od Beatrix » pon úno 15, 2010 8:36 pm
Hlasovala jsem pro poslední možnost a myslím si, že už tam sme. Jako takhle - HP a ostatní světy na stejné úrovni, tolerance jiných světů => fajn. Jo. Většina hříšnic přímo sou buď čarodějky, nebo úpíři, fajn. Ale já sama sem ze světa kouzel vypadla už před hodně dlouhou dobou. Taky -ať si to připustíme, nebo ne - sou tu různý skupinky, který se zajímají o svoje světy. A tak jako já uhla do světa mudlů, jiní našli zalíbení u úpírů, profesionálů, hlídek a pod. Myslím si, že úplně nejdůležitější je VZÁJEMNÁ TOLERANCE. Ať už je někdo pán zla (a když narážíte na úctu ke kouzelníkům, tak právě k amonovi se hodně lidí chová jako by na tom byl hůř než malfoy, ale v podstatě je mně to fuck, sice mě štve, když musí dokazovat, že on je boss, ale každýho věc.)
Striktní zachovávání HP světa je pro mě už přežitý, su jinde. A nemůžem vědět, jak dlouho to tu vydrží, tak proč se násilně uvádět do pozice, kde nechceme být?
Abych to zhrnula, tenhle stav mi vyhovuje. Tak jak to je. Nevím, jestli s tím má někdo problém, a je možný, že to adminsky je třeba nějak v pravidlech ošetřit, ale prioritou zůstává, aby to byla zábava. A když to zespecifičtím, tak mě třeba nebaví furt ospravedlňovat proč se na mýtince nesmí kouzlit, prostě nesmí. Schluss. Změnit to může jenom yohannka - a je mi jedno, jestli je to tu HP svět, nebo ne. A já naopak respektuju, že nepolezu do Slastí s křížkem na čele. - Takže v tomhle duchu... (Jo, trochu narážím na manipulaci s ostatníma, kdy se stává, že i nezáměrně napíšete, že někdo udělal něco, co by nikdy neudělal. Stalo se mně to hodněkrát a vím, že to nebylo z druhé strany nějak zle myšlený, takže prostě jen detail...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.