Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Isamun » úte čer 28, 2011 10:31 am

Molly: tím jsem myslel, netýkavko, že to bude jen krátký výlet. na odpolední čaj s jahodovým košíkem jsme tu jako na koni. kdybys přišla s pyžamem, možná by na tebe klienti divně koukali. a slečna dceruška by tě nejspíš skalpovala, kdyby zjistila, že máš i moje :lol: . chytí ji kolem pasu a líbne. a chcehtá se tomu, že by se o něj ženský praly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 28, 2011 12:18 pm

Sam: +Natulí se.+ To zní nanejvýš lákavě - krátký výlet a svačinka doma....A jestli se na tebe slečna dceruška jen jedním okem zadívá vilně - nechtěj vědět, co s ní udělám...+a líbne ho taky.+ Když v tvém pyžamu se mi spí moc dobře...a voní tebou...když nejsi doma :* :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 28, 2011 1:31 pm

Molly: tak ton jseš ty, kdo mi soustavně pižlá nohavice u všeho, co je má? už jsem se lek, že zase rostu... a slečnu dcerušku nech být. je to hloupý mládě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte čer 28, 2011 9:02 pm

Samík: Nene...nepižlám...maximálně dvoje...+přizná nenápadně.+ Jinak je ohrnuju... :lol: No jo, nechám ji, to víš, že jo!..To já vlastně nic moc balit nemusím...vlastně kapesníky akorát...Co si mám vzít na sebe? Je tam, kam jdeme teplo nebo zima?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 5:56 am

Molly: nejspíš stačí nějaká mikina nebo svetr. pokrčí rameny. hory jsou nevyzpytatelné. kdyžtak se svlíkneš. ale né, že se budeš ukazovat v prádle! pleskne ji po prdelce, aby ji taky odstartoval k vypravení se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 11:39 am

Sam: Ani když bude horko? Už běžím to připravit...+utíká do pokoje, aby se připravila na výlet a nechala Samíka přemýšlet o jejím spodním prádle. :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 3:11 pm

MOlly: mrcha život - Samík ji nechá odběhnout a přemýšlí o tom, jaké papíry a další věci si nesmí zapomenout. v zamyšlení odkráčí do svého pokoje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » ned zář 18, 2011 4:39 pm

nalívá si čaj z konvice a jak fláknou v baráku dveře, lekne se a trochu si polije kalhoty. dopr... zavrčí a je rád, že čaj není horký. pak slyší křičící Et.
Et: tady dole, dáš si taky čaj? jak to vypadá?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » ned zář 18, 2011 4:40 pm

sdusá sem a vezme mu hrnek z ruky, napije se. vypadá to špatně... slabý... ještě upije. slabý slovo - je to nejhorší, jak to mohlo být. musíš mi pomoct. musíš se kouknout, kde se zadrhli.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » ned zář 18, 2011 4:43 pm

Et: klidně si nalije nový hrnek čaje. jde si sednout do svého oblíbeného křesílka a vlastním klidným chováním se snaží zklidnit i drnčící Et. sama dobře víš, že bych tohle dělat neměl. nemám sem tahat svoje metody. když jsem s vámi na Miracles, neměl bych tohle používat... fakt je to tak hrozný? dostali se přece už z horších sraček?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles