Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » úte bře 09, 2010 4:39 pm

Sam: +Opatrně otevře oči, když se trochu vydýchá, otočí se a vidí moc spokojeného Sama. Přitáhne ho k sobě za košili, kterou, pokud si dobře vzpomínám, si nestihl svléknout, a políbí ho.+ Hmmm...+ zavrní.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 09, 2010 5:15 pm

Molly: (no jo, má košili na půl žerdi... :D . a ohozenou...)
obejme ji a políbí, hladí vrnící po zádech a zadečku a drží jí dlaň v týle, jak se líbají. uatahaný jak kotě malátně prohlásí. svlíkout, umejt a spát. svlíkne si košila a odhodí na zem k ostatnímu oblečení.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 09, 2010 5:22 pm

Sam: +Pokusí se vstát, ale moc jí to nejde. +Směr koupelna, spát! Rozumné završení odpoledne...+směje se, jak se skutálí z postele na všechny čtyři a šplhá se nahoru. Chytí se Sama, dá mu pusu do vousů a pohladí ho po zadku.+ A le umeješ mi záda, viď?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 09, 2010 5:30 pm

Molly: sebere ji značně zmoženě ze země. a přehodí si ji přes rameno, jako pytel cementu. trochu zavrávorá, jak má dost. a vydá se s ní do koupelny. poplácá ji po zadečku a když se lepí, řekne: umeju. ale už jenom umejt... pokračování ráno, najádo... a ne, že mě budeš bít, že máš málo... aby sis mě neporouchala... moc elánu fakt už nemá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 09, 2010 7:24 pm

(To bych teda chtěla vidět! :lol: )

Sam: +Směje se a tahá ho za vlasy.+ Co slíbím, to splním...nebudu tě bít, když nebudeš spát víc než dvacet čtyři hodin. A abys věděl ,že jsem hodná holčička, co nezlobí +zasekne mu nehty do zad+..tak tě taky jenom umeju.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 09, 2010 7:30 pm

(co chceš vidět?)

Molly: umeješ? a co odnést? taky bys mě odnesla? už v koupelně. pozor! skrčí se, aby mohla vystoupit. narovná se složitě a tře si místa poškrábaná nehty hodná holčička... to jo... a kdyby něco, prosím budit polibkem, né ústrky... vleze do vany a sedne si na kraj
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 09, 2010 7:41 pm

(To nošení, přece! :D )

Sam: Odnést? Copak jsi zvyklý na to, že tě nosej ženský do postele? +Sedne si vedle něj na kraj vany a spustí vodu.+ Ústrky, ústrky, ty pořád frfláš jako že jsem nějaká kruťačka a přitom ....+najde nějaký gel, klekne si do vany a omývá mu stehna.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 09, 2010 7:56 pm

(si toho neber tolik. pojmeme to s perspektivní zkratkou... :D )

Molly: ne, do postele né, jenom do koupelny. na její péči se uculí a zakňourá. najádo! pomóc! jsem mrtvej muž. a chctá se jenom, protože je totálně vyšťavenej a Molly zlobí. :D
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 09, 2010 8:07 pm

Sam: Molly nezlobí!!! :lol: Strčí do něj, aby si taky sedl do vany a plácne mu na hlavu čepici z pěny.+ Vždyť jsem říkala, že nebudu zlobit a jenom se umejem. Já jsem taky utahaná. Ale co chceš od najády! Jak vidím vodu...+směje se, ale síly už jí taky docházejí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 09, 2010 8:25 pm

Molly: tak raděj poslouchá a doufá že ho neutopí. podvoluji se tvé zvůli a čekám, že mě do tý postele fakt odneseš... a pak lehce škodolibě, šklebí se u toho, částečně, že má pěnu v xichtě. už se ti nechce čůrat?
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles