Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob kvě 22, 2010 7:53 am

Jak bych tak řekla, každá žena se ráda krášlí, ale nic se nemá přehánět. Já si docela dobře vystačím s alabastrovou pletí, rudými rty a vlasy. U nás v rodině klasika. :) zasměje se a upije skotskou.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob kvě 22, 2010 8:48 pm

Nejste zde dlouho, že ne? Našla jste si tady už nějaké přátele? +opře se pohodlně do křesla a sáhne po krabičce s doutníky+ Nevadí vám, když budu kouřit?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned kvě 23, 2010 5:49 am

Jistěže ne, je to přece kuřácký salonek,ne? když si to uvědomí, vytáhne si z kapsy krabičku cigaret a jednu si ve špičce zapálí. Labužnicky popotáhne. Přátel mám již mnoho. Ale muže zatím ne. Edward by se zbláznil. vyfoukne dým z úst Je to můj bratr.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned kvě 23, 2010 8:41 am

To je sice pravda, ale ne každému voní kouř z doutníku. Proto jsem se zeptal +dřív, než to Mystick stihne udělat sama, připálí jí, ukousne špičku své Havany a taky si zapálí+ Tak vy zde bydlíte i s bratrem? Proč by se měl zbláznit, nepřeje vám přítele?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv kvě 27, 2010 7:24 pm

Děkuji vám. labužnicky popotáhne a upraví si šaty Tak docela ne. On bydlí ve Švýcarsku, sem přijede jen na návštěvu. pak se trochu zamyslí On se chová dost...dost ochranářsky. No, bojí se o mne. trochu smutně se pousměje, když si vybaví jednu nepříjemnou záležitost z dětství.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 28, 2010 4:16 pm

Nedivte se mu, sourozenci mají většinou takovéto sklony. Má o vás strach a považuje za povinnost postarat se o vás. Ale, uznávám, někdy to člověku musí jít pěkně na nervy +zamračí se, když si uvědomí, že on není jiný+ Dala jste mu nějaký důvod, aby se tak choval? +pozvedne zvědavě obočí a pozoruje ji za clonou kouře+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned kvě 30, 2010 7:52 pm

Bohužel ano. Byl to dost hrozný incident, při kterém zemřela má matka. Tehdy ho zapřisáhla, aby se o mne postaral. Není to nic příjemného ke konverzaci, tak že pokud by vám to nevadilo...trochu si odkašle A co vy? Máte nějaké sourozence?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 31, 2010 3:36 pm

Jistě, chápu. Změníme téma +přikývne+ Mám bratra. Mladšího. Bydlí ve Skotsku, odkud pocházím. Naše rodina tam má velké panství, které on obhospodařuje. Žije klidným, nudným životem +ohrne opovrženě rty+ Zcela jinak, než já +zasměje se+ Odkud pocházíte vy? A... prozradíte mi něco o vás?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon kvě 31, 2010 6:54 pm

No to mi povídejte, nekdy si myslím, ze snad ani nejsme jedné krve. trochu smutne se pousmeje Nase rodina je ze severního Saska. Ta oblast spadá pod nás majetek. Já osobne jsem se ale narodila ve Francii. upije ze sklenice a oklepe cigaretový kour do popelníku Proto mi rodice dali tak divné jméno. Mystick Shossan Anabell Valentine, lady von Sachsen a vévodkyne ze Sarrebourgu. Pche! usklíbne se Nesnásím to. Vetsinou si lidé, po vyslovení tohohle jména, pomyslí, ze musím být nejaká nabubrelá aristokratská holcicka. potáhne z cigarety a zavrtí hlavou Snad si to nebudete myslet také.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte čer 01, 2010 2:20 pm

Zajímavé jméno. Na mne ale moc složité +usměje se+ Nemyslím si nic. Neznám vás, tak nemohu posoudit, zda je to pravda +neprozradí, že si ji teprve testuje, jako každého neznámého člověka+ Že jste vévodkyní nemusí nutně být důvodem k namyšlenosti. Znám tady hned několik krásných dam, které jsou aristokratického původu a mají modrou krev, ale ani jedna nenosí nosánek nahoru. I já sám pocházím se starého ruského šlechtického rodu +chvilku se věnuje kouření a nespustí z ní pohled+ Říkala jste, že tady máte spoustu známých. Prozradíte mi, s kým se stýkáte? Zajímá mě, jestli máme společné přátele
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho