Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod Charlie Weasley » pát pro 04, 2009 12:14 am

+náhle ožije Styxiiným zájmem o draky+ Jo draci, to jsou ti nejlepší domácí mazlíčci, to říkám pořád. Ty máš jednoho doma? fakt? No vidíš, a mě ho Syriana nechce povolit +hodí po jmenované ublížený pohled+ No já bych se moc rád přišel podívat, pokud tě to nebude obtěžovat. Tedy čistě z profesního zájmu.
Syr: Vlastně moc rád bych ti pomohl péct +uculí se a dělá mu strašně dobře ji vytáčet+ Co budeme péct? +sedne si na okraj kuchyňské linky tak, že je hned vedle ní a dá jí spadlý pramen za ucho+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 12:36 am

Syr: Neboj se o mne, zlatíčko, dokážu se o sebe postarat, jsem přece smrtijedka. A ty hranice Tony dodržuje. Vyhradila jsem mu vychodní křídlo Orlíku, jinam nesmí bez mého dovolení. A já mu zase nelezu do jeho části, pokud to vysloveně není nutné. Ale stejně jsme spolu víc, než bych si přála. A mí další muži? Regulus je pořád na misi a u mne se objevil jen na jeden den asi před měsícem +zesmutní+ Moc se mi po něm stýská. Nedává o sobě vědět a nevím, jestli se ještě vůbec vrátí. A ještě se v mém životě objevil jeden muž, ale to bych si radši nechala pro sebe, jestli ti to nevadí

Charlie: Já toho svého miluji, Je tak nádherně barevný, směsice draka a ještě čehosi, je milý a společenský a skvělý ochránce. Chrání mě před zlem, vycítí jej na dálku a hned přiběhne, je rychlý jako vítr. Uvidíš sám, až se přijdeš podívat
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 12:48 am

Styx: No jo vždyť já vím, ale i tak. °pátravě se na ni zadívá° No jo jasně, chápu to °uculí se° víš co? až tady bude míň zvídavých uší, tak si promluvíme když budeš chtít. Je mi líto, že jsi smutná, že tu není Regulus. Vím jaké to je být sama. Samota je jako jed. Otráví ti celý život, tak si dej pozor, ať tě neutrápí.

Charlie: Ty, °teď už začíná být dopálená, né tím, jak ju provokuje, ale tím jak ho to baví° Mám takový dojem, že po lese pobíhá nějaký zatraceně divoký prase, nechceš ho jít ulovit? Kančí už jsme neměli dlouho °řekne jízlivě° a Když už tam budeš, uřež nějaký velký strom, chci dát jede ozdobený ještě před dům. °A na tváři se jí rozlije velký úsměv° tak šup šup, nebo nedostaneš nic k obědu.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát pro 04, 2009 12:52 am

Styx: to zní velice zajímavě, to přijdu moc rád, a mě se nebojte, já zlý nejsem °v duchu přemýšlí nad tím, jak je možné že tyhle dvě krásné ženské jsou smrtijedky, a jen zakroutí hlavou°

Syr: ale no tak, přece bys mě nevyhnala °popadne ju do náručí a políbí ji, když ale vidí, jak pomalu rudne vzteky tak ju pustí a prchá°
Tak říkáš strom? a jedli nebo smrk? °když za ním přiletí první talíř, prchne jen v boxerkách ven a do svého domu, na tváři však triumfální výraz°
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Styx » pát pro 04, 2009 1:09 am

Syr: Já vím, že mohu s tebou vždycky počítat, díky, zlatíčko +obejme ji s láskou+ Jasně, tobě se svěřím, ale nechci, aby to kdokoliv jiný věděl. Akorát tobě a Neferet důvěřuji. Vím, co je to samota, nemusíš mi ani říkat. poznala jsem to za ten půlrok na vlastní kůži. A neboj se o mně, neutrápí mě, začínám zase žít a užívat si +usměje se spokojeně+

Charlie: My se tě taky nebojíme, to by ses měl spíš bát ty nás +zasměje se a pobaveně ho sleduje, jak peláší ven +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 04, 2009 10:47 am

Charlie: Neferet Nefertari. Ráda Vás poznávám. +usměje se a potřese mu rukou, sleduje jak se láduje a mile se usmívá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 1:47 pm

Tak myslím, že už budeme mít chvilku klidu, můžu vás tedy zavést na terasu? Už dlouho jsem tam nebyla, je příjemné posezení
°usměje se na ně, vezme malou do náručí a levitu před sebou hooodně hooodně občerstvení, jak by to taky pobrala že°
Ták dámy za mnou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 10:47 pm

+Vaří si pořádný kafe, aby se probrala, protože už pár dní nespala a taky aby se zahřála, hodí do sebe pár koleček šunky a trochu sýra a s pořádným kalfasem si sedne do obýváku, kde čeká na Viktora+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned led 31, 2010 12:09 am

+chodí po kuchyni sem a tam, až před ní i zvířena prchla. Neměla tam Viktora nechat, jestli se mu něco stane, tak se asi zblázní, ale to je jedno, protože Wenai by ji zabila+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned led 31, 2010 7:02 pm

+opéká nakořeněný steak, brambory už také za chviličku budou a tak si hraje s ozdobou talíře. Naaranžuje tam pěkně zeleninu, do sklenice naleje červené víno a nachystá to na tác, přidá ubrousek, hoblinku másla na steak a s úsměvem se vrací do obýváku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům