Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod golux » ned kvě 16, 2010 8:34 pm

To jsem si mohla myslet, že moje otázka nepřijde vhod. No nevadí, odpovím na otázku Storm: Já a navštívit Pána Zla? Té cti se mi nedostalo a prohlašuji, že jsem Pána Zla nenavštívila ani na jeho sídle, ani nikde jinde. A na Ministerstvu pracuji, ano. A myslím, že pan ministr je se mnou spokojen, a nehodlám ho zklamat.

A moje otázka pro Beatrix: Na poslední párty byl Lucius nějaký divný. Přespříliš pozorný a ohleduplný. Nenamíchalas mu náhodou něco do pití?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 16, 2010 8:57 pm

Golux: Obávám se, že příroda má na lidi prazvláštní vliv...a to, že jsem zasponzorovala speciální ochrannej postřik celýho Schwarzwaldu s tajnou složkou z jednoho z mých podniků...ber jako firemní tajemství. Neříkej, že si na jeho chování míníš stěžovat? Samas říkala, že je poslední dobou takovej...že de víc do sebe. ;o)

A já se optááám...Neferet: Co ty a Tom? Bonzuj!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned kvě 16, 2010 11:04 pm

Kurňa a já doufala, že se mi to na delší dobu nějak vyhne. :D
Co, co já a Tom? S Tomem se známe krátkou dobu na to, abych mohla něco bonzovat. Za tu dobu jsem stačila zjisti, že je to milej, hodnej a šikovnej chlap, takže kdo ví, co bude dál.

a já se zeptám Memory: Co ty a místní muži? Líbí se ti nějaký, či už jsi se s nějakým zblížila?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned kvě 16, 2010 11:35 pm

Dobrá otázka, Nef... Pekných mužov sa po LoSe pohybuje pomerne dosť a mnohí sa mi páčia. A či som sa s niekým zblížila? Myslela som si, že áno, no už dosť dlhú dobu som o ňom nepočula, tak sa obávam, že šlo len o krátkodobú záležitosť.

Vážený Jean-Claude. Nedávno som bola na jednom z Vašich predstavení a veľmi ma zaujalo. Plánujete v blízkej dobe nejaké ďalšie?
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř kvě 19, 2010 12:36 pm

Drahá Memory, jsem rád že se vám u nás líbilo. Pokud by se našlo dostatek zájemců, mohu něco menšího zařídit na tento víkend. S tím se nabízí můj další dotaz:
STYX, i přes malé osobní nepříjemnosti, doufám, že na nás jako na podnik nezanevřete?
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » stř kvě 19, 2010 3:12 pm

Milý Jeane-Claude, díky za váš osobní zájem. Ty podle vás „malé osobní nepříjemnosti“ dost ovlivnily můj soukromý život, takže je mi líto, ale musím vám s politováním sdělit, že váš podnik přišel o jednu V.I.P. zákaznici. V současné chvíli nemám ani pomyšlení bavit se. To by se muselo stát něco hodně výjimečného, abych přišla.

Moje otázka směřuje k yohannce: Yohi, co to tam máš za borce v pokoji? Ten David... v DV není žádný drb o něm...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř kvě 19, 2010 4:00 pm

Emm.... mno, David Stadler je..jeden z vojáků, který ste měli možnost vídávat dřív na Mýtince. Jeden z těch zabijáků.. co dostali "druhou" (a poslední) šanci.

A moje otázka na na Castiela:
Prý jste anděl či co... Umíte lítat? Máte křídla? Nebo v čem to vlastně spočívá?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř kvě 19, 2010 4:56 pm

*prečte si rychlou odpověď a mírně se usměje a zavrtí hlavou* nu co už...*a začne přemýšlet, kde se mu toulá Jason..*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř kvě 19, 2010 5:15 pm

Taky pročítá DV a nad odpovědí Styx pozvedne obočí. No jo, takové věci občas mívají ne moc příjemné dopady na osobní život. Pokrčí rameny a jde mrknout, jestli je všechno v cajku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Castiel » čtv kvě 20, 2010 10:14 pm

*v bytě u Man našel i nějakého toho DV a kouká, že je tu na něj dotaz* Ano, mám křídla, ale za normálních okolností nejsou vidět. *obrázek na ukázku:)* Přemisťuji se asi tak, jako zdejší kouzelníci, ale mnohem rychleji...je to dostatečné nebo byste chtěla ještě vědět něco podrobněji? *dopíše odpověď a je zvědav, zda na něj budou ještě nějaké otázky..klidně je rád zodpoví*

Obrázek

Otázka: *snaží se něco vymyslet, ale moc mu to nejde...pak ho napadne otázka pro Jean-Claudea* Jaké to je být upírem? (Man pochopí tu "stupidní" otázku, protože zná Casse...on má prostě takové otázky pořád:))
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec