Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Admin oznamuje - dotazy - ankety

Jakým světem je/by měl být pro vás LoS?

HP svět jen a pouze
0
Žádná hlasování
HP svět především, ale toleruji i "přivandrovalce"
7
29%
HP svět a ostatní "reality" na stejné úrovni
15
63%
Jiný alternativní svět by měl být hlavní, HP je pasé(jaký?)
0
Žádná hlasování
Originální svět (představu upřesním v odpovědi tématu)
2
8%

Celkem hlasů : 24

Re: Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Příspěvekod Manori » stř úno 29, 2012 1:37 pm

Syr:nn, nepřesouvala bych to, to by zůstalo jako takový...historický záznam činů místních:) (jen by se třeba skončená akce zamkla..kdo by měl téma třeba...jak ty Rumunsko a chtěla by ses občas do Rumunska vracet, tak by se nezamykalo a dycky bys navázala...stačí napsat - po půl roce přijela do Rumunska a ...a už píšeš, co chce)

A právě na jednom místě, aby se všichni mohli bavit a šmírovat, co kdo kde tropí..takhle si každý na svým písečku něco vymslí a globálně se to ani třeba neví..tak když budu já psát nějakou akci třeba Remusovi, tak hned uvidím..aha, Beuš je za nákupy v New Yorku..třeba.. A taky by to mohlo pomoct Storm - kdyby měla tyhle akce na jednom místě???možná? Občas se dějou pravda pikantnosti přímo v sídlech, ale zajímavější a pro DV přínosnější asi jsou tyhle nadstandardní akce...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř úno 29, 2012 1:39 pm

Však jo, přesně tak jsem si to tématko Akce a mise představovala jako třeba Pozvánky :D Kam si bude moct každý vkládat své mimosídlové akce.
Akorát si pořád neumím dost dobře představit tu 4. kolonku. Chápu to, kdyby tam měl každý svůj chlíveček. Ale pokud by to bylo na způsob Pozvánek, v tom případě by na to nemusela být extra kolonka (protože by pod ní asi nebyly žádné odkazy, až teprve po rozkliknutí), a stačilo by to zařadit někam jako nové forum. Heh, ale kam? :D Možná jsem to jen blbě pochopila, tak si asi radši počkám na to, jak to bude vypadat. :roll:
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 29, 2012 1:42 pm

Hih, Storm je to opravdu úplně šumafuk, protože ona stejně prolejzá všechna sídla, takže jí nic neunikne :pii
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 29, 2012 2:28 pm

Styx: Děkuju, ale pokud by to Man nevadilo, tak bych tam fakt ráda zůstala - dost mi to vyhovuje i přehlednostně, jak je v tom jednom chlívku těch témat povíc, tak člověk vejrá zírá a jak mám jinej design po přihlášení, tak už přehlídnu i co je "moje". Navíc bych možná zmínila, že třeba Memory a Eternity by touhle dobou už měly být ve vyšších zasvěcencích, kdyby řád fungoval jak fungovával, takže to přerozdělení nijak tragicky neberu. Manori ke mně byla tenkrát vstřícná, ale já to tak chtěla a brala sem to jako definitivní řez za svou kariérou ve vyšších ;) (resp. v řádu, né mezi váma lidma)

Tu Wisteria lane sem plácla jen tak jako přirovnávku, to nebyl návrh :D Ale bylo by to fakt vtipný! (Dark Lord, Wisteria Lane 5!) Nemám vůbec ponětí jak to přejmenovávat a hlavně..já su v tomhle tak trošku mimo. Sice udržuju určitej pořádek, ale tím, že hrajeme chaty nemám až tak přímo potřebu si dělat vyšší systém - stejně tam totiž nebudu mít celý příběhy, což ale pro ty co všechno hrají tady zase považuju za skvělou věc.

Taky ta položka World byy...no je to složitý. Kdybych to brala, že tam budu mít třeba svou nějak pojmenovanou kolonku, např. Welt, tak bych si udělala chlívečky Evropa, Amerika... Aby to byly sběrný témata. To by muselo být joo akce, abych kvůli tomu zakládala nový téma -právě kvůli tomu, že se na losu v tom témátku víceméně otočím. Ale nebylo by to až tak marný a na šmírování guuut :heaven:

Jo a hlasuju pro samostatný sídlo asasínů! :pii :Love :Love :Love
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 29, 2012 2:46 pm

Styx: já to právě nechci skovávat někam..třeba pod hlavní Informace nebo tak...prostě by se rozklik název (tak jako je ted Downtown třeba) a vyjely by ty jednotlivé témata...

Pokud ale byste to chtěli tak že na hlavní stránce bude 4. Kolonka - World (pracovně) a pod ní chcete vlastní subfora (tak jako jsou ted obchody nebo jednotlivá sídla) i to je možný. To by byl takový upgrade.

A myslím, že klidně i schízy jako vedlejší postavy můžou mít sídlo...určitě to neberu už tak, že by nutně se muselo omezovat...když může mít domek Remus, klidně může být Assasínovské sídlo:)) - ale zase-jen pokud se v něm bude hrát, jako v klasickém sídle - někdo tam bude trvale bydlet..pokud jde jen o akci tak bych to směřovala do té 4.kolonky (svět) jako jednotlivou akci. Sídlu musí být obývané v průběhu celého roku, né jednorázově.

Beuš: jasně, klidně tam buď..nehledě k tomu, že jsem si konečně zvykla, že kde máš Trixieland, tak přesouvat to zpátky...eh:D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř úno 29, 2012 3:11 pm

Manori píše:Beuš: jasně, klidně tam buď..nehledě k tomu, že jsem si konečně zvykla, že kde máš Trixieland, tak přesouvat to zpátky...eh:D

Lach! Snads nás neměla problém najít? Já musím říct, že sem si na to zvykla hodně rychle právě kvůli přehlednosti. Nějakou dobu tam dole byl myslim i Johnův barák, kterej máme intergrovanej, takže veget.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř úno 29, 2012 3:12 pm

Chm, až ted mi došlo, že už se nikdy nedočkám povýšení na vyššího zasvěcence a tudíž nepopolezu do lepší čvrti. To je ale nespravedlnost! D.J. čert aby tě kopl, tolikých roků tu, tolikých roků čekám a nedočkám se :ss
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 29, 2012 3:31 pm

( :lol: Sorry, ale mě to hrozně pobavilo!)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 29, 2012 4:53 pm

A ještě k těm popiskům - co místo hříšnice vymyslet nějakej ekvivalent popisující skutečnost, že je to základní osoba? Něco jako LoS Member, nebo tak něco?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 29, 2012 7:39 pm

Může být...
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Změny na LoS