Věžní kuřářna

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Věžní kuřářna

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 10:51 pm

Neferet: Smím se tě zeptat odkud jsi? Já... *zamyšleně na chvíli protáhne*... nějak jsem v poslední době ztratila přehled. Je to tou vytížeností. Prací a školou *trochu se zašklebí*

Syr: *směje se* Manžel ne, díky bohu. Ale naprosto dokonalý přítel. Víš, on... *zasní se* je to upír vegetarián. Tedy po pravdě, živí se krví ryb... Jmenuje se Tobiáš. Poznala jsem ho v Praze, takové malé městečko kdesi na východě *mávne neurčitě rukou* Do staré dobré Anglie se mu ale nechce, takže to k sobě máme torchu z ruky...
Fantazie je nevyčerpatelným stvořitelem nových světů. (Paul Eluard)
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 10:54 pm

Ang +kukne na ni+ tak upír jo? Tak s těmi se nám tady poslední dobou, co otevřeli Provinilé slasti roztrhl pytel +uculí se+ ale tak aspoň že tě nehryže. Někdy tě do Slastí vezmu je to famózní podnik. A ty teď bydlíš v Anglii?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 10:55 pm

Syr: No moje zašívárna je pracovna s knihovnou a co se týče mého společenského života tam. +mávne rukou, že to opravdu nestojí za řeč+ Tak povídej, co je u tebe novýho?

Dark: +jakmile uslyší slovo upír zbystří, ale nedává na sobě nic znát+ No já jsem z jiného světa. Z Bemountu. +vysvětlí+ Jsem tu jenom chvíli asi půl roku. +usměje se+ A ty jsi odsud?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 10:57 pm

Neferet: pracovna s knihovnou? holka tam si moc neodpočineš. Tak víš co? kdykoliv budeš chtít, tak přijď. Počkej jak nestojí za řeč, vždyť jsem tě viděla na plese s nějakým portorikánem. U mě nového? uhm, +zčervená, přece jen je to dost brzo+ no víš, už nejsem s Gabrielem. +kukne na ni+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 10:57 pm

(Dark: láách, pardon, že se sem cpu, ale na toho Tobiáše musím reagovat:) Koukej zas bejt aktivní a dotáhnout ho sem. Zrovna čtu Noční klub, asi po stopadesátýdruhý:P Je dokonalej:) A řekni, kecá mu Ten Druhý pořád do všeho?:D;) )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 10:58 pm

(Beccy klidně se k nám přijdej, místa je tu dost, a nějaký to pití pro ostrozubé se najde)
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:01 pm

Syr: Ale ovšem, krásná Anglie... Víš, zalíbil se mi jeden domek kousek od Příčné. Je to v centru a přitom ten dům má tak nádhernou zahradu... Nevěřila bys... Někdym usíš taky přijít *potáhne z vodnice a vyhraje si s pravidelnými kroužky, které se nad ní chvíli vznáší, než se rozplynou*

Nef: Narodila jsem se na Ostrovech, snad proto mě to do Británie pořád tak táhne. Ale dlouhá léta jsem žila v Praze. Lákala mě historie toho města, je tam tolik tajemství! Ale teď už zas žiji v Londýně...

Beccy: Zdravím *zářivě se na ni usměje* Dlouho jsme se neviděly *usmívá se ještě víc*. Tobiáš se s Tím Druhým občas hádá ve sprše... Ale já dělám, že nic nevím... On chce být tak hrdinný... Však víš, vždyť on je Noční klub... Nikdy by nepřiznal, že má alterego *nevydrží a rozesměje se nahlas*
Dark Angel
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 11:02 pm

Syr: Miluju knihy, takže si tam i dokonce odpočinu. +usměje se a napije+ Dobře beru tě za slovo. +zazubí se+ No společenský život tady je už lepší, o hodně lepší. +řekne a trochu se začervená+ To byl Fernando Sucre, seznámila nás Styx. +řekne a začne si hrát se skleničkou+ Opravdu? Co se stalo? Tedy jestli o tom chceš mluvit.

Dark: Aha, tak to jo. +pokývá hlavou+ A odhalila jsi nějaké to tajemství?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 01, 2010 11:05 pm

Ang: určitě se někdy přijdu podívat, slibuji. +potáhne si z vodnice a snaží se taky o kroužky, ale moc jí to nejde a tak se usměje a pokrčí rameny+ Baví tě zahradničit? To já bych si asi ukopla palec nebo něco takového +směje se+ Počkej, tvůj přítel mluví sám ze sebou? +culí se+ to je náký divný, tak trochu schizofrenie ne?

Neferet, já taky miluji knihy, dokonce mám celou půdu jako knihovnu, ale relax je relax. Tak Fernando jo? On je celkem ostrej chlápek +mrkne na ni, k Tonymu se nebude vyjadřovat+ Moc vám to spolu slušelo. Nef, nerozebírejme to dnes ano +udělá psí očka+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dark Angel » pon úno 01, 2010 11:09 pm

Nef: Něco by se našlo... Víš... V těchhle východních zemích ještě pořád zůstává spousta magie... Objevila jsem tam několik velice vzácných substancí, ale ne každé vyprávění se hodí na takovou veselou dámskou jízdu, jako je tahle *usměje se a mrkne na ni* Je to dost ponuré vyprávění... Tak raději jindy... Pojďme se raději bavit o něčem jiném. Pověz mi víc o místě, odkud pocházíš...

Syr: Zahradu mi obstarává zahradník. Já mám akorát strašně ráda, když se můžu projít zelení nebo se posadit do trávy pod strom a číst... *zasměje se* Tobiáš? No... ano... Beccy ho zná... On má takový divný zvyk... Když se mu děje něco, co je nepříjemné, předá své vědomí někomu, jako je alterego...*směje se* JE to zvláštní... Někdy nevím, s kým z nich mluvím...
Dark Angel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Můj dům