Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » ned bře 13, 2011 11:18 am

Nef: +ušklíbne se+ Já vím, ta tvá varování. Ale já na upíry ze Slastí nedám dopustit +mele si svoje a nikdo jí to nevyvrátí+ No? Vidíš? +chytne se se smíchem toho, že Nef je ochotná i trochu slevit ze svých velice přísných požadavků ohledně upírů+ Takže jsi sama přišla na to, že kousnutí není zdaleka tak strašně, jak se o tom vypráví legendy +uchechtne se+ Marius se má vrátit? +překvapí ji to+

Angel: Tak to jste těmi vizemi zachránil životy už asi spoustě lidí, že. Četla jsem o tom monstru, co se tady nedávno objevilo. Postavil jste se mu velice odvážně +řekne uznale+ Můj krk? +ruka jí vystřelí k hrdlu+ To bylo ale… ehm.. zcela dobrovolné +trošku se začervená+ Ale už je to dávno a opakovat se to nebude.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned bře 13, 2011 11:31 pm

Styx: +Zamračí se. Nemá rád ty řeči o tom že je statečný hrdina a kdesi, cosi. Kdyby měl v ruce sklenku, tak ji může nervozně otáčet, takhle jen sepne ruce k sobě+ Byl to jen člověk... myslím... z větší části +odmlčí se, trochu nahne hlavu na stranu+ Nechápu proč lidi tak lákají upíři. Copak nikdo opravdu nechápe že jsme nebezpečná zvířata?

Nef: +Trochu se ošije, ale ne moc, aby to Styx neviděla+ Ne, Darla je už dávno mrtvá +oči mu potemní, protože si vzpomene jak umřela a také na svého syna, o kterého nadobro přišel+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned bře 13, 2011 11:42 pm

Styx: Nejpíš to ode mě bude znít teď divně, ale upíři ze Slastí patří podle mě mezi ty nejnebezpečnější. Když ti někdo dokáže proniknout do mysli jen díky tomu, že se mu podíváš do očí... Já vím, že říkají, že se nemusíme bát. Ráda se přijdu podívat na jejich vystoupení, ale do očí se jim nepodívám, i kdyby slíbili že budou hodní. Ale co když si to jednou rozmyslí? Potom bude pozdě na to se bránit. Dej si na ně pozor, Styx, vím, že je máš ráda, ale nemyslím, že by se jim dalo až tak věřit. +holt nějaký ty předsudky a obezřetnost pořád zůstávají+ Nikdy jsem neřekla, že to nemůže být příjemné. Pokud to jde a chtějí to oba, tak je to příjemné neuvěřitelným způsobem. Ale Spike ani Angel mě po tom nedokážou ovládat, tak jak by to nejpíš dokázal Asher s tebou. Možná se pletu, možná to jsou skutečně jenom legendy, ale i na těch bývá něco pravdy. +zajímavé je, že mluví o obou klucích a Styx může vidět jen jedno kousnutí na krku, což může vést k úvaze kde asi má to drudé :D+ No, má. Nevím přesně kdy, ale znám ho až moc dobře, abych věděla, že se pomalu blíží čas, kdy mě přijde skontrolovat. +pokrčí trošku bezradně rameny+

Angel: +těká očima po jeho tváři+ Jak zemřela? +zeptá se najednou, sama ani neví proč+ Tedy... nemusíš mi to říkat, jestli nechceš. +dodá, když vidí jak jsou jeho oči najednou tak tmave+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 14, 2011 8:53 pm

Angel: Nevypadáte nebezpečně. Dokonce ani jako zvíře ne +uculí se na něj vesele+ Ne.. já vím, že není radno si s vámi zahrávat. Ale myslím, že když jsem kamarádka tady Nef +kývne k ní hlavou+ tak mi od vás nic nehrozí +culí se+ Prozradíte mi, proč bych se měla bát právě vás?

Nef: Dovolila bych si nesouhlasit. Možná jsou upíři ze Slastí opravdu nejnebezpečnější, ale já s nimi nemám žádné špatné zkušenosti. Tedy... myslím, jako že by mi dokázali ubližovat po fyzické stránce. To, že jsou někteří pěkně namyšlení hajzlíci, to je něco jiného. Já se jim do očí dívala, oběma vyšším, a nic se nestalo. Vím, že kdyby chtěli, tak by mne sežrali zaživa... ale neudělali to +pokrčí rameny+ Ale díky, vím, že máš o mne starost, ale já jsem v tomhle prostě nepoučitelná +ušklíbne se vesele+ Ano, je to příjemné, až moc. A tys mě vždycky varovala před takovými slastmi. Víš, o co bych přišla, kdybych tě poslechla? +rozesměje se+ Tak teď už sama chápeš, co to obnáší +řekne, když si všimne jejího kousance a pak si ji prohlédne pozorněji a trochu se i nakloní, jak se jí něco na ní nezdá+ Jak to, že máš jen jeden kousanec na krku? To jsi dovolila jen jednomu z nich? Anebo druhý kousal jinam? +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon bře 14, 2011 9:18 pm

To že jsem Neferetin milenec může být právě ten hlavní problém +kdyby se do Nef skutečně zamiloval, mohl by zažít okamžik opravdového štěstí a přijít o duši. To by pak bylo veselo+ Nechci aby se mě někdo bál, jen nechci aby mě podceňovali. Nechci nikomu ublížit.

Nef: Jako většina upírů. Probodnuté srdce kolíkem +už ale neřekne kdo jí ho probodl a proč+ Je to už dlouho +Jak tak poslouchá rozhovor se Styx obrátí k ní hlavu a se zaujetím vyčkává co Nef řekne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon bře 14, 2011 9:27 pm

Angel: Aha... +pokývá nad tím hlavou, možná trošku zamyšleně, ale dál se v tom nešťourá+

Styx: Kdyby si s nimi měla špatný zkušenosti, tak si dáš víc pozor a nebudeš tak riskovat. Nestalo se nic, ale co když se příště stane? Nikdy nevíš kdy si rozmyslí, že budou „hodní“. +zakroutí nesouhlasně hlavou+ Jo vim, že jsi nepoučitelná, proto ti pořád kladu na srdce, aby si na sebe dávala pozor. Možná se pletu, v což upřímě doufám. Jen na sebe prostě dávej pozor. +požádá jí zas a znovu+ Né-é děvče, já tě nevarovala před tou slastí, ale před tím, jaký následky by to mohlo mít. +zakroutí s úsměvem hlavou. Sleduje jak si jí prohlíží a musí dusit smích, aby se nerozesmála, ale při jejích otázkách to už nevydrží a zasměje se+ Ano na krku mam jen jeden, ale... +zaváhá+ ...celkem jsou tři. +tiše se zasměje, když se přizná, že má víc kousanců a významě ukáže tři prsty+ Tenhle... +položí si prsty na kousanec na krku+ …je Spikea. Vznikl... +trošku zaváhá+ ...když jsme se poprví usmiřovali. +lehoučce se pousměje, ale už neřekne, že i ona jeho kousla+ A ty dva zbývající mám už delší dobu... eeee... hodně delší dobu. +pousměje se, ale neřekne, kde ty dva jsou, třeba bude chtít Styx hádat+ Nosím otisky obou. +aniž by si to uvědomovala, tak to zní docela hrdě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 14, 2011 10:06 pm

Angel: Já se vás ani nechci bát, proč taky. Jste sympatický mladý muž. Přestože z vás vysloveně nejde strach, něco z vás vyzařuje, co vyvolává respekt. A já ten respekt z vás mám. Nepodceňuji vás v žádném případě +ujistí ho+ Takže vy jste "hodný" upír?

Nef: To je fakt, ale jelikož mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti, budu si jich zastávat. Nejsou zlí. Alespoň dokud je lidé nevyprovokují. Ale slibuji ti, že si dám na sebe pozor. Neboj, nevrhám se bezhlavě do průšvihů. Většinou +ušklíbne se vesele+ Tak usmiřovací +prohlédne si jej zblízka+ To muselo být opravdu velké usmiřování, jak tak na to koukám +culí se+ A kde máš ty dva zbylé? +kouká na ni ze všech stran, ale nikde už nic nevidí. Pozvedne významně obočí, jak čeká na vysvětlení+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon bře 14, 2011 10:19 pm

Styx: +Překvapeně se na ni podívá+ Mladý muž? Tak už mi dlouho nikdo neřekl +Což bude asi tím že mu táhne dvoustý osndesátý rok a to rozhodně není málo+ Mám duši. Tím jsem definici "hodný upír" nejblíž jak to jde +trochu se mračí jak na Styxiným pozitivním náhledem na upíry, navíc na tak nadané jaké viděl ve Slastech, a nad těmi "ženskými řečmi", ovšem narozdíl od Spikea to nijak nekomentuje+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon bře 14, 2011 10:31 pm

Styx: Si nepoučitelná. +kroutí nad tím hlavou+ Myslim, že v tomlhe se shodnem až když se ti něco stane. +povzdechne si+ Jo, bylo to velké usmiřování a taky trošku divočejší... ehmn... +začervená se, když si uvědomí, co vlastně vůbec řekla. Začne se smát, když si jí tak Styx prohlíží+ Nemáš šanci, svlíkat se nebudu. +zakroutí hlavou, přehodí nožku přes nožku, jednu dlan si položí na stehno a druhou dlan na tu první, naznačujíc, kde se zbylé kousance nacházejí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte bře 15, 2011 8:31 pm

Angel: Vím, že váš skutečný věk je už asi dost vysoký... ale vypadáte mladě. Kromě toho, to byla lichotka, Angele. Asi by se vám nelíbilo, kdybych vám říkala stařečku +řekne žertem a zkoumavě ho sleduje, co se mu na ní pořád nelíbí, že se mračí jak kakabus+ Když máte duši, tak to byste neměl být mrtvý, ne? +trochu riskuje, ale je to její nevědomostí. Třeba se dozví, jak to s ním ve skutečnosti je+

Nef: Mám to všechno pod kontrolou +mrkne na ni přesvědčivě+ Nedávno jsem například byla v zákulisí Slastí s Jean-Claudem a dalšími upíry... +o Aubreym jí radši ani neřekne, aby to s Nef na místě nešlehlo (chudák holka, aby se z ní jednou dočista nezbláznila:D)+ ...úplně sama, celou noc a podívej... jsem úplně v pořádku. Naopak, bylo to úplně úžasné +doufá, že to Nef konečně pochopí, že se jí nic nemůže stát+ Usmiřování je vždycky na hádkách to nejlepší, že +uculuje se a pak se dovtípí, co jí Nef ukazuje těmi posunky+ Tam? +sklouzne zrakem na její stehno+ Co tam dole dělal? +zeptá se s nevinným pohledem+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx