Salonek

Moderátor: Styx

Re: Salonek

Příspěvekod Styx » sob bře 31, 2012 10:29 pm

+šikovným chvatem odrazí jeho útok, protože tento výpad očekávala a ustoupí trochu dozadu, nespouštějíc ho z očí+ Těmito zbraněmi bojovali mí předci už před sedmi sty lety +obeznámí ho, s čím má tu čest. Neunikne jí, že Magnus má dost času ještě čumovat její hrudník a tak ho trochu zaměstná. Rychle postoupí dopředu a jejich zbraně hlasitě zařinčí. Chvíli se jí docela daří útočit, ale protože má kratší a lehčí meč, dlouho si vedení neudrží. Magnus její útok brzy odrazí a přinutí couvat+ Je poznat, že jste s mečem v ruce vyrůstal +řekne trochu zadýchaně, obouručné meče jsou na její útlou postavu přece jen docela těžké+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » sob bře 31, 2012 10:50 pm

Styx: +Nechá jí, aby na něho útočila, a musí si v duchu přiznat, že některé její výpady ho i zaměstnají.+ JIstě..tyhle legrační mečíky se vyráběly již v době, kdy meče, jaké používám já už byly otlučené od věčných bojů...Máte opravdu dobrou zbraň i styl...+ Poslední slova však doprovodí prudkým výpadem a zatlačí svou hostitelku skoro až ku zdi. Tam ji protkne upřeným pohledem.+ Nevzdávejte to...+pozvedne koutek v docela malém úsměvu.+

Obrázek
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » sob bře 31, 2012 11:00 pm

(láách... copak tomuhle pohledu se dá odolávat? :Q Ty mrško jedna! :vyprask: :hug2: )
:Love
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » sob bře 31, 2012 11:14 pm

A kdybys věděla, co všechno mám v záloze... :pii :Love :heaven:
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » sob bře 31, 2012 11:40 pm

Pche... dávej si radši dobrý pozor, aby ti ten legrační mečík neusekl některou část těla, Vikingu +odfrkne si podrážděně a její oči planou. Ne proto, že prohrává, ale že meč jejích předků nazval legračním+ Neměj obavy... nevzdám +sykne a sotva to dořekne, vyjede prudce proti němu a ohání se mečem jako pravá valkýra, nevzrušuje ji, že rozbila přitom sklo nejbližší vitríny. Tlačí ho před sebou až na druhý konec místnosti a když už Magnus nemá kam jít, opře mu špičku svého meče do jamky na hrdle+ Ještě si myslíš, že mám v rukou legrační hračku, seveřane?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 01, 2012 12:26 pm

Styx: +Tváří mu pohrává spokojený úsměv.+ V tvých rukou se zřejmě každá legrační hračka promění v nebezpečnou, pevnou zbraň...+ odtuší opět dvojsmyslnně a nedbaje další krvavé ranky na krku, kopne do servírovacího stolku stojícího vedle něj. Jak se rozřinčí padající sklo a Styx se po něm bezděčně otočí, vymaní se Magnus z nevýhodného postavení a v mižu už je zase ve střehu uprostřed místnosti.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned dub 01, 2012 2:39 pm

Přesně tak. Záleží na tom, jak se zbraň uchopí a co se s ní dovede. Pak může být i zdánlivě malá zbraň velice účinná +odpoví mu stejně dvojsmyslně. Prudce se otočí k tříštícímu se sklu, je to jen vteřina, ale Magnus jí zatím hbitě uteče zpod jejího meče+ To nebylo moc fér... odvést tímto způsobem mou pozornost +mrkne na něj s úsměvem. Je trochu zadýchaná, poslední výpad ji docela unavil. Pomalu se přibližuje k němu, svíraje rukojeť meče v obou rukou+ Máš dost? +nabídne mu smír+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 01, 2012 4:55 pm

Já?....Já nemám nikdy dost, to si pamatuj! +zvedne velmi hrdě hlavu.+ Ale vidím, že ty potřebuješ pauzu, paní!+ Aniž by ji, divošku, spustil z očí, natáhne se ke stolu a nahmátne lahev vína. Podá jí ho a sklopí meč.+ S mečem zacházíš skvěle!
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned dub 01, 2012 5:39 pm

V ničem? +ušklíbne se potměšile. Skloní meč a dotkne se jeho špičkou o podlahu, opře se o jeho širokou rukojeť a zhluboka se vydýchává+ Přiznávám... že mě to trochu zmohlo. Mou nevýhodou v tomto boji je, že jsi vybral obouručné meče, ve kterých mám velké slabiny. Jsou na mne moc velké a těžké a nedokážu s nimi moc dlouho bojovat. Pro tebe je to výhoda, jsi dvakrát tak velký jako já +vezme si od něj láhev vína a vypije celý její obsah a pak s ní mrskne o kamennou podlahu, stejně je tam všude plno skla jak po výbuchu+ Díky. Od bojovníka jako ty mě taková pochvala opravdu těší +usměje se na něj+ Umíš i něco jiného, než bojovat s mečem?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 01, 2012 8:47 pm

V ničem...nikdy v ničem!+ A jeho pohled dává jasně najevo, že to myslí vážně a to, jak si prohlíží udýchanou Styx, ještě více umocňuje jeho slova. :twisted: Pohodlně se opře o svůj velký meče, natáhne se pro druhou lahev, zuby odšpuntuje zátku a též se zhluboka napije.+ Jsi drobná a s menším mečem máš výhodu. Využiješ svoji mrštnost a toho, že máš vlastně v určitých okamžicích volnou jednu ruku...Menším mečem můžeš způsobit bolestivá zranění, která nepřítele hned nezabijí ani neochromí, ale dost mu boj znepříjemní...A ano umím hodně věcí. Co myslíš konkrétně?+ Znovu se napije.+
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx