Kuchyň

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Kuchyň

Příspěvekod yohannka » stř kvě 27, 2009 11:55 am

charlie: já vás taky +směje se+
syr: +spokojeně si pomlaskává jak papká+ ten Charlie to je teda číslo! S ním se tu rozhodně nenudíš, co?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 27, 2009 1:41 pm

To máš naprostou pravdu, nikdy nevím co od něj mám čekat, vždycky mě dokáže něčím překvapit a to se známe od školy. Je to zlatíčko. No a co ty? Když jsme tak osaměli, tak mi pověz jak jsi na tom s doktorem Kudlou?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv kvě 28, 2009 10:00 am

to jo, je to bezva, že tu někoho takovýho máš. Musí s ním být sranda... +koukne na ni a rozesměje se+ doktor Kudla! +dostane záchvat smíchu až jí tečou slzy+ ten kdyby tě slyšeel +pomalu se uklidní+ nooo s doktorem jsme... jakbychtojenom... kamarádi...takoví... lepší kamáradi +uculí se a rejpá se v jídle+ párkrát jsme spolu něco měli...+upřesní+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 28, 2009 3:24 pm

Je to moc fajn, nebýt tu sama. Sice si nejsem jistá, co tomu řekne Viktor až se to dozví, ale když on je pořád pryč, a já potřebuji aby se mi o barák a platz někdo staral, no °pokrčí ramenama°
No jo, šak je to doktor kudla °uculí se° Neboj, jelikož jsme kolegové, tak už víme co si k sobě smíme dovolit, v jakýchsi mezích°
Jo tak intimní přátelství? A že ty jsi do něj to zblázněná? Já tě totiž strašně obdivuji, ty jeho jedovatosti bych nesnesla, i když k tobě se chová asi jinak.
°dojí a jde dát nádobí do dřezu, kde ho zrovna rychlostně opláchne°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát kvě 29, 2009 11:14 am

No právě, sama bych se v takovým baráku bála. Je dobře, že tu Charlieho máš. A co vůbec Viktor dělá, že je pořád pryč? Nooo, doktor Kudla... to máš pravdu, chová se ke mě jinak +culí se a pohrává si s ubrusem+ a zblázněná...emmmm... ale to néé, to být nemůžu, musela bych pak být šíleně žárlivá na ty jeho sestřičky a pacientky, se kterýma si užívá +zašklebí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 29, 2009 12:05 pm

No Viktor je nějaký badatel, nebo archeoolog, objevitel, prostě pořád něco zkoumá a hledá ve světě.
Ale tak to je dobře, že je na tebe Kudla aspoň hodnej no. Jo to bys určitě žárlit musela °usměje se° ten o ženský určitě nouzi nemá...
No a co Regis a Haldir? Jak to vlastně mezi tebou a Haldirem teď je? To musí být taky docela složitý žít pod jednou střechou se svým bývalým...
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát kvě 29, 2009 5:28 pm

tak na jednu stranu je to škoda, že s tebou netráví víc času... ale na druhou.. aspoň nemáte ponorkovou nemoc +mrkne na ni povzbudivě+ no.. Haldir... ze začátku to bylo horší, nezvyklý, ale nejsme spolu už skoro rok a půl. Ježiš to letí! A když jsme se rozešli, tak jsem ho delší dobu neviděla. Teď se občas na pár dní zastaví, nají, přespí... a je to v pohodě. Asi je to taky tím, že bydlím na Mýtince +nabumbá se džusíku+ takže to je v pohodě.... no a Regis.. ten si u mě doma nedávno udělal takovou párty, že jsem to musela týden uklízet! +zasměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob kvě 30, 2009 11:22 am

Jo ponorka u nás fakt nehrozí, ale moc mi chybí...
Já se na ty tvoje chlapi budu muset zajet podívat °uculí se°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned kvě 31, 2009 11:44 am

Klidně zajeď, oni rádi uvidí novou tváář +usměje se+ vidíš, to mi připomíná, že bych mohla venku oprášit gril... a napustit bazén +zamyšleně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 31, 2009 3:39 pm

Jop, určitě ti tam dovezu to maso, tak je okouknnu. Téď sem si vzpomněla, kdy budeme tancovat na těch stolech? °šibalsky se uculí°
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům