táák...a jelikož nemám a nemám dost různého organizování, mám pro vás nápad/návrh/vánoční akci...
přivedla mě na to Styx se svou vánoční pařbou a zrcadlo, jak hezky radí dárečky....
a sice, že bychom si udělali
hezké losí vánoce se stromečkem a dárky... vím, že soví poštou nebo tak tady po fóru posíláte "dárky". Co kdybyste letos poslali dárek po Vánočním Losovi (Tedy mi na mail, já to zpracuju) a ten by na určené místo se stromečkem dárky doručil. A pak by se hromadně "rozbalilo" a viděli bychom, co kdo dostal...v rámci třeba té párty, nebo i předtím nebo potom...
prakticky by to vypadalo tak, že:
- já někam (bud na home stránku, nebo na forum tady) nahraju vánoční stromek, pod něj budou přibývat zabalené dárečky se jmény. Tedy nebudete vidět, co ten člověk dostal, ale jen, že něco dostane. Prostě překvápko. (a taky se bude dát třeba i odhadnout, kdo nemá nic, tak aby nebyl smutný, mu něco poslat taky)
- vy mi budete na mail posílat obrázky - dárky(spolu se vzkazem, od koho jsou, proč..nebo i anonymně..) - to je to jediné, co po vás chci, ale co musíte skutečně udělat, jinak bude stromek bez dárků a dostanete houby a sežere vás Los. Tak.
- a pak v určitý čas (domluvíme se) "odtajním" dárky - to bude to rozbalování...
takže takové "losí štědrý večer", abychom si jako vánoce užili dvakrát, tedy doma i na LoSu:)
jdete tedy do toho? Pošlete místo přímo někomu dárek přes Losa? (opravdu by se to mělo dodržet, ne že půlka bude pod stromem a půlka normálně v poštách v sídlech..po zveřejnění=rozbalení si pak s tím dělejte co chcete...)
zítra bych rozpracovala ten stromek a další věci a vy mi klidně můžete posílat na mail
Bystrozorky@email.cz obrázky...