Salonek

Moderátor: Styx

Re: Salonek

Příspěvekod Styx » pon bře 26, 2012 9:38 pm

+neuhne jeho tvrdému pohledu, je hrdá a nebojácná, mužů se nebojí, což se jí občas nevyplácí+ Nemějte strach, že bych vás na Orlíku uvěznila. Nemám důvod... doufám +neopomene trochu zapochybovat+ a kromě toho, nemám ve zvyku hodovat a popíjet s muži, které mám v úmyslu hodit do hladomorny +usměje se pobaveně+ To je pravda... prozradil jste mi toho o sobě, rodině i životě docela dost... ale nenutila jsem vás. Očekává se, že teď bych se měla představit já vám +na chvilku se zamyslí nad tím, co je vhodné mu o sobě povědět a co je lepší zamlčet+ Já pocházím z Francie, pracuji ve službách jednoho z nejmocnějších mužů planety +své templářské aktivity mu nehodlá prozrazovat ani na mučidlech+ Zaobírám se magií a miluji chladné zbraně. Ráda jezdím na koni a cvičím sebeobranu +to řekne jako výstrahu, kdyby chtěl kráčet ve šlépějích svých bratrů+ Potyčka se ženou by byla pro vás potupou? Nepodceňujte ženy, vážený pane, nejsou o nic horší jako muži +varuje ho s úsměvem+ Nevím, co vyprávět, nepamatuji si nic z dob poté, co jsem se stala valkýrou. To mi už mé sny bohužel neprozrazují +pokrčí rameny+ Touhu? Jakou? +zeptá se překvapeně, není si toho vědoma+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » úte bře 27, 2012 5:56 pm

Styx: +Její ostražitost ho skoro přiměje k úsměvu, ale nakonec se ovládne. + Touha po vědění, po neobvyklých věcech...+ odtuší.+ Díky - hodně jste řekla a hodně zamlčela. Kdo je ten mocný muž, pro kterého pracujete? Je to skoro bych řekl zábavné, neboť mocní se tak často mění, že ztrácím přehled.+ A vzhledem k tomu, že o templářích nikdy neslyšel a křesťany považuje za podivné pomýlence, soustředí se pouze na info o tom, co mu řekla.+ Nepodceňuji ženy - už jsem vám řekl, že je považuji za kruté, záludné a velmi, velmi nebezpečné....Ženy jsou lstivé a ve svých lstech velmi nápadité. Muž musí být vždy připraven, padne-li do osidel divoké ženy.+ Na zlomek vteřiny se na ni pousměje je to tak neznatelné, že velmi pochybuje, že by si jeho hostitelka všimla.+
Čím více budete o našich tradicích vědět, tím je větší pravděpodobnost, že se vaše mysl propojí s tou vaší pradávnou a pak možná vzpomenete. Doporučil bych obětovat Frig, bohyni plodnosti a žen, Odinově družce...
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » úte bře 27, 2012 10:20 pm

Jistě pochopíte, že vám neprozradím o sobě všechno. Žena by si měla udržovat své kouzlo tajemnosti. Když o ní muž už všechno ví, přestane být pro něj zajímavá +usměje se tajemně+ Toho mocného muže určitě neznáte +pochybuje, že by Amonova moc sahala až kamsi za polární kruh+ Moudrá slova. Ale pokud tedy opravdu ženy nepodceňujete, nemůže být pro vás ani potupou, pokud by vás na Valhallu poslala nějaká žena. Ovšem za předpokladu, že byste padl v boji s ní a ne vyčerpáním v posteli +prohlíží si ho přimhouřenýma očima a neunikne jí jeho sotva postřehnutelný úsměv+ Vy už jste někdy padl do osidel nějaké krásné divošky? +pozoruje ho zvědavě, tohle ji zajímá+ Jaké jsou vlastně vaše ženy, co do vzhledu? +docela ráda by věděla, jak asi před staletími vypadala+ V tom máte možná pravdu. Vím o vašem národu i způsobu života toho zatím velice málo na to, aby mi to něco připomínalo. Ale nevylučuji, že mě při našem rozhovoru najednou něco neosvítí a já si nevzpomenu +přikývne+ Oběť? Co se obětovává vašim bohům?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » stř bře 28, 2012 9:51 pm

Styx: Silně pochybuji, že jakákoliv žena by prozradila všechna svá tajemství. K tomu by ji ani mučení nepřinutilo. Naše ženy? Většinou hubené, vyzáblé a hubaté..+povzdechne.+ Jsou to ženy severu, drsné, s hrubýma rukama, ale jsou mezi nimi krásné ženy. Měla byste vědět zásadní věc - já jsem pro svůj národ již starcem a vy byste byla velmi stará žena. Věk vhodný ke sňatku je u nás pro dívku kolem dvanácti let a u mužů kolem patnácti...Já mám radši keltské ženy - krev a mlíko, jestli chápete...Jako vy.Ňadra, která se dají vzít do ruky a voní, klíd plný sladké medoviny.+důkladně jí přejede pohledem.+ A ano, padl jsem do osidel valkýry divoké a zrádné...+víc k tomu neřekne.+ Zemřít rukou ženy není vysloveně potupou, ale jak jistě chápete, některé věci jsou prostě výsadou mužů. Možná ve vašem národě ne, ale u nás ano.+ Vstane od stolu a s pohárem v ruce začne pomalu přecházet po místnosti, až zabloudí ke krbu, kde se zastaví a hřeje si záda.+ Paní Frig bych doporučil ušít jako obětinu drahocenný plášť.
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv bře 29, 2012 2:24 pm

Myslela jsem, jaká barva vlasů a očí je typická pro vaše ženy? +zajímá se dál+ Máte u vás doma ženu nebo jste svobodný? +vzhledem k nátuře seveřanů o tom docela pochybuje+ Dvanáct let... Merline, jsou to přece ještě děti! Proč začínáte se zakládáním rodin tak brzy? +kroutí hlavou nevěřícně, připadá jí to pedofilně úchylné+ Takže dívky v mém věku (je jí pětadvacet) jsou už pro muže neatraktivní a nepotřebné? +reaguje na tu „lichotku“ o velmi staré ženě+ Co s takovými pak děláte... házíte je ledním medvědům nebo drakům? +neodpustí si rýpnutí. Jak seveřan povídá o typu žen, které se mu líbí, zadívá se na něj.. pak na svá ňadra, jestli to mluví o nich:) a mimoděk si upraví výstřih, takže mu trochu překazí výhled;)+ Měl jste hodně žen? +rychle to zamluví prvním, co ji napadne, i když je to nejspíš zbytečná otázka. Žádný muž ze zásady nikdy neřekne, že jich moc neměl:D, naopak počet ještě zdvojnásobí:D+ Jistěže to chápu, tu vaši mužskou ješitnost. Smrt z rukou muže není tak ponižující, jako když vás propíchne žena, byť bojovnice +pousměje se a bedlivě ho pozoruje zpoza hrany skleničky, jak se tam prochází+ Je vám zima? +zeptá se trochu starostlivě, když se Magnus začne nahřívat u krbu, přece jen je ještě trochu mokrý. Přistoupí ke krbu a hodí do něj pár polínek a oheň v krbu s hukotem vzplá+ Z jakého materiálu má být ten obětní plášť? +zajímá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 29, 2012 2:49 pm

Styx: Rád bych vám to osvětlil - Vigingové, jako velmi starý národ, nedožívají vysového věku jako vy tady. V mém věku, je již většina mých soukmenovců po smrti. 36 let je věk, který patří mezi naše mezní - například. Pak jistě pochopíte, že vše je o něco rychlejší. Ženy vašeho věku již mají obvykle za sebou značné množství porodů a jsou zpravidla bábami. Ovšem - to jsou naše ženy. Vy jste jiná...+Je na něm vidět, že ho ten pokažený výhled naštve, protože se na něj dost naštvaně zatváří. :twisted: + Naše ženy mívají vlasy světlé a oči zpravidla modré.+ Sleduje jí, jak přikládá do krbu a větší poleno jí vezme z ruky, aby jí pomohl a mimoděk se jí i dotkl. Jemnost její kůže ho zaskočí.+ Pohledem pak sklouzne na své mokré, kožené kalhoty, velmi těsně přilepené ku svalnatým nohám.+ Myslím, že se ještě trochu dosuším...Plášť pro paní Frig každá žena šije vdle svých možností. Zábožné ženy z hedvábí, chudé pak z režné látky. POvšem výšivku by každá z panen a dívek měla vytvořit svou vlastní....A ano, ženu na severu mám a čtyři syny a dvě dcery. Jeden syn je synem otrokyně, ale roven je těm ostatním. Duší válečník...A vy? Máte vy muže? A děti?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv bře 29, 2012 4:47 pm

Aha, tak teď už to chápu. Pro zachování rodu musíte začínat opravdu velice brzy. To je ale smutné, že ve věku, kdy my jsme teprve v těch nejlepších letech, vy Vikingové už máte život pomalu za sebou +tvář se jí upřímně rozesmutní+ Tak proto pořád říkáte, že jste už stařec. Nicméně na starce vůbec nevypadáte +mrzí ji, že takový pěkný a statný chlap to už má za pár:(+ Přeji vám, abyste si života užil ještě dost +usměje se na něj povzbudivě. Když jí Magnus omylem zavadí o ruku, proletí jejím tělem elektrizující vlna. Plaše se mu podívá do očí a rychle cukne rukou+ Promiňte +omluví se mu, jakoby to byla její vina a ne náhoda a sklopí zrak, přitom zavadí očima o jeho vypasované, vlhké kalhoty, které dokonale kopírují tvary těla :twisted: . Najednou neví, jestli má obdivovat jeho svalnaté nohy, anebo panikařit, že ho nechala celou dobu v mokrém oblečení+ Och, vy jste celý mokrý! +úplně se zděsí toho, jak nepříjemně se mu muselo sedět v té mokré kůži:D+ Mohl byste si svléknout ty kalhoty, prosím? +otočí se zády k němu, aby ho nepřiváděla do rozpaků. Nebo sebe?:D+ Páni... šest dětí? To jste všichni na severu tak plodní? +odpoví s údivem, zatímco on se za jejími zády (asi) svléká+ Ne, já nemám muže, jsem svobodná. Ale mám přítele. A děti taky nemám a asi ani žádné mít nebudu +pokrčí rameny+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 29, 2012 9:57 pm

Styx:+Když se Styx otočí, aby si mohl sundat kalhoty, pohled mu sjede po jejím, v šatech vypasovaném zadečku. Pomalu k němu natáhne ruku, ale včas ji stáhne zpátky. Nutnost sundat kalhoty začne být v tu chvíli opravdu naléhavá, neboť jeho mužská zbraň se probudila k životu a do kalhot se opravdu může vejít. :twisted: + Plodní? Ano...ovšem - jen málokdy se stane, že tolik dětí od jedné matky dožije dospělého věku. My milujeme život a vše s ním spojené.+ Pak už to ovšem nemůže vydržet. Přejede jí dlaní po zádech.+ Váš přítel drží ve svém majetku klenot...ten poklad bych rád poznal. :death:
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pát bře 30, 2012 8:47 pm

(na stařečka je docela čiperný:D)

+jak ucítí jeho ruku na svém těle, uvědomí si, jak osudnou chybu udělala, když mu ukázala záda. Otočí se ostražitě tváří k němu+ Přišel jste sem vzdát úctu svým předkům... nebo loupit poklady, které vám nepatří? +zeptá se ho varovným tónem hlasu a přitiskne mu na krk chladivé ostří dýky. Pokud se Magnus pohne, podřízne se jako jehně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pát bře 30, 2012 9:00 pm

(To dělá ten sever. Ti jejich mužští zrají jak víno! :lol: )

Styx: +Ucítí dýku na krku a vidí její varovné oči. Chvíli jí ostře oplácí pohled a pak se najednou rozesměje. Úplně poprvé, hlubokým zvučným smíchem, který zcela naplní kamennou místnost. :Q + Kdybych teď mohl, tak se vám pokloním, paní! Divoká, divoká valkýrien!+ A jak se směje, ostří se mu odírá o poskakující ohryzek a na krku se mu začínají ronit krůpěje krve.+ Už jednou jsem řekl, že raději slyším ženu křičet vzrušením než hrůzou... :pii
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx