Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 11:21 pm

+Krátce pohledem zkontroluej místnsot, néé on vůbec není paranoidní+ Dobrý večer madam +sevře jí trochu neobratně ruku, spíše nechce moc stisknout+ Já si dám jen vodu +řekne, tu sice taky pít nebude, ale lepší než tu sedět nasucho. Posadí se na židli, tak jako Neferet a opřesi ruce o stůl+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 25, 2011 7:07 pm

Že se ani nedivím, že zrovna jahodový +uculí se na Nef a koukne, jestli jej má. Nakonec jej vítězně vyloví a nalije jí. Angelovi bez řečí najile vychlazenou horskou vodu a sedne si k nim+ Dáte si uzené maso? Právě vytáhlé z udírny? +chce je pohostit, aby tam neseděli jenom u pití, ale netuší, jestli tohle Angel vůbec jí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát úno 25, 2011 7:49 pm

+vesele se culí+ Skvělé. +rozzáří se, když jí Styx naleje jahodovej+ Děkuji ti dobrá vílo. +zazubí se+ Čerstvě uzené maso? +při tý představě se jí nahrnou slyny do úst+ No... +mrkne koutkem očka po Angelovi+ ... to vypadá velice lákavě. +přizná+ Ale přeci tě nepřipravíme o jistě výborné uzené maso. +snaží se diplomaticky odmítnout, přeci jí nepřišli vyjídat, i když jí něco říká, že Angel by nejedl, možná že se vytáčí i kvůli tomu, ale tak moc ráda by si dala+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 25, 2011 7:57 pm

+Koukne po Nef které se zbíhají slyny, narozdíl od ní nemá zas tak velké rozpaky přijmout, i když sám to jistě jíst nebude+ Neferet si dá ráda uzené +řekne docela neutrálně, ne zle, ale ani ne nadšeně+ Děkujeme +trochu se pousměje, potom zaloví v kapse a tak nenápadně jak to jde si z tubičky vytáhne pár prášků a spolkne je, načež je zabije vodou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 25, 2011 9:02 pm

Nef: +mávne rukou+ Jaké vyjídání? Mám toho opravdu dost. Tony byl před pár dny na honu a ulovil srnu. Vísí v udírně. Ta srna +zasměje se (heh, doufám, že se srnčí dá udit:D)+ Taky bych ráda ochutnala, ještě jsem to nejedla +zavolá na skřítka a poručí mu, aby jim přinesl kus kýty+
Angel: +když sedí naproti němu, nemůže si nevšimnout, že si vzal nějaké prášky a tak vyzvídá+ Na co berete ty léky.... jestli to tedy není tajné...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát úno 25, 2011 9:07 pm

+stočí k Angelovi plnou pozornost a usměje se na něj, když přijme to jistě skvělé uzené+ No vyjídání... já dneska totiž ještě pořádně nejedla, takže docela hrozí, že se u tebe navečeřim. +přizná se přišemž se široce zubí+ A já se už lekla, že tam visí Tony. +zasměje se+ Tak povííídej, jak se máš, co děláš? +začne s výslechem, nevšimne si, že Angel ujídá prášky, proto se trochu zamračí, když na to Styx upozorní a stoří k němu pohled a jen tak na něj chvíli kouká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 25, 2011 9:11 pm

+brátí se na Nef+ Málo jíš +řekne jenom prostě, ona už bude vědět jak to myslí a proč na ni významně kouká. Když se Styx zeptá na jeho prášky, trochu se zamračí a bezděky si vzpomene na Buffyinu matku, než odpoví+ Bolí mě hlava, nic víc. Jsem upír, nemůžu onemocnět +řekne trochu nejsitý s toho že to Styx neví. Předpokládal že když je čarodějka, tak že to nejspíš bude vědět+
Angel
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 25, 2011 11:33 pm

Nef: Výborně, tak tě zvu k večeři +to už skřítek přinese na oválném tácu úhledně nakrájené plátky čerstvě uzeného masa, ještě teplé a nádherně vonící po kouři, s nastrouhaným křenem, bílým chlebem a hořčicí. Styx je oba vybídne a sama se pustí do lákavého jídla+ Není to sice královské jídlo, zato o moc chutnější +chválí s plnou pusou pochoutku+ Já se mám skvěle. Víc si ani nemohu přát. Mám velké plány +prozradí+
Angel: Na bolení hlavy mám tady jeden zaručeně účinný lektvar. Nechcete zkusit spíš přírodní produkty než chemii? +nabídne ochotně+ Víte, že jsem netušila, že upíry může bolet hlava?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 26, 2011 1:17 am

Jím, když mam hlad. +ohradí se docela měkce. ráda by odmítla s tím, že se přeci nepřišli najíst ale popovídat si, ale to už přijde skřítek s tím vonavým masem+ Dobře... tohle nemůžu odmítnout. +přizná a co nejvíc slušně to jde se na maso vrhne, zase aby nevypadala jako nenasyta+ Je to výborný. Něco takovýho jsem dlouho nejedla. +chválí mezi sousty+ Plány? +zpozorní+ A nechceš mi prozradit o jaký plány jde? +pozorně a trošku zvědavě jí pozoruje+ Zdá se mi to nebo celá záříš? +trošku přimhouří oči a usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 26, 2011 3:31 pm

+Neví jak přesně se postavit k uzenému na stole, jelikož on opravdu jíst nebude, ale tak ze slušnosti si vezme jeden plátek. Ukrojí si z něho kousek a sní ho. Styxiny plány ho taky zajímají, ale jen proto že je prostě zvědaví. Neřekne ovšem nic+ Snažím se magii všeho druhu vyhýbat +podívá se významně na Neferet+ Normálně sama osobě ne. Vize +řekne, jakoby to vysvětlovalo vše+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx