Knihovna s pracovnou

Moderátor: Styx

Re: Knihovna s pracovnou

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 05, 2010 3:39 pm

tak v zástěře u plotny se ti zachtělo mě vidět..*naježí se smíchem* ale to opravdu je jen pro otrlé a s notnou dávkou alkoholu..*zadívá se na ni přímo* jen se mi zdálo, že máš na tváři na mysli něco jiného...*sklopí oči a ledabyle se zabývá jídlem, a když začne o snídani a tak, tak je zase zvedne a tentokrát se na ni mlčky dívá o dost déle* rozhodla ses k lovu vlkodlaka přímo?*pozvedne obočí a jak k němu přistoupí s kávou, vezme ji konvičku z rukou, že si nalije sám ale druhou rukou ji docela nekompromisně stáhne k sobě na klín a šeptne*ne všechno musí snídaněmi končit* jeho dech ji zalechtá na krku, takže je docela matoucí, jestli ji na konci věty líbnul na kůži lehounce nebo ne..aniž by se na ni podíval, ji pustí a v klidu si naleje a pak se na ni zadívá, jako by se nic mezi tím nestalo, jen oči ho malounko zrazují*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned zář 05, 2010 5:14 pm

+zachechtá se+ No neříkej, že by ti to tak neslušelo +přivře víčka a vyvolá si představu Remuse v kuchařské zástěře u plotny+ Pro otrlé? Tak teď nevím, jestli jsi tak mizerný kuchař, anebo je tvůj jídelníček tak... +hledá to správné slovo pro různou havěť+ exotický? +udělá blééé ksichtík+ Tak to si musím dávat před tebou velký pozor, na co myslím, když mi dokážeš číst z tváře (ty ocasy jí asi koukají přímo z očí, co?:D) +zamyšleně míchá lžičkou svůj čaj+ Copak se vlkodlak dá ulovit? +v jejím hlase se mihne stín smutku, který ale okamžitě vyšumí, jakoby tam nikdy nebyl. Chce mu nalít kávu a sotva popadne dech překvapením, když si ji Remus strhne do klína. Jako ve snách slyší jeho šepot, cítí jeho dech. Najednou je všechno pryč jako mávnutím kouzelného proutku a ona čučí zkoprněle na něj a není si jista, jestli se jí to nezdálo+ Cítím se... jako bych se probudila z krásného snu +pohlédne mu do očí a když v nich zahlédne ty nezbedné jiskřičky, rozesměje se+ To se mi nezdálo, že ne? +obejme ho kolem krku a dívá se mu zblízka do očí, rozhodnuta vyčíst z nich, co to mělo znamenat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 05, 2010 10:18 pm

(láách..z očí)

i ten se dá ulovit..*přikývne a zadívá se na ni zblízka* ale i vlkodlak má své prostředky ..k obraně i útoku na lovce...*nedá se a evidentně ho tahle hra na překvapení baví* kdo ví, co bude jeho příští krok...třeba mučení v podobě grilované tarantule..*zatváří se výhružně* pořád máš chuť na mnou připravenou večeři?*zadívá se na ni a očima ji hladí po tváři*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 12:01 am

Takže já jsem lovec? +přimhouří oči+ To abych vymyslela nějakou loveckou taktiku, jak dostat vlkodlaka na lopatky... chytře, aby nezaútočil první... mazaně, aby se nestáhl do obrany +zatřepetá řasami a zatváří se tak svůdně, že by se i padlý strom postavil+ Ženské zbraně zatím nikdy nezklamaly, co je svět světem. Doufám jen, že to platí i na vlkodlaky +usměje se nevinně jako andílek, z očí jí však vyskakuje tisíc malých ďáblíků+ Pokud je ugrilovaná, už neublíží, tak proč bych se jí měla bát? +zadržuje úsměv, tváří se vážně+ Musíš vymyslet důvtipnější mučení, protože pokud bude chutnat tobě, mně určitě +tak pomalu, že se to ani nedá postřehnout, se její rty působením neznámé síly přitahují k jeho tváři a už jsou proklatě blízko+ Ano, pořád mám chuť. Protože vím, že ty mi nenabídneš nic obyčejného +pokud tam Remus slyší dvojsmysl, má opravdu dobrý sluch+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 06, 2010 7:40 pm

No, rozhodně nejsi pouhá oběť, ať se snažíš vypadat nevinně jak to jen jde...pořád máš hodně tajemství, ale tohle už vím..*usměje se, když tak mrká a na okamžik se až zasní* To ti nebudu přece prozrazovat, co na ně platí... i když..možná už to i víš..*napadne ho* tak to je slovo do pranice..dobře...pak tě budu čekat na večeři...*koukne na ni* aspoň uvidíš i Remuluse... uvidíme, co si na tebe důvtipného připravím*dopoví tichým hlubokým hlasem, který mezi nimi rozvibruje vzduch a zadívá se na ni zblízka*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 06, 2010 8:13 pm

Nejsem oběť. Nikdy bych to ani nedovolila. Nejsem ani žádné neviňátko. A máš pravdu, mám hodně tajemství. Ale kdo je nemá? Žádná však nejsou taková, která bych ti nesvěřila, pokud bys mě o to požádal. Věřím ti jako nikomu jinému na světě +otře se úplnou náhodou špičkou nosu o jeho tvář+ Výborně, přijímám tvé pozvání. Už máš představu, co bude hlavní chod? +uculí se vesele, napjata, co si to na ni připraví+ Na Remuluse se ohromně těším, už to asi nebude ta malinkatá chlupatá koule, když jsem ti ho dala, že? +utáhne paže kolem jeho krku a teď už je hodně, hodně blízko a Remus má poslední šanci bránit se+ Čím mě ještě překvapíš? +zašeptá na jeho rty a lehounce se jich dotkne, jen tak, aby mohly ucuknout+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 07, 2010 10:43 am

*Zadívá se na Styx* tak to si je rád někdy vyslechnu...u mě budou v bezpečí..*pousměje se* ne, zatím ne, když tě ta tarantule nevyvedla z míry, musím vymyslet něco jiného...*odpoví se smíchem* Z Romuluse už je kus psa...takže se asi budeš divit, o kolik vyrost...to ti nemůžu říct, bylo by po překvapení* šeptne ji lehce do rtů a přitom jí je olíbne,chvíli si vychutnává tu jiskřivou atmosféru mezi nima a pak se odtáhne, zvedne se* teď půjdu, ať se na tebe můžu nachystat...díky za snídani, byla..skvělá* mrkne na ni s dobře potlačovanou dravostí, kterou v něm její blízkost vyvolala*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned říj 02, 2011 11:05 am

+a u knihovny čeká Kaina nemilé překvapení. Znenadání se před ním objeví Pes baskervillský - doga Caligo a svým mohutným tělem zatarasí celou chodbu. Jde z něj strach, ale zatím stojí bez hnutí, jenom temně vrčí a varovně cení zuby, ocas stažený a pozoruje ho krví podlitýma očima, připraven zaútočit, jen co se Kain pohne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kain » ned říj 02, 2011 11:11 am

+na okamžik strne a hlavou mu prolétne několk plánů, ale žádný z nich mu moc k užitku není, nakonec si odhrne vlasy z čela a ukáže mu, co na něm má+ Vrč si jak chceš, čubo. +zavrčí pro změnu on+ Ty mi nic neuděláš. +oznámí mu, jako by o tom mohl rozhodovat i když to za něj dávno rozhodl někdo jiný a začne se rozhlížet po knihovně, zatím se nehýbá, ale jeho oči jezdí po předmětech, knihách, stolech a policích, jedna ho zaujme, střelí pohledem k psovi, ví, že si bude muset pohnout, než někoho dovede+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned říj 02, 2011 11:36 am

(prý čubo :lol: )
+zlověstnýma očkama sleduje každý jeho pohyb. Sice nechápe, co mu Kain ukazuje na čele, nečetl bibli:D, ale prudký pohyb jeho ruky jej ještě víc rozdráždí, udělá pár kroků dopředu a jako načasovaná bomba čeká jen na jediný pokyn, kdy se hne, aby skočil+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx