Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 9:01 pm

Styx: +trochu pokrčí rameny+ Už mi říkali hůř +podotkne, ovšem nedodá jak. Prostě jen tak slušně odpovídá+ Kdyby to tak fungovalo, bych byl neskonale šťastný. Když je člověk jednou mrtví, tak mrtví zůstane duše nebo ne +zarazí se, jelikož to tak docela není pravda+ Jsou výjimky, ale ty jen potvrzují pravidlo +krátce se mu v očích mihne něco jako smutek a láska zároveň, to když si vzpomene na Buffy+ Myslíte že nutné tohle probírat? +zeptá se podmračeně když slyší ty řeči o kousancích na stehně. Démona to těší a člověka přivádí do razpaků+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 9:10 pm

Styx: Cože si byla? +zamračí se na ni+ Ty si se vážně zbláznila. +zakroutí nesouhlasně hlavou+ Jistě, kdyby si nebyla tak bys tady neseděla. +asi jí trošku naštvalo, jak Styx riskuje+ S jakými upíry si tam vůbec ještě byla, vyjma tedy Jean-Clauda? +natáhne se pro pití, aby zaměstnala ruce+ Jo to je, ale těm hádkám bych se raději vyhnula. +pokyvuje lehce hlavou+ Jo, tam. +zasměje se, když se tak Styx tváří nevinně+ Můžeš třikrát hádat. +směje se a kroutí hlavou+ Myslim, že ti to je jasný, co tam dělali. +trošku zrůžoví+

Angel: +otočí se k němu+ Co myslíš? +zeptá se stejně nevinně, jako se Styx ptala jí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte bře 15, 2011 11:03 pm

Angel: Ale já vám nechci říkat ošklivě. Zdáte se mi jako fajn muž, sice až moc tichý a uzavřený na mé gusto, ale fajn. Takže... mladý muži... mrtví duši nemají. Odlétá po smrti hodně daleko. Takže jste nějaká... rarita? +lehce se uchichtne, když vidí, jak ho Neferetiny kousance přivádí do rozpaků a pobaveně odpoví+ Je to vaše dílo, tak proč ne? Ostatně, vy jste se taky ptal na ty mé....

Nef: +tváří se nevinně+ Ehm... se všemi +prozradí nakonec, aby byla sranda:)+ Dobře, dobře, nebudu vyzvídat podrobnosti +mrkne na ni a na Angelův nespokojený výraz, že se tady probírá jeho dílo+ Taže se vrátíš zase do Darktoru, když přijde Marius? +změní téma+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 1:42 am

Styx: +Trochu pozvedne obočí nad jejími lichotkami. Ne že by se mu nezamlouvali, ale kdyby řekla že je pohledný, jistě by ho to potěšilo víc+ Mě nemusíte povídat kam duše odcházejí. Já to vím, viděl jsem jak to vypadá v místech které lidé zvou peklem. Byl jsem tam. Živí nemrtví mezi nespočtem mrtvých duší které mě nenáviděli za mé pouto ke světu a za mou naději víc než sami sebe. Peklo mě vyvrhlo na povrch, abych mu tam nezpůsobil revoluci +napije se ze sklenky kterou určitě někde po ruce má+ Než přišel Spike, byl jsem jediný upír z duší.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 1:56 am

Styx: Cože? +vyletí a to doslova, protože vyletí zničeho nic na nohy+ Ty jsi se vážně zbláznila. To tě ani nenapadlo, že to nemuselo dopadnou, takhle dobře? Ještě mi řekni, že si zůstala sama s Aubreyem a zavolam nějakýho psychiatra nebo se postarám o to, aby si s upíry měla i nějaký ten špatný zážitek, aby si přestala takhle hloupě riskovat. +asi jí brzo klepne+ Tobě snad vážně nedochází, co všechno se mohlo stát a něco mi říká, že jsi schopná to provést znovu. +mračí se na ni z výšky, než se opět po chvíli usadí+ Zajímalo by mě jestli o tom ví Tony? A co Remus? +zajímá se znenadání+ Nejsem si jistá, jestli se tam kvůli tomu vrátím. On to tam zvládne sám, ale možná tam s ním nějaký čas strávím. +pokrčí neurčitě rameny+

Angel: +otočí k němu trošku rychleji hlavu, když řekne, že byl v pekle, tohle je jedna z věcí, kterou neví+ Jak dlouho? +zeptá se tiše+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 16, 2011 6:50 pm

Angel: Vy jste byl vážně v pekle? +nevěřícně otevře dokořán oči+ Čím jste si vysloužil, že jste tam skončil... ba co víc, že vás ani po smrti v pekle nechtějí? +odváží se zeptat a upírá na něj zrak+ Lžou pověry o tom, jako to je v pekle?

Nef: +úplně se lekne, jak Nef vylítne a kouká na ni nahoru, jak tak nad ní stojí jako bohyně spravedlnosti+ Co vyšiluješ... celou dobu jsem byla pod ochranou Jean-Claudea jako jeho host a cítila jsem se v absolutním bezpečí +nechápe, jak může Nef tak vyvádět, když bylo o ni tak skvěle postaráno+ Neuvěříš tomu, ale Aubrey byl překvapivě milý +ušklíbne se rozverně, když si vzpomene na jeho striptýz+ Není vyloučeno, že bych si to zase někdy zopakovala. Byl to opravdu zážitek +nepřipouští si, že by dělala něco špatně, je vážně na zabití:)+ Proč bych to měla vykládat Tonymu? Nemám se mu co zpovídat +pokrčí nedbale rameny+ Remus? +bodne ji najednou v hrudi, konečne na ni došlo+ Ne, ten to neví... Ale napsala jsem mu vzkaz, kam jdu +vzpomene si, že jej bude muset roztrhat, protože je už zbytečný, když je zpátky doma a v pořádku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř bře 16, 2011 7:43 pm

Styx: V jedné z mnoha pekelných dimenzí, ano +sklopí oči ke svým nervozním rukám složeným v klíně+ To je moc dobrá otázka. Sám bych na ni rád znal odpověď. Buffy ráda věří v tom že mě zpět přivedla její láska a lítost nad faktem že mě do Pekla sama poslala. Já myslím +zvedne ke Styx oči+ že mě První vrátil zpět, protože chtěl, abych skutečně zemřel a byl plně v jeho moci, bez naděje. Podle proroctví měl totiž upír z duší stát po boku přemožitelky. Nakonec jsem tím upírem nebyl já, ale Spike +řekne to z jasnou lítostí a hořkostí. Víc než rád by shořel, kdyby to znamenalo že tím upírem bude on+ Nemyslím si že jsou tam čertíci vařící lidi v kotlích. Nepamatuji si přesně co tam bylo, pokud vůbec něco hmotného. Jen hrůzu, bolest trhající na kusy duši, vinu, vlastní i cizí a nenávist k sobě samému a někoho... něčeho co tam taky bylo.

Nef: Čas je relativní. Neběží všude stejně. Podle Gilese to bylo něco málo víc jak sto let +odpoví pomalu+ Pro mě to bylo daleko dýl.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 16, 2011 8:29 pm

Styx: Já vyšiluju? Spíš co ty blázníš? Styx tobě skutečně nedochází, co všechno se mohlo stát. Vždyt je to jen slovo proti ničemu. Nic ti nezaručí, že ho dodrží, vždycky se může něco zvrtnou. +zakroutí hlavou+ Aubrey a milý? +překvapeně zamrká+ Tak tomu se mi nechce věřit. Z něho šílenství a temnota čiší na sto honů. +kroutí nevěřícně hlavou+ Máš štěstí, že nejsem tvoje matka, to bych tě musela přerazit. +založí si ruce na prsa, když jí Styx řekne, že by si to zopakovala+ To sice nemáš, ale narozdíl od tebe má rozum a nikam by tě nepustil. +pokrčí naopláku ona ramenem+ Vzkaz by tě jistě zachránil. +povzdechne si a promne si unaveně kořen nosu+

Angel: +poslouchá ho, když odpovídá Styx a to docela pozorně+ Aha... +špitne a začne si pohrávat se sklenkou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv bře 17, 2011 10:33 pm

Angel: +chvilku ho poslouchá a trochu jí nedochází, o čem tady mluví, nějak jí unikají souvislosti+ Nerozumím moc tomu, co mi tady povídáte. Nevím, kdo je První, ani kdo je Buffy +pokrčí bezradně rameny+ Všimla jsem si, že ji dost často vzpomínáte. Kdo to je? A to vám ji jako Spike vyfoukl? +zeptá se opatrně, kdyby mu to připomnělo nějaké zlé vzpomínky+ To peklo podle vašich vzpomínek vypadá hrůzostrašněji, než nějací čertíci u kotlů +zachvěje se+

Nef: Tak už se nezlob +obejme ji přátelsky, když vidí, jak se Nef o ni bojí+ Já už budu hodná. Slibuji ti, že příště už ti neřeknu, až tam půjdu, abys neměla starosti o mně +mrkne na ni šibalsky a pak se rozesměje, myslí to samozřejmě jako vtip+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv bře 17, 2011 11:00 pm

Styx: První je... prostě první. První zlo. První hřích, Ďábel, Belzebub, Satan... ne, Satan ne, to je jeden červený, rohatý démon. Celkem neškodý, jen jednou za deset let požírá deset panen +proti tomu nač je zvyklí ze Sunnadyle a Los Angeles je to vlastně nic+ Říká se že je to počátek všeho zla ve všech dimenzích které jen existují a vládce pekelných dimenzí +shrne to do jednoho krátkého monologu. U Prvního problém nemá, u Buffy už je to horší+ Buffy je... přemožitelka. Je to... je to... prostě Buffy +má v očích takoví výraz, že se zdá že jen pouhá myšlenka na ni mu způsobuje fyzickou bolest+ Ona je +podívá se omluvně po Nef+ druhá polovina mojí duše +dlouze se nadechne. Jak zmíní Spikea tak se zamračí, krátce mu přes tvář proběhne žárlivost, kterou rychle skryje+ Oni byli milenci, ano +to je všechno co na to řekne. Nechce si to moc připomínat, aby si nerozházel křehký vztah který má se Spikem teď+ Nedá se to skutečně popsat slovy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx