Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Ares » čtv lis 04, 2010 1:34 am

Vůbec se mu nelíbí, že ho Lana pustila. Taky to dá svým pohledem patřičně najevo. Tak naplácat bys chtěla... V okamžiku klečí na kolenou, sevře ji kolem pasu a přitáhne si ji zadečkem k sobě. To ti hned můžu splnit. Jeho hlas je tvrdý jako jeho péro, no v očích mu svítí pobavené plamínky smíchané s chtíčem. To však Lana nemůže vidět. Jak tak klečí za ní. Jednou rukou ji drží a druhou uchopí svůj penis. Párkrát jím Lanu zlehka plácne přes zadeček. Pak se ale plácání změní v hlazení po její jemné kůži a kolem nejrůznějších otvorů. Věděl bych o něčem lepším, než je plácání. řekne s úsměvem na rtech.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon lis 08, 2010 10:56 pm

°Trochu lituje že jí doppravdy nenařezal, ale tohle je taky fajn. Pohlédne na nej přes rameno jednim očkem, už se jí tam naštěstí nepletou vlasy, a mrkne jím. Celou dobu se přitom rozverně a vesele usmívá° Jestli chce vyskoušet zadní vrátka, tak °mávne rukou ke stolku°tam máš gel. Nechci muset dnešní noc ležet jen na břiše °kisele se ušklíbne, ale v očích jí pořád vesele planou plamínky. Zavrtí zadečkem°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte lis 09, 2010 6:24 pm

Že ty ses nechala ostříhat krásko, abys na mě mohla takhle koukat? Pobaveně se ušklíbne a prstama jí zajede do vlasů. Sevře je v dlani a hlavu ji vyvrátí dozadu. Nakloní se přes její tělo k jejím rtům. Jeho penis jí zatím tlačí na zadnici, ale neproniká hlouběji. Bez gelu by to ale bylo mnohem zajímavější. šeptne, spíš zavrčí nedočkavým hlasem do jejich rtů a nenasytně jí do nich kousne.
Ares
Bůh

Příspěvekod Ares » pon lis 22, 2010 6:21 pm

(Řekněme, že to nějak proběhlo, ať se hneme z místa)

Nechá Lanu spát, oblékne se a zmizí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon pro 06, 2010 7:59 pm

°Probudí se, umeje, oblékne do černých šatů a jde někam ven, aby tu furt nezasmrádala+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon pro 13, 2010 11:58 pm

Objeví se u Lany v pokoji. Vzápětí ji Ares pustí a na chvíli se musí chytnout rámu dveří, aby to s ním neseklo. Předci jen ho přenášení v takovém stavu stojí hodně sil.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte pro 14, 2010 12:20 am

°Je na něho pořád naštvaná, ale když ho vidí v tomhle stavu tak to s ní přeci jen hne a tak ho podepře° Proč jsme zrovna tady? °zeptá se neutrálním hlasem kterým zakrývá svoje rozlobení. Dovláčí ho k posteli a pak ho na ni skoro shodí° Nemáš důvod se mě bát, nemám žádnou moc a právě proto sis mě vybral za... přítele °líp než přátelství jejich vztah nazvat neumí° Nejsem obyčejný člověk který by pro tebe byl přespříliš... no obyčejný, ale zároveň nemám takovou moc jako ostatní bytosti co jsou v tomhle zapráskaném světě °nakloní se k němu a opře si ruce o jeho kolena° Proti mě šanci máš, ale jestli se tu objeví moje rodina aby mě zabila, tak z tebe udělají malé kousky které budou odnášet k Mungovi v igelitových sáčcích.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 14, 2010 12:52 am

Chvíli uvažuje, že by protestoval, ale to by mu vzalo zbytečně další síly a on je teď bude potřebovat. To opravdu nemáš, akorát mě teď vláčíš z místa na místo jako nějakou hadrovou panenku. Dosedne ztěžka na postel a zapře se o podlahu mečem. Má po tom všem jaksi blbou náladu... I když to co Lana říká, dává smysl a i když si to nikdy před tím neuvědomil, něco na tom předci jenom bude. No nemíní to komentovat. Ty mě podceňuješ, Lano. Ostatně, proč by se tě tvá rodina chystala zabít?
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte pro 14, 2010 1:05 am

°Založí si ruce na prsou, takže tentokrát vypadá ona jako bůh pomsty° Fyzická síle, zuby a drápy, toho moc proti magii nesvedou. K čemu mi je že dokážu vyrvat strom i s kořeny ze země, když čaroděj mávne rukou... nebo hůlkou a promění mě v prach °padne na postel vedle něho. Najednou vypadá na svůj věk. Odhrne si vlasy z tváře, přestože si je ostřihala před drahnou dobou má je sotva o centimetr delší. Rostou jí hrozně pomalu° Protože mě odjakživa nesnášeli kvůli mým názorům a teď navíc mám něco co moc chtějí. Víš °dívá se na vlastní ruce° v místech odkud pocházím jsou upíři nadřazená rasa. Vládnou dokonce i lidem, svým osobitým způsobem jako šedé eminence. Jsou inteligentní a nesmrtelní °vzhlédne k němu° Chtějí mě donutit přijmou jejich... politiku, protože dělám ostudu a kazím jim dobré jméno a jak nejlíp to udělat než zabít ty co mají k mému srdci nejblíž.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte pro 14, 2010 4:44 pm

Chvíli ji pozoruje a nemůže jinak, jen se trochu ušklíbnout. Víš, že mi teď někoho připomínáš. V okamžiku však zvážní. Ne všichni v této zemi jsou kouzelníci a upřimně pochybuju, že by tě kdokoliv dokázal jenom tak nějakým směšným kouzlem přeměnit na prach. jak vedle něj padne na postel on se zas posadí a otočí se k ní. Síla mnohdy znamená hodně. řekne tiše, zato zcela vážně. Chceš říct, že nesouhlasíš s vládou nad lidmi? zatváří se dost nechápavě. A kvůli tomu ze sebe necháváš dělat zajíce? Pokroutí hlavou. Opravdu? A copak to je? Zvědavě. Při poslední větě se zamračí. Chceš mi tím snad něco naznačit?
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx