Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv pro 03, 2009 10:49 pm

°uvaří konvici Earl Gray a dá na stůl pravou smetanu a cukr, a dva šálky a nalije příchozím°
To víš, musím to stíhat, ale je fakt, že mi hodně pomáhá Charlie. Je to takový můj anděl spásný. °uculí se°
N: °vážně se zamyslí° čebáá Mimi °vyhrkne to první co ji napadne a popadne ho a hned si ho dává na ručku a hraje si°
A co novéhu u vás holky? Styx, slyšela sem, že se vrátil Tony °zeptá se nevěřícně°
Nef: Děkuji, dala jsem si na tom záležel a těmahle rukama to zbudovala °zvedne ruce a směje se° si dělám srandu, ale pak se můžeme jít třeba projít, nebo si sednout na terasu °navrhne°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv pro 03, 2009 10:51 pm

V tom případě ti gratuluju ke skvěle vybudovanému domovu. +usměje se+ Pokud budeš chtít tak můžeme. +pokývá hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 03, 2009 11:06 pm

Syr: +sleduje ji při přípravě čaje+ Koukám, že už přesně znáš mé chutě +usměje se a dokončí přípravu čaje podle svého rituálu+ A kde je vůbec Charlie? To je od něj moc milé, že ti pomáhá. On tě, holka, vážně miluje +mrkne na ni+ Tak mimi? No to je ale krásné jméno +mluví s Niki a sleduje, jak je chytrá, že to hned odkoukala a dala si hračku na pacinku+ Jsi moc šikovná a jak krásně mluvíš +pochválí ji a pohladí po vláskách a pak se otočí k Syr+ Ano, máš pravdu, Tony se vrátil, už před měsícem +zkřiví rty+

Nef: Ano, to mohu dosvědčit, že to stavěla vlastníma rukama. Byla jsem u toho +uculí se+ Seznam se s Niki +představí je+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv pro 03, 2009 11:11 pm

+přivábí ho vůně pečené slaniny a dámské hlasy+
Mluvil tady někdo o mě? +zeptá se jak stojí ve dveřích a sleduje dámskou společnost. Nějak ale zapomněl že tam stojí jenom v boxerkách, a tak mu sou vidět spáleniny na ramenou a břichu+
Styx: jo miluju, ale co je mi to platné? +prohodí žertovně a cpe se k jídlu, přitom jak míjí Syr ju líbne na tvář, a pošeptá jí do ucha+
Nádherně sem se vyspal °Syr se jenom zašklebí°
Mimochodem +k Neferet+ já sem Charlie Weasley, a jestli říkala, že to stavěla sama, tak jí to nevěřte, já jí s tím pomáhal +uculí se a pustí se do vajíček+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv pro 03, 2009 11:14 pm

Styx, no to víš holka, na některé věci se nezapomíná °usměje se a pak se začervená° Styx, nech toho °sykne na ni, ale už je pozdě, jmenovaný stál už chvíli ve dveřích°
Dobré ráno Charlie, snídani máš na stole. °při jeho poznámkách se zašklebí, ale má přece hosty, tak to nechá°
Styx, já myslela, že byl někde na misi, to mě moc netěší, že je zase zpět.
Neferet, dovol abych ti představila °ale Charlie jí skočí do řeči a udělá to sám° Charlieho
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 03, 2009 11:32 pm

Charlie: +zarazí se, když ji Syr něco naznačí, ale vidí, že Charlie už stejně slyšel, co o něm říkala+ Máš to těžké, Charlie, ale zase to ber tak, že jste pořád spolu, tak ti to Syr a Niki aspoň trochu vynahradí +prohlíží si jeho polonahé tělo+ Co to máš na kůži? +zeptá se přímo+

Syr: +sleduje ji a má pocit, že přestože se šklebí na Charlieho, je ráda, že tam je+ Jo, Tony byl půl roku pryč na nějaké smrtijedské misi na Sibiři, měla jsem od něj božský klid. Už mi zase vlezl do života a docela mi ho naboural.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv pro 03, 2009 11:43 pm

Styx tohle? +přejede si rukou po popáleninách+ to jsou jen pozůstatky mé milované práce. To víš smrtijedi nosí jiné jizvy +koukne na Syr+ já mám popáleniny a vůbec se za ně nestydím. Kdyby sis je chtěla ošahat +uculí se+ nejsem proti +zalije tu snídani čajem a sveze se na zem za Niki+
Kdo pak se to tady válí po zemi hm? +popusinkuje ji po tváři a malá se strašně směje jak ji lechtají jeho vlasy+ No těžké, řekl bych, že si nemám na co stěžovat že? Sám sem věděl, do čeho jdu, snídani mám, bydlet kde taky mám, spát +zase se zadívá na Syr+ taky mám kde. Jsem šťastný člověk +stoupne si a pořádně se protáhne, tak provokativně, aby Syri jasně věděla o co v noci přišla+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv pro 03, 2009 11:53 pm

Styx: kdybys cokoliv potřebovala, tak víš kam se obrátit °pohladí ju po rameni a pak pohlédne na Charlieho a nevěřím vlastním očím, že flirtuje s obouma na ráz. To jak se protahuje, je řekněme zajímavé, ale odvrátí se a uklízí ze stolu°
Charlie: Co máš dneska v plánu? Nebo budeš s námi péct? °doufá, že tohle ho fakt odradí od přítomnosti s nimi°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 03, 2009 11:58 pm

Draci? +zeptá se a sleduje jeho ožehnutou kůži+ Ne, nebudu na tebe šahat, co by si Syr pomyslela +zachechtá se+ No vidíš, skoro nic ti nechybí. Snad možná ti draci. Mimochodem, mám doma taky jednoho takového polodraka, kdybych chtěl, můžeš se přijít podívat +mrkne na něj a musí se uculovat, jak se Charlie předvádí před Syr+

Syr: To je v pohodě, díky. Ze začátku jsme se málem pozabíjeli, tedy spíš já jeho, on by mi neublížil, vždyť víš, ale už jsem si trochu zvykla, že žijeme pod jednou střechou. Ale zase musím říct, že to nezneužívá, dokonce si zase začínáme rozumět. Mám ale vytyčené určité hranice. Ale bůhví, co dělá za mými zády, znáš ho +přemýšlí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát pro 04, 2009 12:11 am

Styx, řeknu ti máš svatou trpělivost. Já bych asi tak shovívavá nebyla, i když kdo ví. No jen Merlin ví, co se tomu zatracenému smrtijedovi honí hlavou. Je to taková skopová hlava. Tak když ví, kam už nemůže zajít tak to je dobře. Tady by to taky chtělo zavést nějaké hranice +koukne na Charlieho+ no každopádně, dávej si pozor.
A co tvý další muži?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům