Ložnice

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Ložnice

Příspěvekod Bill Weasley » ned srp 12, 2012 10:31 am

Odemkne dveře od domu klíčem, co mu dal Charlie a papír s pokynama ohledně krmení havěti v ruce, jenže je otevřeno
Haló je tu někdo?

Ne, tady nikdo není ozve se z ložnice a tak tam Bill nakráčí s pozdvihnutým obočím

Ahoj Nikdo, co to tam děláš? podiví se té směsici těl v posteli

Co by, neslavím narozeniny zamrmlí Syr

Aha, tak to ti neblahopřeju

Dík nacpe si další kus čokolády do pusy

Přišel jsem nakrmit havěť, protože Charlie je zas v Rumunech, ale vidím že jsou víc než spokojení přejde k oknu a zadívá se na zahradu Když teda neslavíš narozeniny a nevidím tu ani žádnýho z tvých chlapů otočí se s potutelným úsměvem leda by byli pod tou duchnou, tak bys mohla jet se mnou na vyjížďku do divočiny, na Táni hm? prohlíží si to drobné stvoření v peřinách a kdoví proč nechce aby tam byla zalezlá celý den tak dělej, vylez, mašinu mám venku

Když mě se nikam ne...Bill z ní stáhne peřinu a díky Merlinovi je oblíknutá No tak fajn zapálí si cigáro, převlíkne se do jeans a trika s The Fight a sepne si vlasy do culíku, přičemž do všech možných kapes cpe čokošku ale budu ti lízt na nervy

Já to přežiju kývne přemoudřele Bill a cukne mu koutek

No já tě varovala naposled toužebně kukne na postel se kterou měla takové plány dneska, povzdechne si a skoro s donucením venku sedne za Billa na Táňu a nechá se unést do divoké krajiny severního Irska
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Předchozí

Zpět na Můj dům