zeptá se+
Nef: Ano, já už viděla Phillipovo vystoupení, bylo to tehdy, když jsem tady byla úplně poprvé, ale byla jsem tady sama, tys tady ještě tehdy vůbec nebyla. Becco, já jsem vzala sem Nef až na Roberta +usměje se+ Kolik tady ještě je striptéru, které jsme neviděly? Ty máš určitě přehled
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
Beccy: No jo, už to tak bude...je to mazel *uculí se a lehce zrudne* A já bych ho nejraději sežrala *když slyší "k nakousnutí", samozřejmě ví, jak to Beccy myslí*
golux: Tak to je ideální harmonie. *kývne* Potkala jsem ho v Nemetonu, kupoval si nové pero, kterým se mi pochlubil. Moc pěkný kousek (lach, to je věta:)) *usměje se* Myslím, že se bez problémů zase vrátí *zauvažuje a upije džusu*
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Jenže Robert je upír a normálně s Phillipem spolupracuje. Phillip je člověk. Jinak je tu ještě Theresa a Aubrey, z těch co jste neviděli. Jasona už znáte. Usměje se.
Nef: nj, je to náš malý závisláček. Pousměje se, tak trošku "něžně":) No to jen potvrzuje, že člověk může být závislý na čemkoliv...
Meg: to nejsi jediná, kdo si to myslí. Jen mám občas strach, aby těch kdo si to myslí, nezačlo být na jednoho Phillipa příliš. Usměje se, ale malinko zvážní.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Rebecca: Jo to dokazuje. +představí si závislost na úpířím kousnutí a trochu se otřese, nechápe to, jí jedno kousnutí stačilo+ Nevím, co na tom vidí, ale každopádně je to jeho věc. +pokrčí rameny a uvažuje zda by jeho vystoupení chtěla někdy vidět+ Styx: A co je tak pěknej, jak tady o něm básněj? +zeptá se a kývne směrem k holkám+