Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 7:02 pm

(no jo, ale vysvětli to chlapovi :lol: . Molly má mít polštářky neustále k dispozici :lol: :lol: :lol: )

Molly: ty máš furt něco... když mi zmizíš bez mazlení, budu hořce plakat... tak jí ten cucflek udělá, když zlobí a nic jí není recht, no! :D -s-
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 7:14 pm

(Molly se polepší... :Love :Love :* :* :* )

Sam: +Cítí, co Sam dělá a plácne ho přes stehno.+ Co to děláš? Já bych nikam bez mazlrní nešla...+tulí se+...mně by taky bylo smutno. A představa, že hořce pláčeš! + Líbne mu brabu vousatou.+ Buď na mě hodnej...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:13 pm

Molly: tak poleví v sání a modřinka možná nebude. hladí jí po zadečku hodně naléhavě. a jak by se stýskalo mě... já budu hodnej, když teď neusneš... moc hodnej... ňuňá ji a mačká zadeček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:17 pm

Sam: +Nastavuje mu zadeček na mazlení a tak.+ Já to zkusím...neusnout, když tak hezky slibuješ...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:22 pm

Molly: ummmhmmm! vrní jí do ucha a souká se z vlastních trenýrek, které mu začaly trochu překážet. překulí Moll na záda a sám se nakulí nad ni. tohle tady ale nemá co dělat! tahá ji za tričko a vzápětí vsune hlavu pod něj a mazlí se nejdřív tváří a nosem a pak rty a jazykem s jejími ňadry.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:31 pm

Sam: +Rozesměje jí to, jak je nasoukaný pod úzkým trikem. Prohne se v zádech, aby mu nabídla polštářky k mazlení a nohou obejme jeho bok.+ Ty jsi můj dobyvatel...+hladí hlavu pod trikem (asi ho pak bude moct vyhodit, protože dredy jsou dost objemné a triko zas tak elastické není :lol: :lol: )+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:36 pm

Molly: (předem jsme varovali, že má být nahatá! Samík si z trička udělá hadročelenku právě na dredy! :P nene, já jsem čestný obyvatel! a chci klíče od města! huhlá v mazlící jeskyňce. olíbává a okusuje bradavky a hladí ji po žebrech a bříšku. pak po bocích, kde narazí zase na kalhotky. tady je to jako překážková dráha! tohle má být uživatelsky vlídné prostředí? snaží se z ní kalhotky odstranit.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:55 pm

:lol: :lol:

Sam: +Je už trošku rozhlížená z mazlení bradavek.+ Klíče od města? To nevím...jak dopadne invaze! +směje se, ale nadzvedne zadeček, aby mohly kalhotky aspoň trochu dolů.+ Usnul jsi při masáži, Samíku! Nečekal jsi, že si budu číst nahá, ne? +A stahuje si novou Samovu čelenku z těla, aby si uživatel lépe užil ;) .+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 11:03 pm

Molly: konečně se může nadechnout a s přísunem kyslíku je tu i nová vlna sil. čekal! já si tě představuju výhradně nahou! nebo aspoň polonahou... zavzpomíná na fotky. a kalhotky jí stáhne úplně a odhodí. chytí ji za nožku a olíbne jí kotník. nepustí a opře si ji o remeno a pomalu hladí lýtko i holeň, stále níž a níž. taky se otře vousatou tváří o chodidlo a olíbává jí prstíky. když tak Molly roztáhne nohy a spatří cíl svého snažení, natěšeně se usměje. ale nespěchá a postupuje k němu pomalu, důsledně, ale jistě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 11:14 pm

Sam: Mohu tuto tvou představu zkusit praktikovat tady na Miraclu..+ještě se zasměje, ale něžné opečovávání nožky jí spíše přivodí náladu mazlivou a romantickou. Jak tak Samík něžní jednu její nožku, druhou se opře Molly o postel, nadzvedne se v loktech a dívá se na Sama a jeho počínání vzrušenýma zamilovanýma očima.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles