Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice

Příspěvekod Styx » sob říj 23, 2010 12:55 am

Jsem tak šťastna, když jsi mi nablízku +hladí ho po tváři a pak zase zvážní+ Budu celou dobu s tebou v myšlenkách a budu netrpělivě čekat na tebe po skončení souboje +otírá se tváří o jeho tvář a šeptá mu do ucha, aby je ani Kirin nezaslechl, nebo nedejmerline Tony, hlídající ji jako oko v hlavě+ Vrať se mi v pořádku.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 23, 2010 7:54 pm

Příjdu hned, jak to bude možné...*slíbí, vtiskne ji ještě posledních pár polibků a ač strašně nerad, se nakonec zvedne* nechám tě odpočívat a nabrat síly...i mě se nějaké navíc budou hodit...*usměje se na ni, Kirina pohladí po šíji a tiše nakonec vyjde z pokoje a ven před sídlo, odkud se pohroužen do myšlenek přemístí domů*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 23, 2010 10:24 pm

+chce ho uvěznit ve své náruči a nikam ho nepustit, zabránit tím tomu nesmyslnému souboji, ale ví, že by to bylo zbabělé a je jí jasné, že ti dva si to musí mezi sebou jednou provždy vyřídit. Vychutná si posledních pár Remusových polibků na rozloučenou a vyprovodí ho pohledem, dokud nezmizí za dveřmi. Padne do polštářů a přes hlavu si přehodí přikrývku. Jen pravidelné zachvění vlněné látky prozradí, jak jí zrovna je+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 24, 2010 12:07 am

+v době, co byl u Styx Remus, sem Tony samozřejmě nahlédl, když jí nesl čaj. Když je oba viděl, sice mu v žilách vzkypěla krev, ale tiše vycouval a nerušil je. Trpělivě vyčkává na zítřejší den, kdy se konečně definitivně zbaví toho zablešeného vlkodlaka. Teď nahlédne a když vidí, že Lupin je pryč, dojde k posteli a postaví tác s čajem na stolek. Natáhne ruku, aby poodhrnul přikrývku, zcela zakrývající celou Styx, když ale slyší tiché vzlyky zpod ní, zarazí se. Stáhne ruku zpátky a přemýšlí, jestli u ní zůstat a utěšit ji, anebo ji nechat v tuto chvíli osamotě. Druhá možnost se mu zdá rozumnější, tak se tiše vzdálí a nechá Styx soukromí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 10:58 am

+potichu tam vleze+ Nazdar marode. +usměje se+ Něco jsem ti přinesla, abys nabrala vitamíny a sílu. jak ti je? +položí na noční stolek, tašku s mandarinkama+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 24, 2010 11:12 am

+prospí se a když skřítek přivede Wenai, ospale se protáhne a usměje se na ni+ Ahoj, Wenai. To jsi hodná, že ses přišla na mne podívat. I když nevypadám bůhvíjak k světu +uculí se a koukne na mandarinky+ Zajímavé, to si dám +a hned jednu uzobne a nabídne jí+ Tony mi říkal o té... akci. Děkuji ti, zlatíčko, byla jsi skvělá +natáhne se, aby ji objala+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 11:20 am

+opatrně ji obejme+ To nestojí za řeč, ale Topokud vím, tak Tony něco říkal o nějaké skleničce, tak jsem si říkala, že bych pak zašla okouknout jestli to myslel vážně +zazubí se+ Musela jsem se jí umejt, to je neskutečný, jak se může taková liška zašpinit. Hele. +snaží se netvářit moc zvědavě+ Co tu vlatně ten chlápek chtěl?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 24, 2010 11:59 am

Aha, takže tys vlastně přišla k Tonymu na sklenku? +rozesměje se, ale hned ztichne, jak ji bodne v hrudi+ Když to Tony říkal, tak to myslel určitě vážně. Bude rád, když se stavíš +mrkne na ni, pak ale zvážní+ Byl to můj odvěký nepřítel. Jsem strážcem templářského tajemství a záleželo mu na tom, aby to ze mne dostal +pokrčí rameny+ Myslím, že teď se karta obrátila a Tony z něj vymlátí, jak mne našel a kdo ho poslal.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 12:08 pm

Né, já jsem přišla za tebou, ale znáš mě - nikdy neodmítnu nějakej ten dobrej alkohol. Hm... strážce. Br o takovýhle tituli je vždycky lepší se nedrat, protože pak to většinou dopadne takhle. No je dobrý, že už je to za tebou.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 24, 2010 12:40 pm

Jasně, věřím ti. Ale sklenka s přitažlivým mužem není nikdy k zahození +uculuje se a pochutnává si na mandarince+ No, já si tenhle post nevybrala. Byl mi určen, už když jsem se narodila. Doufám, že je to už za mnou. Nevím zatím, kdo všechno o mně ví z té jejich fanatické sekty. Klidně by mohli poslat dalšího, když první zklamal. To se práve Tony bude snažit z něj vypáčit +široce se usměje+ Nezávidím mu. +posadí se a zdravou rukou si zasune pod záda polštář+ A jak se máš ty? Dlouho jsme se neviděly a jen takováhle záležitost nás spojí +usmívá se, ale je na první pohled vidět, že je smutná, nešťastná a utrápená. Myšlenkami je totiž u souboje+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx