Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 28, 2009 6:51 pm

Tak to jste si moc nepopovídali °usměje se° Budete se muset zúčastňovat častěji večírků. Mimochodem, nevíte kdy bude další? Doufám, že to nebude právě v době, kdy budu na nějaké akci, rád bych vás totiž zase doprovodil, pokud by vám to nevadilo
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 28, 2009 6:59 pm

Vskutku. +usměje se+ Ale vždyť já se zúčastňuji. Od té doby co jsem tady, jsem k mému nevelkému potěšení navštívila každý, který se konal. +zašklebí se+ To netuším. +zamyslí se+ Možná by mohl být nějaký vánoční nebo silvestrovský, ale opravdu nevím. +přemýšlí+ Budu velice potěšena, když mi opět budete dělat společnost. +usměje se+ A co Vy a Vaši přátelé?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 29, 2009 7:01 pm

Proč nevelkému potěšení? Vy nemáte ráda večírky? Doufám, že další večírek bude hodně brzy °pomalu se zvedne° Omlouvám se, ale už budu muset jít. Čekám důležitou sovu. Na vaši otázku ohledně přátel vám odpovím až příště °usměje se omluvně° Anebo... °dostane nápad° nemáte chuť a čas pokračovat v našem rozhovoru u mně? Zvu vás na sklenku
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 29, 2009 7:10 pm

Moc večírky nemusím, většinou se z nich vyvléknu hned jak to jde, ale když mám milou společnost, tak tam i ráda zůstanu. +usměje se+ Taky doufám. +pokývá hlavou a sleduje jak vstává+ To je škoda. +řekne smůtně, ale když slyší, že by chtěl v rozhovoru pokračovat, tak se usměje+ Ráda. +vstane, vyjdou ven na chodbu, mávne rukou přede dveřmi do pracovny, aby jí zamkla, pošle Eset, aby dala vědět Samovi a přemístí se s Tonym pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned pro 06, 2009 8:07 pm

+dojde ke dveřím, v jedné ruce drží adventní věnec, který koupila v místním květinářství a v druhé nese tác s cukrovím, mávne tedy přededveřmi loktem a dveře se sami otevřou, vejde dovnitř a rozhlédne se a dveře se za ní okamžitě zavřou, povzdechne si, když si vzpomene s kým naposledy tady byla a vydá se ke stolku s kam vše položí, zapálí první svíčku, mávne ke krbu, kde se rozhoří oheň, sedne si za stůl a pustí se do práce+

Obrázek
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Strážci » pon pro 07, 2009 8:24 pm

+zastaví se přede dveřmi a zaťuká, chvíli počká a pak vejde+ Omlouvám se, že ruším, ale je tady slečna Styx. +řekne a pustí Styx dovnitř+
Strážci
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 8:29 pm

+když se ozve zaťukání podívá se ke dveřím a když zjistí, že dorazila Styx usměje se+ Pusť jí dovnitř. +řekne, zaklapne notebook a vstane+ Styx. +usměje se, když jí uvidí+ Jak se máš? +vydá se k ní+ Prosím posaď se. +usmívá se a mávne k sedačkám pod oknem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 8:40 pm

+vejde dovnitř a když uvidí Nef, přejde k ní a přivítá se s ní+ Nef, zlato, ráda tě vidím. Mohu ti říct, že po celém domě cítím nádhernou vůni cukroví. Pečeš, nebo nějaké kouzlo? A já ti přinesla tohle +zasměje se a podá jí višňovou bonboniéru+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 07, 2009 8:44 pm

Děkuji. +usměje se+ Ne, bohužel peču. +řekne trochu smutně+ Ó děkuji. +usměje se, když uvidí bomboniéru+ Dáš si něco k pití? +zeptá se+ Klidně si dej kolik budeš chtít. +kývne k cukroví+ Mam ho tolik, že nevim co s nim budu dělat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 8:49 pm

Těšilo mě +podá ruku strážci, usměje se na něj a rozloučí se s ním+ Doufám, že se nevidíme naposledy +mrkne na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor