Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 10:36 pm

Molly: Sam ji ani nedrží, ani nebrání, jen se Molly v nadšení a odhodlání zapletla do prostěradla tak, že to jí brání v pohybu. co já? já nic, já sypu čokoládku plnýmin hrstmi a někdo se tu snad kuklí, či co... kouká na ni jako šokovaně a neopomene ji trochu lochtat a pošťuchovat po žebrech, když se vlastní aktivitou ulovila. :*
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 10:48 pm

Sam: +Pochopí, co se stalo a snaží se odkuklit.+ Bude ze mě čokoládový motýl...+směje se lochtání a kuklení. Konečně se dostane k pochoutce a jednu kostičku hned strčí do pusy a nad druhou se zamyslí, jestli by se neměla rozdělit se Samíkem. Nakonec si kus uždíbne a druhý kus nabídne Samovi.+ :* :hug
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 10:53 pm

Molly: pohladí ji za velkorysost, ale šoupne jí ohlodanou nabízenou kostičku taky do tlamičky mlsné. papej, kuklounku, je to dobré na nervy a bude z tebe čokoládové rogalo... pomůže jí i z prostěradel.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 11:07 pm

Sam: ˇ´Ulevou si oddechne, že to s nabízenou čokoládkou takhle dopadlo a že je konečně vymotána.+ Jak jako rogalo? +zajímá se překvapeně.+ :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 11:14 pm

Molly: no jak? přece praskne kukla a vyloupne se z ní rogalo. jak myslíš, že by se jinak vzalo na světě? překvapeně na ji civí, že tohle neví :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 11:22 pm

Sam: Vážně? A letadlo to má taky tak? +ptá se taky docela překvapeně, protože to neví.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 12, 2011 11:27 pm

Molly: koukne po ní schovívavě. kletadlo! najádo... vrtí hlavou. letadla přece vysedí Boieng z vajec! nejdřív jsou to malá charterrová letadýlka a pak dorostou na nákladní nebo dopravní. to ví každé malé čokožravé dítě! neřku-li medvídě!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 12, 2011 11:47 pm

Sam: +Čokožravé medvídě našpulí pusu.+ Když mně doma zatajili základní informace. A vážně letadla z vajec? +je hrozně zaujatá výkladem, ale ruka šátralka se stejně blíží neomylně k tabulce čokošky.+ :mrgreen: + Zajímalo by mě, jestli stíhačky nejsou jako kukačky...+vážně se nad problémem zamyslí a čokošku už skoro drží v ruce.+ :twisted:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 15, 2011 10:04 pm

Molly: copak kukačky, ale straky! vyfoukne jí o milimetr čokoládu. a čokožravá medvíďta... se nějak přemnožila a najdeš je všude - skoro pod každou postelí jedno. nebo v posteli... zas ulomí kostičku a láká na ni Moll, ale pk jí ji před nosem trestně zblajzne. co to bylo? která tlapička nenechavá?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 15, 2011 11:28 pm

Sam: +Zděšeně kouká, jak kostička mizí v Samově puse a medvíďácky zavrčí.+ Moje tlapičky budou škrábat...čokožravé medvídě umírá hlady...+přehrává hypoglykémii a kouká, kam Samík ukryl ten lákavý velký kus.+ Mimochodem - jsem ohrožený druh...zdá se mi velice nepravděpodobné, že bys našel jiné medvídě, ne mě...a jestli jo...+zavrčí jako medvídě a chce se na něj vrhnout.+ :lol: :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles