Aha, tak teď už to chápu. Pro zachování rodu musíte začínat opravdu velice brzy. To je ale smutné, že ve věku, kdy my jsme teprve v těch nejlepších letech, vy Vikingové už máte život pomalu za sebou +tvář se jí upřímně rozesmutní+ Tak proto pořád říkáte, že jste už stařec. Nicméně na starce vůbec nevypadáte +mrzí ji, že takový pěkný a statný chlap to už má za pár:(+ Přeji vám, abyste si života užil ještě dost +usměje se na něj povzbudivě. Když jí Magnus omylem zavadí o ruku, proletí jejím tělem elektrizující vlna. Plaše se mu podívá do očí a rychle cukne rukou+ Promiňte +omluví se mu, jakoby to byla její vina a ne náhoda a sklopí zrak, přitom zavadí očima o jeho vypasované, vlhké kalhoty, které dokonale kopírují tvary těla

. Najednou neví, jestli má obdivovat jeho svalnaté nohy, anebo panikařit, že ho nechala celou dobu v mokrém oblečení+ Och, vy jste celý mokrý! +úplně se zděsí toho, jak nepříjemně se mu muselo sedět v té mokré kůži:D+ Mohl byste si svléknout ty kalhoty, prosím? +otočí se zády k němu, aby ho nepřiváděla do rozpaků. Nebo sebe?:D+ Páni... šest dětí? To jste všichni na severu tak plodní? +odpoví s údivem, zatímco on se za jejími zády (asi) svléká+ Ne, já nemám muže, jsem svobodná. Ale mám přítele. A děti taky nemám a asi ani žádné mít nebudu +pokrčí rameny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)