Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Lanevra » pon led 17, 2011 9:34 pm

°Zahledí se na Styx a pak se hlasitě a docela dlouho směje° Nenávidí mě teprve dvěstě let ještě jim tak dalších dvěstě bude trvat než je to přejde. Jsem totálně v hajzlu °zarazí se a potřese hlavou° Podívej teď mám na chvíli pokoj, možná i na pár let, tak si to prostě budu užívat a °zvedne dopis° půjdu na rande °usměje se. Skloní se ke Styx, aby jí políbila krátce na tvář°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 17, 2011 9:40 pm

Aha +přikývne chápavě+ tak to já nebudu zdržovat. Užij si to... vy obě +usměje se na ni, políbí ji a vycouvá ke vchodu. Mezi dveřmi ještě na ni významně mrkne a zmizí na chodbě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 16, 2011 12:59 am

+Přivede sem do toho svého bordelu Fred. Už ve dveřích schodí nějaké to přebytečné šactvo, takže má jen prádlo, tedy kalhoty. Natáhne si kimono+ Buď tu jako doma +ona tu pdole všeho doma je. Vytáhne z šuplíku noční košili pro sebe, dlouhou, černou a pro Fred vyhledá bílé, ano ona má bílé, pižamo+ Koupelna je támhle, už bys tam měla mít kartáček +ukáže kamsi ke koupelně+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř bře 16, 2011 1:05 am

+zvědavě se kolem sebe celou cestu rozhlíží. zůstane stát hned za dveřemi prohlížejíc si zdálky celý pokoj+ Děkuju. +vezme si od ní pyžamo, pořád trošku zaraženě+ Tak rychle? +zamrká překvapeně a zaleze si do koupelny, i když je ženská tentorkát tam nestráví tolik času, nakonec vyleze čistá, v bílém pyžamu a v rukách drží složené svoje špinavější oblečení a boty+ Vážně tam byl. +řekne užasle a bosa cardá ode dveří do pokoje na koberec+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř bře 16, 2011 7:48 pm

+Zatím co čeká na Fred lehne si do postele, otevře knížku co jí permanetně leží na stole a začte se do ní. Pohled od stránek zvedne až když uslyší bosé capání+ To dělají skřítci. Vědí co bude člověk potřebovat dřív, než to skutečně potřebuje +usměje se+ Vsadím se že ti ráno připraví snídani přesně jak ji máš ráda. Jak to můžou vědět netuším, ale ví +sedne si na postel do tureckého sedu+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř bře 16, 2011 8:37 pm

Sktřítci? Jako skuteční skřítci z pohádek? +zajímá se nadšeně a docape k oknu, ze kterého vykoukne, ale jelikož je tam tma, zaručeně nic nevidí+ Tak to jsem na to zvědavá, pořádnou snídani jsem neměla ani nepamatuju. +usměje se a prozměnu docape k posteli k Laně+ Tak... koupelna je volná. +zazubí se na ni dolů oznamujíc zřejmé+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř bře 16, 2011 8:50 pm

+Přikývne+ Vypadají přesně tak. Malí asi do pasu, dlouhé uši, dlouhé ruce a velké nohy +popisuje je a zároveň tak trochu napoadobuje+ Venku je velká zahrada, ráno si jí můžeš projít +vyskočí z postele a přesune se bleskově ke dveřím+ Já tě z dovolením nedoprovodím. Nechtěla bych se spálit +ušklíbne se a zmizí v koupelně. Vrátí se v ještě rekordnějším čase, s mokrými vlasy, a sedne si zpátky na postel+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř bře 16, 2011 9:06 pm

Jednou bych ho chtěla vidět. +poznamená trošku zasněne, ale hned potřepe hlavou a začne se tvářti normálne+ To by mě ani nenapadlo. +zasměje se, rozhodně jí nenapadlo, že by jí Lana mohla provést po zahradě a kor po východu slunce. jediný co stačí udělat, než se Lana vrátí z koupelny je se usadit do křesílka a natáhnout před sebe nohy+ Tedy to byla rychlost. +usměje se na ni, když se Lana usadí na postel+ Co to vůbec čteš? +zajímá se, když jí pohled padne na knížku, kterou měla předtím Lana v ruce+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř bře 16, 2011 9:37 pm

+Pohodlně si lehne, vypadá trochu jako barová zpěvačka v šatně v tomhle svém apartním modýlku. Dlouze si Fred prohlídne, jakoby se snažila prokouknout skrz pyžamo ci jí půjčila+ Stačí si jednoho zavolat +podotkne+ Oběví se když jsou žádaní, nebo alespoň když je chce Styx. Já sama to nikdy nezkoušela. Stejně toho moc nepotřebuju a co jo, to si seženu sama. Už jsem na to zviklá +vezme do ruky knihu, zvedne se a přesune na opěrku pro ruce na křesílku. Ruku si hodí na oběradlo a ukáže Fred knihu+ Nějaká fantasy +pokrčí rameny+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř bře 16, 2011 9:54 pm

To je dobrý. Nechci je rušit, třeba je přes den potkám. +zazubí se+ Nějakou fantasy? Ty nevíš co čteš? +zvedne k ní hlavu a rošťácky se usměje, převezme si knížku a otevře jí na záložce+ “Seznamte se, paní podnikatelko, tohle je letlampa,” muž se zachechtal, klekl si a začal usilovně pumpovat malým táhlem na přístrojku. Pak benzín zavoněl daleko pronikavěji, škrtl zapalovač, a po chvíli se letlampa frčivě rozhořela.
“Zjistil jsem, že se lidem mluví líp, když nejdřív poznají trochu bolesti. Jen málokdo to riskne podruhý. Jen málo­kdo nám lže,” řekl muž s letlampou. Ten, co jí seděl na břiše, jí přitiskl kolena ke koberci.
+přečte krátký úryvek+ Vážně zajímavý. +snaží se aby to vyznělo vážně, ale koutky úst jí povážlivě zacukají+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx