*služební doručovatel z Pentagramu vyloží zarámovaný obraz*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
kdykoli by se Ti to hodilo, stav se u nás na Miracles. Nečekej nic závratného, ale jahodový čaj a jogurt s jahodama Ti kdykoli můžeme podstrčit. Zvířata klidně vem s sebou na návštěvu, v nejhorším je vyšoupneme na zahradu. Tir říkala, že se na Tebe ptal Bróťa . Všichni Tě rádi uvidíme.
Eternity a Morfeus
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
°přiletí Styxin orel, kterého si Lanevra na chvilku bez optání vypujčíla a donese od upírky psaní°
Milá Neferet, před časem jsi mě pozvala na nákupi a já tvé pozvání ráda přijala, ale neměla jsem v tu dobu čas. Teď ho mám a proto bychom mohly někam vyrazit. Co ty na to?
S pozdravem a příním krásného dne Lanevra
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Drahá Neferet, chcem sa spýtať, či ešte platí to pozvanie do tvojej knižnice. Rada by som sa zastavavila, čo najskôr. Prosím, napíš mi, kedy by ti to najviac vyhovovalo. Dik. Mem