Terasa

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Terasa

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 03, 2012 6:33 am

+Souhlasně přikyvuje, jak se snaží to pobrat a když jí ty pohyby ukáže je to na ni děsně rychlí. Zkousne si zevnitř tvář a nakrčí čelo. Mimoděk si přehodí dýku v ruce tak, že má čepel směrem dolů po boku zápěstí a snaží se odrazit Jeanovi útoky. Hodně dost to s ní mává, byla by třikrát mrtvá, pravděpodobně. Jen jednou zaslyšela, nebo spíš ucítila jak se dýky o sebe dotkly+. Jeane, a co mám dělat tou druhou rukou když se bráním dýkou? +podívá se na něj trochu zmateně, protože levačka jí přišla dost nevyužitá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » čtv kvě 03, 2012 11:55 am

Dýka se drží podle toho, jak je vysoký tvůj protivník. +poučí ji+ Takhle bys ji držela, kdybych byl menší než ty. Nebo ještě když chceš někoho vraždit, ale k tomu se ještě dostanem. +usměje se na ni+ Zatím to bránění. +začne na ni zase útočit+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 03, 2012 12:08 pm

Aha +poznamená duchaplně a spíš než dýkou, před ním uhýbá celým tělem. Když si to uvědomí náhle se zastaví a zapojí svou ruku, ve které už zase drží kudlu podle Jeana. Levačkou si chrání hrudník a pravačkou se snaží vykrýt Jeanovi výpady, což je dost náročné. Syr občas zadržuje dech, jak se soustředí, tváře už má červené od té námahy a triko propocené. Když se dýky o sebe zaklesnou přitáhne ji to k němu blíž. Syr stále drží Jeanův nápor na dýce a mrkne+ a co teď? +vyhekne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » čtv kvě 03, 2012 12:32 pm

Výborně. +zafuní Jean+ Celým tělem! +zase ji začne ohrožovat a když se ocitnoou tak ho to na okamžíček rozhodí z konceptu+ Teď... +oddechuje+ Teď máš dvě možnosti, jedna je naprosto jistá a ta druhá velmi nejistá. Buď se ode mě rychle dostaneš, protože jsem silnější než ty a nebo umřeš, a nebo... + to poslední nebo už jen sotva slyšitelně zašeptá a koukne jí hluboce do očí+
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 03, 2012 12:44 pm

+Ruce už jí začínají bolet jak drží tu Jeanovu sílu na dýce a střílí po něm pohledem. Zvažuje své možnosti a utéct jí přijde jako skvělý nápad, ale pak ji překvapí to nebo a zvědavě mu kouká do očí+ Nebo? +zeptá se udýchaně, ruce už se jí začínají námahou třást+ Nebo co? Jeane
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » čtv kvě 03, 2012 1:00 pm

+poněkud ho uvede do rozpaků, nadechne se+ Nebo se ho musíš pokusit nějak vyděsit, oslepit, plivnout mu do očí nebo ho zhypnotizovat, ale to neumím. +řekne nakonec i když chtěl říct něco jiného a spustí dýku+
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 03, 2012 1:52 pm

+Málem spadne, když Jean najednou covne. Na poslední chvíli chytne rovnováhu a zakrouží rukou aby ji opět prokrvila. Jeho rozpaků si nevšimla. Sedne si na schodek+ Víš, jsou situace nebo místa, kde někdy kouzla nefungují, třeba ve Westeros, nebo je nemůžeš použít s jiných důvodů. Proto se chci naučit boj z blízka.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » čtv kvě 03, 2012 2:37 pm

+vezme si pivo a sedne si vedle ní+ To je dobře. +napije se+ Nejde se spoléhat jenom na jednu věc, která může kdykoliv selhat. A proč zrovna dýka?
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 03, 2012 2:43 pm

No já se nikdy nespolíhám jen na jednu věc, vždycky sebou mám ještě Magnum +pousměje se+ ale když ztroskotá i ten, a nepřtel se dostane blíž než by měl, pak už mi zbývá jenom kámoš přitisklý ke stehnu +ukáže mu dýku+ nebo myslíš že to je špatně? +otočí se k němu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » čtv kvě 03, 2012 2:57 pm

+koukne na ni+ Co je to magnum? +pokrčí rameny+ Existuje spousta zbraní na blízko, některé lepší, jiné horší, většinou je nejlepší zaměřit se jen na jedny a těma pak bojovat a zdokonalovat se. Já mám zvrhlé sestry. Locke používá stilleto. A je miliéon dalších možností.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům