Komnaty Magnuse Arnara

Moderátor: Styx

Re: Komnaty Magnuse Arnara

Příspěvekod Styx » ned dub 15, 2012 2:32 pm

+pokrčí čelo v hlubokém přemýšlení+ Ty bys chtěl... +radši nedokončí otázku, protože neví, co by udělala, kdyby řekl ano+ Ty verše jsou opravdu nádherné. Ještě nikdy mi nikdo nerecitoval básně. A přitom je mám moc rada +usměje se na něj mile+ V knihách najdeš rady na každý bol... na každý problém.. na všechno, s čím si nevíš rady. Když tě něco zaskočí a nevíš, jak dál, stačí najít tu správnou knihu +pořád stojí u sebe tak blízko, že se jí Magnus téměř dotýká svojí nahou kůží+ Není... není ti zima? +pohlédne mu do očí, ještě aby jí tam host nastydnul:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 15, 2012 4:02 pm

Styx: A na co jsi hledala odpověď ty? Našla jsi odpověď?+ Schýbne se pro knihu a přečte její titul.+ Kniga o mágii nejtajemnější...+povytáhne obočí.+ Už jsi mě uhranula...a ne - zima mi není. Celým mým tělem proudí žár. A tobě? Tys skoro nahá..+opatrně poodhrne průsvitný župánek z jejího ramene.+ Na ústech šílených lpí luna medová..
...dnešní noc při chuti jsou sady venkova..
...hvězdy dost úspěšně napodobují včely, tím medem zářícím, jenž kane z rév a jmelí...+ skloní k ní hlavu a do ucha jí tiše hlubokým hlasem zpívá verše.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned dub 15, 2012 6:22 pm

Proč si myslíš, že jsem tě uhranula? Žádná kouzla jsem na tebe zatím nepoužila +brání se+ Hledala jsem radu. Možná jsem našla, možná ne +nehodlá mu prozradit, co hledala v noci v knize kouzel, ale pokud Magnus otevře knihu v místě, kde je založená, zjistí, že Styx předtím, než ji vyrušil u čtení, studovala recept na výrobu lektvaru na utlumení sexuální touhy :mrgreen:+ Trochu mi je zima +sotva to dořekne, v krbu za jejími zády se rozhoří plameny, aniž by cokoliv udělala. Sklouzne očima k jeho ruce na svém župánku, jakoby čekala, co všechno si dovolí. Zatím se ani nepohne, jenom přivře oči a tiše poslouchá jeho šepot u svého ucha+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 15, 2012 8:20 pm

Styx: +Dorecituje a velmi lehce políbí odhalené rameno. Pak se prudce napřímí a pokročí od ní dál k ohni.+ Tvůj dům tě miluje a vyplní každé tvé přání.+ V ruce stále drží knihu, kterou Styx studovala. Magnus otevře na založené stránce, nahlédne do ní a pak na Styx. Oči má mírně rozšířené, ovšem jakou emoci skrývají se dá jen těžko tušit.+ Vidím, že tvé knihy znají odpověď na každou otázku...
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned dub 15, 2012 8:59 pm

+otevře prudce oči, když se jeho rty dotknou jejího ramene, jako by jí na to místo dopadla kapka horkého vosku+ Na muže ze severu, zvyklého na kruté zimy, z tebe kupodivu sálá silný žár... v tom jsi nelhal +na rtech jí rozkvete úsměv, který ale rychle mizí, když Magnus otevře knihu. Pouze slabé zblednutí její zrůžovělé tváře prozrazuje, jak jí je trapně+ Ano... úplně na každou +odpoví a dál to radši nekomentuje+ Co by zajímalo tebe? +přesune se ke knihovně a prstem začne přecházet po hřbetech knih a vybírat něco vhodného pro něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 15, 2012 10:16 pm

Styx: Nikdy nelžu, paní...+ujistí jí pevně.+ Co chci znát a vědět?+ Odloží knihu, jež četla Styx y zahledí se na pohyb její ruky po svazcích. +Chci znát silné magie přírody, chci pro niknout do tajů podzemních paláců v našich zemích. Chci znát, co všechno v sobě skrývají tajuplné úsměvy valkýr...chci vědět o hvězdách a také o tobě a jak uhasit ten žár.+ Světlo ohně způsobuje, že Styxin obleček je průsvitnější a Magnus sleduje linky jejích miniaturních kalhotek, jak ostře dělí její zadeček (a asi přemýšlí, k čemu ten obleček je, protože u nich to ženy nenosí.. :mrgreen: )+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned dub 15, 2012 10:32 pm

(héj, to přece nemůže vidět :lol: )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon dub 16, 2012 8:10 am

Magii přírody bych ti mohla ukázat. Čtyři živly, oheň, vodu, zemi a vzduch +jak jí tam v rychlém sledu vyjmenovává, co ho zajímá, hledá pro něj vhodnou knihu. Konečně jakousi vytáhne+ Co skrývají úsměvy valkýr ti žádná z nich neprozradí, ani se o tom nikde nedočteš. Pak už by nebyly tak tajuplné +otočí se k němu a když zachytí jeho pohled, pousměje se+ A co bys chtěl ještě vědět o mně? Hodně jsem ti toho už řekla +pomalu se k němu blíží, knihu si tiskne na prsa+ Uhasit tvůj žár lze několika způsoby +zablýská se jí v očích, když si na jeden, který viděla nedávno, vzpomene+ Třeba tady najdeš inspiraci +podá mu knihu, na jejímž hřbetu je výstižný název. Magické rituály lásky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pon dub 16, 2012 11:21 am

Styx: +Sleduje, jak se mladá žena natahuje pro knihy a odhaluje tak svá stehna.+ Jistě - magie živlů, uctívání jich. V tomto smyslu jsem obeznámen. My na severu uctíváme oheň. Je pro nás opravdu důležitý. Ovšem - jen společně vše do sebe zapadá a jen pohromadě může magie živlů správně fungovat.+ Vezme od ní knihu o rituálech lásky a v očích se mu zableskne. + Rád najdu novou inspiraci na těchto stránkách. Snad objevím něco, co neznám.. :lol: :roll: ....ale paní! Takové rituály lépe se konají ve dvou. + Otevře knihu na poněkud bizarním obraze.+ Tyhle východní zvyky... :mrgreen:

Obrázek
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pon dub 16, 2012 8:31 pm

Já měla na mysli spoutané živly. Ty jsem ti chtěla ukázat +pozoruje ho, jak si prohlíží obrázky v knize a baví se přitom+ Vždycky je co objevovat... nikdo nezná všechno +poznamená a když ji Magnus upozorní na ty východní zvyky v knize, jen se usměje, ale nepodívá se+ Ano, tahle kniha by se správně měla číst ve dvou. Ale doufám, že i tak v ní najdeš inspiraci +pousměje se pobaveně, asi si opět vzpomene na tu jeho koupel:)+ Nemohu přece připustit, aby můj host v mém domě v čemkoliv strádal +snaží se být po všech stránkách dobrou hostitelkou+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx