od Manori » pon úno 15, 2010 9:36 pm
Bea: přesně tak...myslela jsem původně, že by tuhle fci mohl plnit DV, ale nemůžeme po Storm chtít všechno, to by jí ruce upadly....a pak mi příjde zábavnější prostě číst ty drby a trochu zmanipulované články (jaj, ted mě bzučivka sejme:))...pomýšlela jsem takhle zmapovat i sídla, aby prostě na jednom místě byl krátký, fakticky jednoduchý seznam s případným obrázkem postavy či místa, vo co de, co se tam dá dělat, co od toho člověka máme čekat - čím je, s kým tu je a kde ho tady najdem. Nic vykecávacího (kdo chce, ať si dojde na návštěvu, nebo počká na večírek, že). Tak aby stávající nekoukali jak péra z gauče, kdo to kruci tady zas je, a nově příchozí zase lépe věděli, co mají od koho čekat a s tím sem vlezli....
je to taky to, že když si vezmeme FM, taky uhnulo od prvotního záměru, přeorganizovalo se, a ano, chápu v tomto D.J, snaží se prostě udržet aktuálnost, vzhledem k tomu, že někteří jsou už jinde (ať už to je slash, nebo fandom). nechci jen, a to myslím, že každý tady, aby to dopadlo tak, že sem lidi nebudou chodit, protože je to nuda/nemůžou si tu nic svého vymyslet/nikdo je nebere vážně/nechápou to tady. Chci, aby tady bylo živo, aby lidi bavilo tady něco nového vymýšlet...je to hra, odpočinek, únik od starostí. Takový balzám na nervy. Ovšem je třeba opravdu zodpovědne zvážit, koho tady z postav přivézt a proč. Když bude ten člověk chtít obchod/instituci/práci/sídlo, aby ho skutečně využil...
EDIT
-------
pak mám ještě jeden dotazonávrh: založit kromě zmíněného "seznamu hříšníků" něco jako zpovědnici (ano, Vykouzlení vědí:)), kde by se prostě volně byla možnost vyjádřit, proč sem tady tu postavu přivedla, nebo že ted tady nebudu, protože mi vybouch pc, takže nejsem nasraná, změnila jsem sídlo, protože...založila jsem si obchod protože..aby i ostatní měli možnost pochopit motivaci, s kterou tady ten který LoSák bude něco kutit...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-