nebo VIP - když se furt mluví o smetánce místní:) nebo VIP Member.... ono LoS M. je každý...Owner je fajn, ale svádí to ptát se čeho:D Našinec taky dobrý..(má deformace zapracovala - v jedný pc hře to byl výraz maskovací pro upíry..pampadam, fakt potřebuju začít číst něco jiného)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
No jestli chcete sinner místo member..nejni problém...lach -yohi a jsem si zrovna říkala, že tobě ta fialová bude chybět:D
Bea: no, to tedy...s modrýma se tento, zahazovat..fujky:D
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
hih...kdyby někdo byl zařazen do blbé barevé skupiny, tak se mi hlaste..překopírovávala jsem to ručně ze seznamu, tak je možný, že mě někdo..utekl někam jinam. Nebo jestli má někdo blbou hodnost (je člově a přitom je to kouzelník apod), tak se hlaste taky...
sím sím, já se klidně vzdám VIP a budu jenom čarodějka! ale teda pobavila mě kategorie černým písmem, což tu nevidím a ono je to U ledu, lach! hezky to teď hraje barvičkama
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -