Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Lanevra » úte pro 14, 2010 5:56 pm

°Pozvedne obočí° Koho ti prosím tě připomínám? °podiví se° Tebe zabije jen tvůj meč +pokyne k němu rukou° Na mě stačí jedno ohňové kouzlo a je ze mě hromádka prachu. Prostě udělám PUF! °tleskne dlaněmi° a celá nesmrtelnost je v tahu °zasměje se, zdá se že jí ta představa docela pobavila° Ne, nesouhlasím že jsou nám lidé a ostatní tvorové podřízeni. Myslím že bychom mohli žít společně v souladu a měli bychom pokud nechceme aby nás časem vyhubili. My jsme sice nesmrtelní a těžko nás zabít, ale jich je mnohonásobně víc °nehezky se na něho podívá° Nenechávám ze sebe dělat nějakého... zajíce! °zavrčí° Ale mám dělat proti obrovské přesile? Nejsem typ co je odhodlaný umřít se ctí, já raději ztratím čest, ale zůstanu naživu °vesele se ušklíbne a nakloní k němu° Sebrala jsem zakladatele našeho rohu, nasypala ho do zavařovačky a uskladnila v trezoru °zvážní° Copak jsem ti už dávno neděla jasně najevo že mi nejsi lhostejný?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 14, 2010 9:58 pm

Furii. řekne vážně aniž by si uvědomil, že by to Lana mohla vzít jako urážku. Furie byly totiž bohyně pomsty. Jak začne Lana opět mluvit o jeho smrtelnosti, postaví se, připne si pásek a do pochvy zasune meč. Lano, já to nechápu. Radši se necháš pronásledovat než bys souhlasila s nadvládou nad lidmi? To je ta největší pitomost, jakou jsem kdy slyšel a už jsem toho opravdu slyšel hodně. Lidé jsou jako ovce. Potřebují vládce, vůdce, někoho, kdo jim pořád bude říkat, co mají dělat. Jsou tak hrozně nesamostatní, že kdybys je nechala svému osudu, pozabíjeli by se navzájem. V té plachtě vypadá divně, ale co se dá dělat. Tím mi jinak říkáš, že mám očekávat návštěvu tvé drahé rodiny. nevesele se ušklíbne.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte pro 14, 2010 10:16 pm

°Nakrabatí čelo° Nejdřív mi lichotíš a pak řekneš defakto že jsem blbá. Docela by mě zajímalo co je tohle za druh svádění °opře se rukama o postel, sjede pohledem jeho téměř nahou postavu. Jeho svaly, dokonalí zadek, ale i koukne jestli mu neprosakuje krev s pod obvazu, nebo tak něco. Však je to pořádná ženská, tak umí dělat víc věcí najednou° Dám ti kimono °vstane, dojde ke skříni a vytáhne kimono. Ona by se v něm dokonale ztratila, jemu bude akorát° Je sice dámské, ale velké, černé a s drakem °hodí ho na postel° Já jsem prostě taková jaká jsem °vrátí se k předešlému tématu° Lidé potřebují vládu, ale vláda každého pána má svůj počátek i konec. To ty moc dobře víš. Náš konec nadchází. Musíme se přizpůsobit abychom přežili °založí si ruce na prsou° Nejdříve půjdou za mnou abych jim vydala našeho veleváženého předka.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 14, 2010 10:34 pm

To si ze mně děláš legraci, že ano? podívá se na kimono a pak opět na Lanu. Tohle pyžamo si na sebe nenavleču. Neujde mu však, jak si ho Lana prohlíží. V této chvíli ale nedokáže velmi myslet na její půvaby. Má ještě nějakou práci a nebude mít klid, dokud jí neudělá.
Co jsou to za řeči? zamračí se. Upíři jsou zde tak dlouho co si já pamatuji a i když měli párkrát na mále, nikdy se lidem nepodařilo je vyhubit. prostě tenhle Lanin postoj nedokáže pochopit.
Budu muset jít. Obléct si něco normálního a pak... nedořekne. Jdeš na ten galavečer? zeptá se než opustí místnost.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte pro 14, 2010 10:54 pm

Když ne, tak ne °pokrčí rameny, nebude mu to vnucovat, když si chce pobíhat po světě jen v prostěradle, ať si pobíhá° Jenže dřív lidé neměli elektřinu, atomové zbraně, genetické testy, uměle vytvořené bakterie a viry. Musíš si uvědomit že lidé už nejsou primitivní opice máchající kolem sebe klacky a meči, jsou společností které vzhlédla ke hvězdám a pak si je začala přivlastňovat °sedne si. Nezajímá se kam jde, to je jeho věc° Nechtěla jsem jít. Sice mě nominovali, ale co bych tam sama dělala? Jestli se mě ale pokoušíš nenápadně pozvat, pak říkám ano, přijímám tvoje pozvání.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 14, 2010 11:22 pm

Pokroutí hlavou a jemně jí přejede konečky prstů po tváři. Zbytečně se zatěžuješ hloupostmi, krásko. I Řekové si o sobě kdovíco namlouvali a všichni víme, jak to s nima dopadlo. Dobrá. Přikývne, když Lana souhlasí. Přijdu tě vyzvednout. Ještě radši zkontroluje své prostěradlo, kývne Laně a odmístí se pryč.
Ares
Bůh

Příspěvekod Ares » sob pro 18, 2010 9:15 pm

Objeví se před jejím pokojem. Zaklepe na dveře. Krásko, jsi hotová?
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » ned pro 19, 2010 9:14 pm

°Rychle ještě dokončí úpravu obočí, upraví si prsa v korzetu aby hezky seděli a jde otevřít+ Ahoj +natáhne se a krátce ho políbí na tvář a pak na rty+ Sluší ti to. Hodíme se k sobě +přejede si po černém sametu šatů a pak po jeho světlé klopě+ Černá a bílá. Protiklady a navíc šachovnice. Šachy jsou moje oblíbená hra +usměje se+ Půjdeme? +chytne se ho za loket a čeká že je přemístí+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned pro 19, 2010 9:23 pm

Mně lichotit nemusíš, krásko. Ale ty vypadáš nádherně. Nastaví ji rámě. Půjdeme. Přikývne a v tom okamžiku se přemístí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 6:17 pm

+Přijde domů z udělování cen, odloží cenu co dostala a zbaví se oblečení. Zaleze do koupelny kde jako vždycky stráví nekonečnou dobu, vyleze jen v ručníku, který schodí a nechá na podlaze. Pak si zaleze do psotele a tak nějak hybernuje+
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx