od Styx » stř bře 16, 2011 6:50 pm
Angel: Vy jste byl vážně v pekle? +nevěřícně otevře dokořán oči+ Čím jste si vysloužil, že jste tam skončil... ba co víc, že vás ani po smrti v pekle nechtějí? +odváží se zeptat a upírá na něj zrak+ Lžou pověry o tom, jako to je v pekle?
Nef: +úplně se lekne, jak Nef vylítne a kouká na ni nahoru, jak tak nad ní stojí jako bohyně spravedlnosti+ Co vyšiluješ... celou dobu jsem byla pod ochranou Jean-Claudea jako jeho host a cítila jsem se v absolutním bezpečí +nechápe, jak může Nef tak vyvádět, když bylo o ni tak skvěle postaráno+ Neuvěříš tomu, ale Aubrey byl překvapivě milý +ušklíbne se rozverně, když si vzpomene na jeho striptýz+ Není vyloučeno, že bych si to zase někdy zopakovala. Byl to opravdu zážitek +nepřipouští si, že by dělala něco špatně, je vážně na zabití:)+ Proč bych to měla vykládat Tonymu? Nemám se mu co zpovídat +pokrčí nedbale rameny+ Remus? +bodne ji najednou v hrudi, konečne na ni došlo+ Ne, ten to neví... Ale napsala jsem mu vzkaz, kam jdu +vzpomene si, že jej bude muset roztrhat, protože je už zbytečný, když je zpátky doma a v pořádku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)