Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Strážci » pon pro 07, 2009 8:55 pm

Styx: +stiskne jí ruku+ I mě, madam. +usměje se mile a ukloní se+ To záleží na tom, jetli ještě přijdete navštívit mojí paní.
Neferet: Budete ještě něco potřebovat? +zeptá se poté zdvořile+ Za chvíli zajde slunce a John bude potřebovat hlášení.
Strážci
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 8:57 pm

+podívá se na Sama+ Ne nebudu. Už můžeš jít Same. +řekne a sleduje jak odchází a pak se otočí na Styx+ Líbí co? +zeptá se s lišáckým úsměvem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 9:06 pm

+ještě Sama zvědavě okukuje, když odchází a pak se otočí na Nef+ Teda, holka, taky bych brala takového ochránce. Pěkný +pokývá uznale hlavou+ Jo, díky vezmu si +vykulí oči, když vidí, ty mraky cukroví a začne vybírat očima, které si vybere jako první+ To jseš teda šikovná, žes to napekla. To tě tak baví? Já si musela objednat z cukrárny balík, jinak bych byla na Vánoce bez cukroví +uculí se a už si bere jeden vanilkový rohlíček+ Hmmm... vynikající...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 9:12 pm

A to jsi ještě neviděla Johna. +zasměje se+ No baví. +pokrčí rameny+ Hlavně u toho přijdu na jiný myšlenky. Bud tohle +mávne k cukroví+ nebo cvičení se zbraněmi. Vybrala jsem tu lepší variantu pro kluky. +usměje se od ucha k uchu+ Tak já ti nějaký zabalim s sebou. Stejně nevim co s tim budu dělat. +pokrčí rameny+ Jsem ráda, že ti chutná. +usměje se+ Tak co je u tebe novýho? A co si dáš k pití? Čaj nebo něco ostřejšího?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 9:28 pm

Tak já si dám čaj. Mám ho ráda, nemusím mít pokaždé alkohol. Taky máš ráda čaj, ne? Nebo se pletu? +ochutná další kousek+ Tak to budeš moc hodná, když mi pár kousků dáš. Musíš poslat i Tonymu. Bude rád +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 9:34 pm

Dobře. Moment. +usměje se, nachvíli zmizí a hned se vrátí s dvěma šálky a konvicí čaje+ Nepleteš. Mám ho ráda. +usměje se a položí tác na stoleček a oboum naleje+ Pár kousků? Jestli chceš dám ti rovnou celou krabici. +usměje se+ No nevim jestli Tony bude zrovna nadšenej z toho, když mu pošlu krabici cukroví. Kór když nemá rád sladký. +pokrčí rameny a usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 11:12 pm

+začne si míchat čajík a ozobává tam nějaký plněný košíček+ Jsou vážně skvělé. A kdes to, prosím tě, vzala, že Tony není na sladké? To by ses holka divila. Kolikrát jsme snědli spolu na posezení celý dort. Spíš bych řekla, že by nebyl nadšený z toho, žes mu to nepřinesla sama +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 11:19 pm

Děkuji. Jsem ráda, že ti chutná. +usměje se+ Na tom prvnim večírku, říkal, že není moc na sladké. +pokrčí rameny+ Tak to nevím, jestli by byl zrovna nadšený z toho, že bych ho otravovala. +zobne si cukroví+ Jedině kdyby mi to chtěl hodit rovnou na hlavu. +zasměje se+ No, ale myslím, že za pokus to stojí. Ještě uvidím. +usměje se+ Tak co jak se těšíš na Vánoce? Už máš vymyšlený ty dárky nebo budu muset zapojit taky svoje mozkový závity?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 5:39 pm

Vážně to říkal? A při jaké příležitosti? +žasne+ Tak teď holka nevím, buď ty tehdy kecal, aby nevypadal náhodou zženštile, že má rád sladké, anebo se celá ta léta, co byl se mnou, přetvařoval, jak mu ty dorty náramně chutnají, jen aby se nechal ode mne krmit, bastard jeden +rozesměje se+ Prosím tě, proč by nebyl nadšený? Víš co? Pokud nebudu náhodou trávit Vánoce na Grimmauldově náměstí, ale doma, tak přijď. A pozvu i Tonyho +mrkne na ni+ No, s těmi dárky... něco už mě napadlo, ale kdybys mě ještě trochu postrčila, vůbec bych se nezlobila.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 08, 2009 5:47 pm

Hmn. +zamyslí se+ Myslim, že zrovna roznášeli dorty. +usměje se+ I to je možný. +zasměje se taky+ Nejsem si jistá, jestli bych měla otravovat o Vánoce, většinou se mnou neni moc zábavy a mimo to myslim, že by byl radši kdyby je strávil s tebou o samotě. +pokrčí rameny+ Ale děkuju za pozvání. Pořádně to promyslim. +usměje se+ Nejdřív bys mi měla říct co už jsi vymyslela, abych neměla stejný nápady.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor