Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Neferet » čtv lis 26, 2009 2:19 pm

+také se zvedne a mile se usměje+ Na Vás +zakření se taky+ a na tenhle svět. +přiťukne si a napije se+ Je mi líto, že Vám nemůžu pomoci. +řekne a opět se posadí+ Ale kdybych Vám mohla pomoci jinak ….. +řekne a usměje se+ A jak si užíváte volno?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 26, 2009 4:58 pm

Nezatěžujte se s tím. Já si poradím, sehnat divokého hřebce přece nebude pro mne takový problém °usměje se° Taky jezdíte? °posadí se vedle ní° Volno mi už pomalu končí, za pár dní opět nastoupím do služby. Sice to bude zase fyzicky i časově náročné, ale hned po novém roce mě čeká dovolená
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 26, 2009 5:13 pm

U nás jediná možnost, jak se dostat z jednoho místa do druhého je buď na koni, nebo povozem. A jen tak mezi námi povoz je příšerně nepohodlný, pomalý a na místa, na která musím dojet, se nedostane. +usměje se+ Takže ano jezdím a to dost často. +přikývne+ Takže zpět do pracovního procesu. Doufám, že mě navštívíte, až budete mít víc času, abych se přesvědčila, že jste v pořádku. +řekne+ Máte aspoň už představu, jestli někam vyrazíte, až budete mít zase dovolenou nebo si budete užívat volno doma?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv lis 26, 2009 5:18 pm

(sorry, ale já to nemůžu vydržet: Tony - ten modeling je fakt strašně fyzicky i psychicky náročný - o tom žádná! a co to sežere času... :lol: :lol: )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 26, 2009 8:43 pm

(Tirage, ty taky musíš přijít na všechno, sakra, před tebou se nedá nic zatajit :D )

Nef: Takže jste jistě dobrá jezdkyně. Pokud by vám to nevadilo, mohla byste si s námi někdy vyjet na koních °nabídne jí společnou projížďku° Jestli vás to nebude obtěžovat, určitě vás zase rád navštívím, až se vrátím, pokud budu v pořádku °zamyslí se° Mám konkrétní představu, kam pojedu. Chci si pořádně odpočinout, konečně si užívat, v soukromí, nikým neobtěžován a nesledován°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 26, 2009 8:53 pm

(Na tohle není prostě co říct :D )

Určitě dejte vědět, až budete stát o mojí přítomnost. +usměje se a pokývá hlavou+ Zastavte se kdykoliv. Myslím, že v budoucích několika měsících neplánuji navštívit Bemount. +pokývá hlavou+ Opravdu? A bude to moře nebo hory? +ptá se zvědavě+ Kdo Vás prosím Vás obtěžuje a sleduje? Tedy pokud to smím vědět. +zamrká+ Jen doufám, že to není můj případ.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 26, 2009 9:14 pm

O vaši přítomnost stojím pořád, jinak bych tady nebyl °zasměje se° Ale jistě, vyhledám vás °slíbí° Zimy a hor mám až po krk. Pojedu za teplem. Smrtijedi jsou neustále pod dozorem ministerstva, jsou pronásledováni bystrozory a sledováni jejich najatými lidmi. Proto bych byl rád aspoň na chvíli inkognito °usměje se° Ne, vy mě neobtěžujete ani v nejmenším. Mohli bychom dokončit ty svitky? °změní radši téma°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 26, 2009 9:40 pm

+pouze se mile usmívá+ Takže za teplem. Tak to Vám přeji, abyste si to tam užil. +pokývá hlavou+ Ale jistě, málem bych na ně zapomněla. +řekne a vstane+ Kam sem je jenom dala? +zabručí a rozhlédne se po regálech+ Jo už to mam. +řekne a přejde za pracovní stůl, z knihovny vyndá několik svitků a vrátí se zpět na sedačku, svitky položí na stůl a jeden mu podá+ Tohle je svitek o Magii stínů je psán klasickým jazykem. +řekne+ U nás to je magie zabývající se smrtí. Najdete tam rituály na ochranu před smrtí, zachování smrti či různé typy oživení mrtvých. +vysvětluje+ Tahle část magie je u nás velice málo prostudovaná. Myslím, že by se dala zařadit mezi nejnebezpečnější. Při provozování těchto rituálů zemřela většina lidí, která si s ní zahrávala. Většinou na nenadálé vyčerpání sil.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 27, 2009 11:57 am

°prohlíží si další svitek a opět cítí, jak z něj proudí silná magie do celého těla a jeho vzrušení opět stoupá° Fascinuje mě ta moc, kteru tyto svitky a jejich texty mají °řekne potichu° Ani možná netušíte, jakou vzácnost to vlastníte. Mám s magií dlouholeté zkušenosti, ale s něčím takovým jsem se ještě nesetkal. Vůbec mě nepřekvapuje, že při těchto rituálech zemřeli ti, kteří si zahrávali se smrtí, chtěli ji obelstít, uchovat, případně oživit mrtvé. Smrt se totiž přelstít nedá. A kdo s ní hraje hazardnou hru, toho si vezme °šeptá vzrušeně a oči se mu lesknou, pak ale svitek opatrně položí a opře se do křesla° Člověk se musí dokázat ovládat a mít hlubokou úctu k ní °podívá se na ni° Kde je vůbec váš přítel?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 27, 2009 1:04 pm

Také tu moc cítím, když je vezmu do ruky, ale není tak výrazná, dokud jí nevyvolám. +pozorně ho sleduje+ Myslím, že nevím. Nemám s magií takové zkušenosti jako Vy a ani čas je získávat. Snažím se tedy, alespoň doplňovat informace, ze svitků a knih z knihovny. Několik rituálů jsem již podstoupila, ale byly to rituály týkající se bílé magie. Jen jeden byl … +odmlčí se a oči se jí zalijí bolestí, když si vzpomene na ten zatracený rituál, na chvíli je zavře a když je opět otevře nezůstane v nich ani stopa bolesti+ Nebylo to nic na co bych chtěla moc vzpomínat. +snaží se usmát+ Souhlasím, že smrt se nedá přelstít, ale stále existují lidé, kteří se o to snaží. +pokývá hlavou+ Můj přítel? +nejdřív nechápe na co se ptá+ Myslíte Mariuse? +pochopí+ Tak ten je v Bemountu. Plní nějaké … úkoly.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor