Obývací pokoj

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Skári Karkelo » ned úno 21, 2010 9:58 pm

+usměje se a pohladí je+ Jsou nádherní. Však my se brzo skamarádíme, co vy kočky flekatý. +říká s jakousi něhou v jinak hrubém hlase+
Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Skári Karkelo
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 21, 2010 10:02 pm

+oceloti k němu ostražitě přijdou, oňufají ho a začnou se k němu lísat jak koťata+ no tedy, já jen zírám, naposledy když se k němu tak měli tak to byl... No pojďte si prohlédnout ten dům +vezme z věšáku klíče a čeká+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Skári Karkelo » ned úno 21, 2010 10:04 pm

Mám rád vířata, a oni to ví, že jo? +usměje se+ Jdeme.
Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Skári Karkelo
NEaktivní

Příspěvekod Ermína » pát dub 09, 2010 10:19 am

*S malým puf se tam objeví Ermína i s Nicci. Když paní Syriana odjela na svatební cestu vrátili se sem, aby nebylo malé tak smutno* Princezničko *zašvitoří Ermína* budeme si spolu hrát ano? *poletuje tam s ní a Nicci se tomu směje*
Ermína
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 07, 2010 12:36 pm

+Zjeví se tam, protože slíbil že na malou dohlídne, dyž bude Syr na cestách. S Ermínou se domluví, že si malou půjčí na celý víkend, ta je z toho nadšená. Ermína nachystá věci a už se s ní přemístí pryč+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 25, 2012 10:38 pm

+Objeví se tam s hromadou věcí a s dětmi. Začne se tam znovu zabydlovat, děti se jí neustále plantají pod nohama a tak všeho nechá a začne si s nimi hrát. Když Sun a Moon zjistí, že dům už není prázdný, přiřítí se tam k nim a začnou je všechny očuchávat a hrát si s nima+

Tak vidím, že už jsme komplet +pousměje se Syr a podrbe je za ušima+
Nicci, Viki, Brianku, jak by se vám líbilo jet na malý výlet k tetě Molly? +dětičky nadšeně pokyvujou hlavinkama a tak se s nimi Syr přemístí do doupěte. Když se vrátí je už hodně pozdě a je sama. Molly rozhodla, že si tam dětičky na nějaký čas nechá, ten prázdný dům je pro ni příliš deprimující+

Zase doma... +Sedne si Syr na sedačku, zapálí si cigáro a trochu ztraceně neví co má dělat. Opře se lokty o kolena a za chvilku ji něco napadne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 7:47 pm

+Objeví se s Jeanem v obývacím pokoji a klidně se postaví v rohu místnosti+ Tak co, dobrý? +koukne na něj, jestli je v pohodě+ Vítej v mém domě v údolí Swanlinbär +rozmáchne kolem rukama a košile se jí tak vyhrne vysoko na stehna+ Buď tu prosím, jako doma. Já se jenom převlíknu a můžem začít. +uculí se, odběhne do ložnice kde na sebe navleče kraťasy a děsně volný tričko, který jí spadá na ramena. Vlasy si vyčeše a obuje si kecky.+ Dávej pozor na.... +ale to už slyší jak na Jeana vrčí dva velcí oceloti. Rychle tam doběhne+
Sun, Moon ke mě! +zavelí rázným hlasem a kočeny se syčením a obezřetným frkáním fousů přijdou k Syr a olísnou se jí o nohy. Syr je chytne za obojky a zvedne jejich hlavy k sobě+ To je přítel, tak ho nesežerte, jasný? +kouká na ně a kočky pak s pohrdlivým ohledem odběhnou ven+ Omlouvám se, mělaj sem tě varovat, té zvířeny je tu o dost víc. Jeane, nemáš hlad? +opře se o ledničku ze který vytáhla dvě piva+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » stř kvě 02, 2012 9:00 pm

+trochu si promne žaludek protože je mu trochu šoufl+ no přežil bych bez toho. +zafuni a rozhlidne se kolem+ tady bydlis? S tím svým mužem? +koukne na ni jako by ho to ani moc nezajímalo+
protáhne se, když tam není a pal zbystřit přede dvěma velkými kočkami a nechá do dlani uklouznutí zvrhlé sestry, které nechá zase zmizet když Syriana promluví+ promiň nevydělá jsem že jsou tvoje. Pivo si dám. +natÁhne se pro něj a nápoje se+ tak mužem začít jestli máš nějaký noze. Já jswmzrovna vybaven.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 9:09 pm

Víš co, vymyslím pro vás lepší přepravní prostředek, jen mi to chvilku potrvá. +usměje se a pak se zatváří trochu překvapeně+ no ne, totiž tohle je jen můj dům. S Viktorem bydlíme... jinde +zamračí se+ Jo jsou moje, a byla bych ráda kdyby zůstali, pěkně mi to tu hlídají +napije se piva+ Jasně že mám nože +přijde k zásuvce odkud vytáhne úhledně poskládané v kůži dýky, chvilku se jimi přebírá, než si vybere ty pravé do jejích rukou+ Půjdem na terasu? tam je dost místa
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » stř kvě 02, 2012 10:29 pm

+mrkne na ty kudly co vytáhla a vyvalí oči+ páni ty jsou vážně ukázkový. Ale já myslel něco bezpečnějšího. Bez ostrých hran. +znovu se nápoje piva+ nevěděl jsem že jsou tvoji. Jinak bych samozřejmě zvrhlé sestry nevytah.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům