Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 25, 2010 10:11 pm

+zasměje se+ To chce mít někde ještě nějaké útočiště. Sám jich mám několik. +dokouří doutník a udusí jeho špičku v popelníku+ Francouz? Ne, ten tady nebydlí. Je to Styxin host a je tady jen dočasně. Doufám +zatváří se, jako by si lízl citronu+ A upírka? Tu neznám. Poprvé jsem ji viděl na té akci. Taky tady nebydlí. Je to nějaká Styxina kamarádka, která ji přišla navštívit.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 25, 2010 10:21 pm

+usměje se trochu škodolibě+ No aby ses nedivil. Pak tu zůstanou a už se jich nezbavíš. Ty toho žabožrouta asi moc nemusíš, co? +koukne na něj poťouchle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 25, 2010 11:00 pm

Nemohl bych s tím nic dělat, každý z nás má své vlastní křídlo. Bohužel mě Styx přinutila, abych se přestěhoval do východního křídla. Neměl jsem s tím nikdy souhlasit. Předtím jsme bydleli spolu. Teď si tam může dělat, co chce a vodit, koho chce a já s tím nic nenadělám +zatne vztekle pěsti+ Neznáš nějaký zaručený recept, jak se zbavit nevítaného hosta? +zašklebí se+ Žabožrouta? To jako toho namyšleného Francouzečka?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 25, 2010 11:09 pm

Jo přesně toho. +koukne na něj nevěřícně+ To jí jako chceš zakazovat s kým se má stýkat? Nechci ti do toho mluvit, ale tomu nezabráníš, když se s někým - a ať už je to kdokoliv - nesejde tady, tak se jednoduše sejdou jinde. Tomu nezabráníš ani kdybys jí uvázal kouli na nohu. Jak se zbavit nevítanýho hosta. +zamyslí se+ Na to většinou zabírají otravní příbuzní, ale pak ti hrozí, že se zase nezbavíš jich. Je to jak vyhnat vyhnat čerta ďáblem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 25, 2010 11:32 pm

Už dávno jsem pochopil, že nemám tu moc zkrotit ji, takže ji nechávám dělat, co se jí zlíbí. Co mi zbývá? +pokrčí rameny a pak se zasměje+ Jak jsi k takové přezdívce přišla? Myslíš, že se cpe žabími stehýnky jako pravý Francouz? +rozesměje se+ Já jedl už spoustu horších věcí +dolije jí skotskou, aby nestrádala a přivolá si skřítka, aby přinesl něco k zakousnutí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 25, 2010 11:36 pm

no to se říká u nás ve škole, když jsme měli jet na ekskurz do Francie tak to byl žabožroutov. +zasměje se+ Á díky. +hned se napije a rovnou si taky zapálí další cigáro+ Zkrotit, že vy chlapi máte pořád tendence něco krotit. Já si nepamatuju, že bych se o to někdy já pokoušela. Některý ženský možná, ale já určitě ne. Vždyť věci jsou lepší divoký, s původní krásou a nezkrotzností. Příroda, +pohled jí padne nna sklenku+ pití, zvěř...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 12:00 am

Je to pud muže krotit vše divoké. Ať je to žena, nebo třeba šelma, nebo nezkrotný hřebec. Svědčí to o síle a umu muže poradit si se vším +předběhne ji a připálí jí sám+ Obzvlášť vzrušující je, když se jedná o ženy. To jsme hodně ješitní. +ušklíbne se+ Jaká seš ty?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 12:09 am

+rozesměje se+ Já jsem ta poslední, co by to mohla vědět a něco osobě povídat. Snažím se to zjistit, ale přijde mi, že spíš pořád zjišťuju jaká chci být a ne jaká jsem doopravdy. Myslím, že jsem rozumná, taky občas dost narcistická, většinou se podceňuju, ale na tom poslední dobou fakt dost pracuju. A občas, občas jsem i pěkně divoká, zvlášť když se dosta napiju. +napije se+ A co ty? Jak by ses charakterizoval? Jsi divoch? +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 26, 2010 12:34 pm

Neříkej, že neznáš ani sama sebe +pousměje se+ Divoká v čem? Umíš to ve společnosti roztočit? Nebo spíše v... sexu? +uculí se+ Mám rád divošky... ženy, které dokáží na sebe upoutat. Je to moje krevní skupina +na její otázku se jen ušklíbne a napije se, aby získal čas k odpovědi+ Já? Nevím, jestli se mohu nazvat divochem. To by měli posoudit jiní. Taky záleží, v jakém směru. Ale pravdou je, že se moc rád zapojím do každé divočiny. Ať už ve společnosti, nebo v soukromí. Nebo třeba +pokrčí rameny+ v posteli.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 26, 2010 1:16 pm

+zavrtí hlavou+ Já neznám jen sama sebe. Nemám od toho odstup. +usměje se+ Umím to roztočit ve společnosti i v sexu, ale musí být ta správná nálada. A pomůcky... +zasní se+ No, ale třeba adrenalinový sporty mi nic neříkají i když právě tohle si spíš nahrazuju v tý posteli.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho