od Styx » ned bře 25, 2012 9:51 pm
Tak u nás je čtyřicetiletý muž v nejlepším a nejproduktivnějším věku +prohlíží si ho přimhouřenýma očima, nepřipadá jí jako stařec, naopak, spíš atraktivní a mužný, no jo a taky sexy, ale to mu pochopitelně vykládat nebude+ Dcera valkýr? Jak víte... +řekne překvapeně, že ji odhadl+ Ehm, promiňte, že mě to tak překvapilo, ale... já byla skutečně valkýrou. Asi se vám možná bude zdát, že plácám nesmysly, ale já věřím svému podvědomí +trochu se stáhne, aby si nemyslel, že je blázen+ To patří k mým instinktům, být ostražitá a bojovná. A taky k mé práci. Ve světě, ve kterém žijeme, ani nemáme jinou možnost +zamyslí se nad jeho otázkou+ Neslyšela jsem, že by se tady někdy stalo něco neobvyklého. Ale jestli dobře počítám, musí tomu být už hodně přes třicet let, co tady váš otec a bratři pobývali. V té době jsem nebyla paní tohoto hradu, dokonce ani na světě. Ale pozeptám se lidu v podhradí +slíbí mu+ Udělejte si pohodlí, hned jsem zpátky +vyzve ho a na chvíli se vzdálí do kuchyně zjistit, jak to vypadá s pečení+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)