Ložnice pro hosty

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Andrého rezidence

Příspěvekod Styx » ned led 23, 2011 3:25 am

+vezme ho za ruku a zvedne se. Vede ho po pokoji a upozorňuje ho na překážky, které má v cestě+ Všechen nábytek jsem přisunula ke zdi, abys měl tady hodně volného prostoru. Je tady jen to nejnutnější. Tady je pohovka a křesla. A tady +odvede ho kousek dál+ je komoda, kam ti skřítka uloží všechny tvé věci. A kdyby sis chtěl poslechnout třeba hudbu, tady máš ovladač, Stačí jenom zmáčknout +položí mu jeho ruku na komodu+ Vedle je tvoje ložnice. Chceš se tam jít podívat?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned led 23, 2011 8:16 pm

+pustí její ruku, nepřipustí si ani na vteřinu, že by byl na ni odkázaný+ Musím se naučit postarat se o sebe sám+vysvětlí a jezdí rukou po zdi a po nábytku, aby si zapamatoval, kde co je+ Je to přehledné. Dobře se tady zorientuji +podél zdi se bez její pomoci přesune do vedlejšího pokoje+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon led 24, 2011 11:45 pm

+opře se o zeď a pozoruje ho, jak se před ní snaží být zcela samostatný. Nechce mu projevovat lítost, ví, že André by to za nic na světě nechtěl. Dojde za ním do ložnice a sedne si na postel+ Chtěl by sis o tom promluvit? Možná se ti uleví... +čeká, až dojde k ní a přisedne si+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte led 25, 2011 8:15 pm

+přejde pomalu pokoj, ruku nataženou před sebou a jde za hlasem. Když nahmatá postel, sedne si vedle Styx+ Proč to chceš slyšet? Není to nic pro tvé jemné uši +povzdechne si+ Jediné, co je pro mne důležité je to, že jsem tě ochránil +našmátrá její ruku+ Ty musíš přežít, jsi až moc důležitá.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv led 27, 2011 11:00 pm

Přestaň už s tím, jak jsem důležitá +odpoví mrzutě+ Nic se mi nestane. Umím se o sebe postarat +zastydí se za tón hlasu a pohladí ho po rameni+ Omlouvám se... vím, že to myslíš dobře a že tvou prioritou je ochránit mě za každou cenu. Ale žiju. Díky tobě +stiskne mu vděčně ruku+ Chci to slyšet. Chci vědět, co následovalo potom, když jsem zabila toho parchanta a přemístila se +trvá na odpovědi a dá najevo, že neustoupí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát úno 11, 2011 8:27 pm

Dobře +rezignuje, zná ji až moc dobře, aby věděl, že neustoupí. Stejně tušil, že Styx to bude chtít dřív nebo později všechno podrobně slyšet+ Nebude to ale nic hezkého +varuje ji a pak se zahledí před sebe, jako by si to všechno promítal na vnitřní straně skel+ Hned poté, co jsi zabila toho mizeru, jsem uslyšel běžet po chodbě ty gorily. Nebyl čas, abych si k tobě došel pro svůj prsten. Musel jsem držet ty dveře, aby ses odtamtud bezpečně dostala pryč. Proto jsem křičel, abys utekla. Možná... možná jsem byl na tebe až moc hnusný... omlouvám se +stiskne jí ruku+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » sob úno 12, 2011 1:11 am

Neomlouvej se, vím, že to bylo nutné +opětuje mu stisk ruky+ Chtěla jsem k tobě přiběhnout, abych se s tebou rychle přemístila, ale nestihla jsem to. Předpokládám, že tam uvnitř museli mít bezpečnostní kamery, když ochranka přiběhla tak bezprostředně.
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » sob úno 12, 2011 3:14 pm

Ano, museli to vidět na monitorech. Ani netušíš, jaký jsem měl strach, když vykopli ty dveře a dostali se dovnitř. Ne kvůli sobě, ale kvůli tobě, hrozně jsem se bál, že tě dostanou. Naštěstí jsem jim dal zabrat, abys měla čas zmizet. Myslím, že v tu chvíli ani nezaregistrovali, že jsi se jen tak vypařila +ramena se mu rozechvějí tlumeným smíchem+ Měla jsi vidět ty jejich ksichty, když zjistili, že tam nejsi.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Styx » ned úno 13, 2011 11:18 am

Byl to hrozný pohled, jak se na tebe sesypali, jako hejno kobylek. Měla jsem šílený vztek, že jsem neměla po ruce svou hůlku, udělala bych z nich sekanou +blýská se jí v očích+ Proti deseti po zuby ozbrojeným elitním vojákům jsem neměla žádnou šanci. Jeden z těch goril na mne vystřelil a musela jsem se rychle přemístit +dodá smutně+ Jsi moc statečný, André +obejme ho kolem ramen+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned úno 13, 2011 5:27 pm

Ano, jeden z hajzlů si tě všiml a vystřelil po tobě, ale v poslední chvíli jsem mu stačil kopnout do ruky a odchýlit dráhu jeho střely. Když jsem viděl, že jsi se stačila přemístit, přestal jsem se bránit, můj úkol zachránit tě byl splněn. Stejně jsem neměl žádnou šanci, přemohli by mě během pár vteřin. Byli jako smečka lovících lvic, vrhajících se na oslabenou kořist +odmlčí se+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho