lach, no, to by bylo vtipnéé...růžovou...no, asi půjdu koupit gumičku do vlasů:D
Beccy: tak to si dovedu živě představit..."pocem! Naval triko!"
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Ježiši, Chanel To neeee Jsem ráda, že po ani jedné z nich fakt nevoním
Prej bárbína..tím taky nejsem Tak kam se vlastně s tou mikinou hodím?
Ale sraz by to byl vtipnej aspoň jednou by se to oživilo
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
chá chá, jim se líbí růžová.. a na mě ste se před pár rokama dívaly divně, když jsem si koupila růžový stíny! lááách. Asi stárnete děvčata jinak ty blond avatary se mi taky hrozně pletou!
nicméně když budete hodní, tak já si vezmu, sice černou mikinu, ale s ouškama!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Tý jo, tak na růžové stíny si nepamatuju A tobě takové sluší, já bych v nich vypadala, jak kdybych brečela snad rok..jinak bych si je taky dala..už dávno
yohi: A jaké ouška to má? jako, které zvířátko:) spolubydla je do takových věcí blázen:)
Styx: Nemáš třeba zvýrazňovač? Ten je růžový až dost
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)