Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Storm » sob kvě 01, 2010 2:13 pm

(uznávám, že to nebylo úplně přesné, ono je to trochu VÍC nelegální než jen trochu :))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Obsluha » sob kvě 01, 2010 5:41 pm

Jak se nám dělá pod šéfy? Noo... my na Mýtince žijem. Přežíváme. A šéfky jsou.. hrozný fúrie! Pořád si něco nesmyslnýho vymýšlí a vypadají že spolkly encyklopedii. Nicméně platí nás líp, než jsou výplaty dole v hospodě pod Mýtinkou, takže si nestěžujem. A jako bonus máme... spoustu... věcí zadara. A pravidelný přísun zábavy na youtube. Dotyční ví. A taky tu byli zaměstnanci, kteří doslova dělali pod šéfy...

a naše otázka je na kolektiv UPÍRŮ (kdo z nich odpoví nejdřív, to nám bude stačit - ostatní můžou třeba doplnit.. bez následné otázky):
Upíráci, spíte pořád v rakvích nebo jste za ty století zpohodlněli a kazíte si svou tajemnou image pohodlnými ložemi?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Jean-Claude » sob kvě 01, 2010 6:16 pm

Za "náš zástup" ve Slastech mohu říct, že jsme poněkud tradičně zaměřeni...takže tajemnou image si nekazíme...ovšem postel se dá využít i na jiné činnosti, že...

A otázka opět všeobecně, respektive pro návštěvníky Slastí:
Vyhovuje vám stávající situace, nebo byste uvítali také jiný druh zábavy, než jsou apriori představení?

(klidně pište vícero, první ať položí další otázku)

Edit: upraveno, aby nedocházelo k špatnému pochopení.
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Postrach » sob kvě 01, 2010 6:20 pm

( cože to slyším? nelegální? hm...ještě že tady nezasahuji, takže se Eternity nebojte, plamenomet se konat nebude. Ale do budoucna nic neslibuji, to víte, jednomu přeskočí...)

A co se otázky rakví týče...
Neumřel jsem (zatím), tak proč bych měl lézt do rakve a ještě v ní spát?(když už příjde na to, že nějaký spánek potřebuji)Má hrozivá image se zakládá na něčem jiném, než je způsob nocování...

(a jelikož J-C byl rychlejší, tak nepokládám žádnou otázku, aby se to tady nezvlčilo)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob kvě 01, 2010 6:30 pm

Jean-Claude píše:A otázka opět všeobecně, respektive pro návštěvníky Slastí:
Vyhovuje vám stávající situace, nebo byste raději se více zapojili, resp. uvítali také jiný druh zábavy, než jsou apriori představení?

Tak já za svoji osobu bych se klidně a moc ráda zapojila, vždyť mě znáte:) Ale na druhou stranu mám zase obavy, jestli by se tím trochu nenarušila ta vzrušující upírská atmosféra, která nás vždycky tak přiková do křesel. Nevím, jestli bych si dokázala vychutnávat představení, kdybych se koukala na striptýz nebo tanec některé z návštěvnic (nic proti vám, dámy;)). Přece jen sem chodím kvůli upírům. Na druhou stranu, představa, že upír si někoho z diváků vybere a zapojí do svého "programu", je docela lákavá. Co to třeba jen tak nezávazně vyzkoušet, jak se to bude líbit?
Naposledy upravil Styx dne sob kvě 01, 2010 6:37 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob kvě 01, 2010 6:36 pm

(Styx, to souhlasím, spíš mě zajímalo, jestli byste uvítali taky úplně něco jiného, než jsou striptýzová představení)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod golux » ned kvě 02, 2010 12:47 pm

Ta moje otázka byla opakovaná taky proto, že jsou tady souběžně dvě, tři otázky najednou a už je v tom dost bordel, tak jsem chtěla snížit tu nepřehlednost. Ale jestli na tom Storm trvá, pokládám otázku:

Milá Storm, kdo vlastně jsi?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Storm » pon kvě 03, 2010 2:24 pm

(golux, omlouvám se, že jsem ještě neodpověděla, ale neměla jsem čas. Dnes to napravím.
Dále chci upozornit WENAI, že asi přehlédla moji otázku. Prosím o odpověď, ať se nepřeruší nit. Děkuji.)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 03, 2010 2:39 pm

Storm píše:Moje další otázka je pro WENAI:
Drahá, poslední dobou vás nevidím v jiné poloze, než pod muži, pokaždé s jiným. Začínám mít pocit, že trpíte nevyléčitelnou promiskuitou, když střídáte chlapy jako spodní prádlo. Moje zvědavá otázka:
Wenai, koho ještě máte v plánu osouložit?

Odpověď: Všechny. Stačí vám to?

Yohannko:Co ty vlastně máš s tím Benem? (nebo jak se vlastně jmenuje, bydlí u vás na Mýtince...)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon kvě 03, 2010 2:49 pm

wen: (jojo Ben.. a už bohužel nebydlí) Tak popravdě s Benem jsem si nedala nikdy ani pusu, natož aby došlo k něčemu... lepšímu. Jednou jsme se spolu opili a akorát to dopadlo tak, že mi usnul na hrudníku. Toť bohužel vše.

STORM: nedávno jste zmínila, že vás nějaký muž z místních velice zaujal, nedáte nám aspoň malou nápovědu, kdo je ten (ne)šťastný?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec