od André Bourson » ned lis 14, 2010 6:06 pm
+vrátí se z Memořina večírku a vleze do sprchy, kde po dlouhém přemýšlení dojde ke konečnému rozhodnutí. Oblékne se na dlouhou cestu, zbalí si pár svých věcí a než opustí Orlí hnízdo, nechá na stole pro Styx vzkaz, načmáraný na pergamenu:
Drahá Styx.
Děkuji za tvou pohostinnost, ale je nejvyšší čas vrátit se zase do Francie. Moje návštěva bohužel nesplnila svůj účel, za celou dobu se mi nepovedlo přesvědčit tě, aby jsi se se mnou vrátila zpátky do bezpečí Řádu.
Nemohu tady už déle zůstat a ochraňovat tě. Nic mě tady nedrží a mám své povinnosti k Řádu ve Francii. Proto tvou osobní ochranu s důvěrou předávám zpátky tvému příteli Tonymu. Přestože se my dva nemáme moc rádi, jsem přesvědčen, že je ten nejpovolanější, kdo tě spolehlivě ochrání, v tom mu zcela důvěřuji. Přesto dávej na sebe velký pozor, všude na tebe číhá nebezpečí. Jsi až moc důležitá pro naše nepřátele i pro náš Řád.
Doufám, že tě brzy zase uvidím u nás doma, protože to, že jsem se s tebou nerozloučil osobně a odjel jsem narychlo, jsem udělal záměrně, abych tě přinutil přijet do Francie. Odpusť.
Miluji tě.
Tvůj Morsmordre.
I tego arcana Dei