+prochází pod tím a zakloní hlavu a přímo nad sebou má obrovské padací mříže s velkými bodci+ brr +rychle udělá několik kroků dopředu+ miluju tvůj mozek
Ano. +pokývá hlavou+ Proto to dělali. +odmlčí se+ Já toho o středověku vlastně tolik ani nevím, specializuji se na starověk a pravěk. Hlavně tedy pravěk. +pokrčí rameny+ Ale sem tam něco pochytím.
Mě připadá že víš uplně všechno +zasměje se jak tak pokračujou v chůzi+ mě středověk zajímá hrozně moc, tak se pak třeba můžeme vzdělávat spolu. +Dostanou se až ke vchodu do vnitřních částí hradu+ ved mě můj rytíři
+povzdechne si+ Zdaleka ne, ale vážně bych chtěl. +vede ji dovnitř hradu a kouká kolem+ No... +navrhne pak+ Můžem si o Carcassonne koupit nějakou knížku. Určitě je tu někde prodávají.
Výtečný nápad. +prochází se tam s ním a neví kam dřív s očima+ a můžeme poslat We....+vyhrkne ale pak se zarazí a myšlenku nedopoví+ nevíš kdo je tohle? +ukáže na velkou sochu, která se tyčí podél jedné stěny+
+prochází se s ní a dělá, že to neslyšel a když ukáže na sochu, tak se toho hned chytí jak tonoucí stébla+ No... Moc starý a zkemenělý pán hradu? +tipne si nakonec+
jasně, a říká si proč na mě všichni tak hledí. +zasměje se+ víš co ale nepochopím? +jak tak prochází kolem komnat, kde jsou děsně krátké postele+ jak v takové posteli mohli.... ehm... mohli spát třeba tak vysocí lidé jako ty