Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 24, 2010 9:49 pm

+přivede sem Wenai a nabídne jí křeslo. Dojde do baru a chvíli vybírá ve značkových whiskách, než konečně jednu vybere a položí ji na stůl+ Může být? +kývne hlavou a hodí do skleničky led a zeptá se Wenai, zda chce taky. Dolije skotskou a pozvedne sklenku+ Tak na naší veleúspěšnou akci.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 9:55 pm

+posadí se a zapálí si si cigáro+ Dneska bez ledu, díky. +zvedne svou sklinku+ Jo, protože se nám to fakt povedlo. +usměje se a napije se+ Nó, tahle je fakt dobrá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 24, 2010 10:01 pm

+vytáhne doutníky+ Nebudou vadit? +zeptá se a nabídne i jí, i když se ještě nesetkal, aby žena kouřila doutník+ Tak ty jsi zvěromág? +opře se pohodlně do křesla v typicky mužském posedu, s nohami, rozkročenými doširoka, upíjí, pokuřuje a pozoruje ji+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 10:19 pm

Klidně si dej já doutníky nemusím. +v křesle se pěkně usadí, natáhne si nohy a překříží je+ No jo, jsem, někdy nebyla jiná možnost jak se dostat z domu. +usměje se rošťácky+ A pořád se mi to hodí. Jen se potom člověk musí umýt protože si vždycky strašně zašpiním ruce a nohy. To by jeden neřek. Pomohl mi se to naučit brácha a představ si, že on normálně chodí na útesy, skočí dolů a až v půlce se promění do orla! +řekne jako by byl její brácha vážně mimo+ Brr!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 24, 2010 10:35 pm

Takže tys utíkala tajně z domu jako liška? +zasměje se+ Chytré. +poslouchá o úchylce jejího bratra+ Tak to je docela adrenalin, to ti řeknu. Volný pád je nebezpečný i pro zvěromágy. Ale když se mu to líbí, nevymlouval bych mu to. Bydlíte spolu s bratrem? Kde vlastně bydlíš? Vždyť já o tobě nic nevím. Ještě jsme neměli možnost se setkat, že ne?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 10:59 pm

No myslím, že jsme se ještě nepotkali. +zamyslí se+ Jo s bráchou a taky ještě se Syrianou a jejich dvěma dětma. Díky bohu za to, že máme tak velkej dům a když řvou, tak je neslyším. Máme Tvrz za západě Irska, v Clare. +zaculí se+ Takové malé rodiné sídlo. A odkud jsi vlastně ty? Já jsem slyšela, že ze Skotska, ale Dolohov? To zní spíš jako rusky nebo tak...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned říj 24, 2010 11:09 pm

Ale to je velká chyba, že jsme se ještě nepotkali. I když je mi to divné. Nechybím na žádném večírku, ale ještě jsem tě nezahlídl. Nechodíš na veřírky? +pousměje se+ Takže velká rodina? Aspoň je tam veselo. Já tady žiju jenom se Styx, ale veselo je tady taky pořád +ušklíbne se+ Já pocházím ze Skotska. Ale mí předkové o několik generací zpátky byli potomci starého ruského rodu.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 24, 2010 11:29 pm

No nejenom rodina. Ještě se teď vrátil Geralt a Ještěrena, takže máme docela plno. No poslední měsíc u nás bylo docela dusno, ale už je to naštěstí za náma. +usměje se+No já si říkám, bývám na večírcích často. I když občas se tam vyskytuju ve velmi úzké společnosti, tak ve dvou. A taky obvykle v okolí baru je mě možné potkat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 25, 2010 9:41 pm

V okolí baru sedím taky pokaždé. Ale nějak jsme se museli míjet, tebe bych určitě nepřehlédl +ušklíbne se+ Geralt... Ještěrena... kdo to je? Není vás nějak až moc na jedno sídlo? Začínám přemýšlet, že je možná i dobře, že tady žiju jenom se Styx +zasměje se a sleduje ji dál za kouřovou clonou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 25, 2010 10:06 pm

Chlapi. +pokrčí rameny+ Milenci. Vždy při ruce. +uculí se+ Moc? Né, máme fakt velkej dům. A když mě to tam už nebaví, tak uteču do hotelu nebo na Letohrádek. Jeden musí mít promyšlený ty ústupový cesty. +zamyslí se+ Teď tu s vámi ještě bydlí ten francouz, ne? A Lana, upírka... Občas si říkám, jaký by to asi bylo bejt upír.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho